JP výfuky

GeorgeWWW
Kontaktovat uživatele:

JP výfuky

Příspěvek od GeorgeWWW »

Zdravím,

opravdu jsem se snažil číst všechna témata, takže doufám, že se nebudu ptát na věci, které tu už jsou napsané. Je vás hodně, co máte zadní část výfuku Soietu a střední JP, chtěl jsem se ale zeptat, jestli někdo nemá zkušenost i se zadním částí JP? Je vůbec atestovaná?
Asi dopadnu stejně jako většina z vás, jde mi o to, že JP dělá hezkou jednokulatou koncovku přímo na Feldu, která tam perfektně sedí, ale Soieta má pouze dvojitou nebo plochou.

A ještě prosba - jsem totální antitalent na výměnu čehokoliv , když bych si pořídil ten výfuk, není někdo ochoten z okolí Mladé Boleslavi (kde jsem přes týden) nebo Čáslavi (kde jsem o víkendu), kdo by mi to vyměnil? Nechci to zadarmo, ale doufám, že by to nestálo víc, než v servisu

Předem díky za odpovědi.
Obrázek
GeorgeWWW
Kontaktovat uživatele:

Re: JP výfuky

Příspěvek od GeorgeWWW »

No, tak si odpovím sám :) Výfuky JP bohužel atest nemají, tak si nechám udělat koncovku 1x90 od Soiety. Jen škoda, že teď budou mít 14 dní dovolenou, tak musím čekat až do srpna :(
Obrázek
Luka$
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luka$ »

Ctu to az ted a JP vyfuky muzu doporucit jsou tu z HK.

Dokonce jsem nasel svoji feldu v jejich galerii :)

Obrázek
Luka$
administrátor
http://www.feliciaklub.cz

Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
Dejwis

Příspěvek od Dejwis »

[quote="Luka$"]Ctu to az ted a JP vyfuky muzu doporucit jsou tu z HK.

Dokonce jsem nasel svoji feldu v jejich galerii :)

*** Jsou "hlučnější" než SOIETA?
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Dejwis píše:*** Jsou "hlučnější" než SOIETA?
To ti nereknu. ja ten zvuk mel rad. libil se mi.
Luka$
GeorgeWWW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeWWW »

No jo, kdyby měly atest, tak do nich jdu taky, ale takhle jsem šel do Soiety...
Obrázek
00Inferno00
Kontaktovat uživatele:

Konc. tlumic JP

Příspěvek od 00Inferno00 »

Cus, mate nekdo zkusenosti s koncovym tlumicem od JP?? Chci dat nejaky vyfuk, tak se rozhoduju mezi JP a Soietou :)
Vici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogbone
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
Nonamed - FK

Re: Konc. tlumic JP

Příspěvek od Nonamed - FK »

Hledej lenochu :) Soieta má atest
00Inferno00
Kontaktovat uživatele:

Hledal sem a nenasel :( Stejne to asi vyhraje Soieta (prave kvuli tomu atestu ;) )
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogbone
Michelin1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michelin1 »

Na atest bych nekoukal...
Fela 1.3 race car, TDi power
http://picasaweb.google.com/info.michelin
00Inferno00
Kontaktovat uživatele:

No jo, ale taky netusim jaky ma ten JP zvuk :)
tgfh - FK

Příspěvek od tgfh - FK »

Ber určo Soietu ;)
GeorgeWWW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeWWW »

Taky můžu doporučit tuhle kombinaci. Navíc, když jedu někam dál, tak mezi 2000 a 3000 otáčkama to od série není zase o tolik hlasitější, takže Ti pak nebude hučet v hlavě :)
Obrázek
Dandula007 - FK

Příspěvek od Dandula007 - FK »

Já si za cca. 14 dní nechám nasadit od JP střed a i JP tlumič. Líbí se mi ta jedna oválná, na netu má na ukázku průměr 80mm, ale zkusím se zeptat na větší průměr, třeba i 100mm. Katalyzátor tam nechám, chtěl jsem ho dát pryč, ale i p. Janda od Cimbu to nedoporučuje.
Moltician - FK

JP help...

Příspěvek od Moltician - FK »

ahojte...uvazuju ze si na jare poridim koncovy dil od JP ale nevim jaky maj ceny a hlavne by me pomohlo kdyby mi nekdo rekl jaky maji cca zvuk...dekuji moc za kazdou radu...
ne soietu nechcu :lol:
Obrázek
Dejwis

Re: JP help...

