Před chvilkou mi volala švygra,že je její Felda před barákem a nepojízdná. Dneska byla na předváděcí jízdě nového auta a pak jela do nějakého bazaru kde bude asi dávat tu Feldu na prodej.Mechanik to s ní jel projet a podle mě zkoušel vůli v řízení,protože škubal volantem ze strany na stranu.Pak jela domů a po cestě prý nějaký rachot tak to zaparkovala a našla pod autem kuličky.Může s tím mít souvislost ten mechanik nebo to bude stářím?Myslím,že to byly kuličky z kloubu takzvaného homouše.Teda asi vnějšího.Ptal jsem se jí teď večer na skype,ale moc jsem z ní nedostal,jednak tomu nerozumí a byla nějaká vystresovaná,ale tvrdila mi,že to špatně,spíše skoro vůbec nebrzdilo.Zítra ráno se na to zajdu podívat a uvidím co přesně zjistím,ale ty kuličky by tomu odpovídaly.Známý co nám dělá větší opravy jí řekl,že to mám dotáhnout na laně(švygra by mi nabourala páté vrata,kdych jí táhnul já)

,ale nevím jestli to můžu tahat,aby nelehla totálně.Kdybych to neodtáhl tak jedině na odtahovku.Dalo by se to vyměnit na parkovišti třeba podle příručky? Ještě jsem ho neměnil tak se raději zeptám ať se s tím neseru dvě hodiny a nepůjde to.Nebo kdyby mi tu někdo napsal aspoň stručný popis.
A jestli to zvládnu sám na parkovišti třeba podle té příručky tak co budu muset všechno koupit?
Díky za rady