Příspěvek od Dejwis »

Zvuk prej podobný jako Laityng, ptal jsem se, když jsem kupoval střed od JP. Cena cca 3000kč, ale zavolej na mobil, jinak to nezjistíš. Nemá to homologaci...
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
Moltician - FK

Příspěvek od Moltician - FK »

diky,nikdo dalsi nic nevi?
xmorfeuz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xmorfeuz »

na JP se vykasli...

pockej do vanoc a potom zajed do Babic....mozna bude zase akce-sleva, a kdyz Soietu vezmes bez dokladu usetris dalsi kacky
drv.Astor - FK

Příspěvek od drv.Astor - FK »

Cena je 2500... JP vypada lip nez soieta, proto jsem taky zvolil JP. Zvuk zkusim nahrat...ale musim si vzpomenout...
jirkaf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirkaf »

1) Střed od JP (průchozí) stojí cca 500,- je to ale super kvalita ... jezdil jsem snim minimálně půl roku a pořád vypada jako novej, má nějakou dobrou povrchovou úpravu.
2) Koncovej díl od JP ... záleží jakej pořídíš ... já si nechal na jejich konec navařit jen trubku ... nic okrasnýho a za to chtěji 2000,- zvuk pokud máš střed sériovej je přijemnej trochu hlubší ... a nic hlučnýho a dá se stim normálně bez bolení hlavy jezdit i na dálnici. Ale pokud dáš průchozí střed od JP a i ten jejich konec je ostuda s tim jezdit duní to jak nějakej velkoobjemovej BMW :lol: a je to hóóóódně hlučný i na volnoběžný otáčky.
VW Passat 1.9 TDi, VW Passat 1.6, Suzuki RM-Z 450, Jawa Pionýr, Jawa Mustang
drv.Astor - FK

Příspěvek od drv.Astor - FK »

zvuk: kat + seriovy stred + tlumic JP http://www.youtube.com/watch?v=u4O0zE11NZ0
zvuk: kat + pruchozi stred JP + tlumic JP http://www.youtube.com/watch?v=9xtINzZoo0Q

Pokud je stred seriovy + koncak JP je zvuk decentni, pekne to brumla, bez problemu i na delsi cesty, v aute to neni v podstate poznat. Pokud je stred pruchozi + koncak JP, zvuk je hlubsi, motor jde ochotneji do vyssich otacek, na delsi streku je to ale na bednu, zvuk dost pronika do kabiny. Pri trase kolem 100km me to zacalo jit na nervy...pujde tam zpet seriovy stred (respektive svody z fava a stred z fava). Pro seriovy kocak bych se pouziti pruchoziho stredu nebal, zvuk bude hlubsi a zaroven jeste tichy. Nejlevnejsi tuning vyfuku pro 1.3 je pruchozi stred JP a seriovy tlumic z 1.9D...
Niko

Příspěvek od Niko »

A jaký bude mít zvuk 1.3BMM zadní díl soieta,střed od JP (trubka bez tlumiče) a první díl favorit???? :P Jenom jsem se chtěl zeptat ten katík utlumí hodně???
Mildacaso
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mildacaso »

mam dlouhy svod z fava, bez katu a bez stredu, a zvuk je decentni, kdo nejezdi ve felde tak to ani nepozna, ve vyssich otackach to ma prijemnejsi raz a nabere trosku na hlucnosti ale , je to decentni
Niko

Příspěvek od Niko »

Mildacaso píše:mam dlouhy svod z fava, bez katu a bez stredu, a zvuk je decentni, kdo nejezdi ve felde tak to ani nepozna, ve vyssich otackach to ma prijemnejsi raz a nabere trosku na hlucnosti ale , je to decentni
No já jsem měl donedávna klasiku první díl felis +kat,střední díl 1.9D a zadní soietu zvuk jak pomalu origoš felda spotřeba 5.8l teďka první díl favo dlouhý svod bez katu,střed 1.9D a zadní soieta zvuk trochu lepší odezva na plyn žádná sláva .Spotřeba 6.7l a nedá se srazit dolů :? :( To ten kat tolik hodí??? Ještě zkusím první díl favo,střed trubka,zadní soieta a uvídím jaký bude zvuk,akcelerace a spotřeba..... Jinak pokud se mi to neosvědší tak dám verzi první díl felis +kat,střed trubka a zadní díl soieta prý je to dobré řešení kort zvuk a spotřeba..... PS: felis bez katu = smrad z výfuku jak od Škody 120 :(
Odpovědět