octavia 1
Re: octavia 1
tam vlez a podívej se
jestli ti jde o rozměr klíče tak si vezmi do ruky 16,17,19,21 a jedním z nich to půjde a jestli ti jde třeba o strženej závit tak to neřeš a jdi koupit novej origo ale to se stejně ještě nestalo aby se na šroubu strhnul protože to vždy odsere závit v tý hliníkový vaně
co si 100% pamatuju tak na převodovce je 17 imbus
-
Martased - FK
ok kluci diky za pomoc. jěště bych potřeboval poradit kde najdu termostat a co potřebuji k výměně.
vedle olejovýho filtru vlevo vede plastová trubka k hadici do chladiče a termostat je pod tou trubkou
-
Martased - FK
nemohl by jsi mi prosim poslat fotku pro jistotu abych to trefil. budu za ni moc vděčný
fotku nemám ale doporučím ti stáhni si dílenskou příručkua tam je vše popsaný
je to tam popsaný 
musíš hledat pořádně 
-
Martased - FK
prave kdyz jsem menil termostat tak jsem vypustil vodu pod chladicem co je tam kohoutek a nic uz neteklo a jak sem vytahl termostat tak minimalne jeste 2l vytekli
-
Martased - FK
jěště bych se chtěl zeptat kde najdu jednotku centralu je r.v.1998 díky
centrál je součástí komfortní řj a ta je v levý části palubky pod budíkama
-
Martased - FK
nahodou nevis ktery drat je na zamykani a ktery na odemykani?diky
to z hlavy nevím jelikož jich je tam podle výbavy minimálně 24 ale určitě vím že zamknutí jde na přímo a odemknutí jde přes odpor 180ohmů
jinak dodatečný centrály se nejlíp napojují na řidičovy dveře na řj dveří ale dráty si zase z hlavy nepamatuju
jinak dodatečný centrály se nejlíp napojují na řidičovy dveře na řj dveří ale dráty si zase z hlavy nepamatuju
-
Martased - FK
ja tam prave mam dalkovy central ale mam k tomu jen jeden ovladac a ten uz vynechava tak premyslim ze bych tam dal novy alarm. a jeste bych se zeptal nevis cim by mohlo byt ze kdyz zamknu tak mi neblika ta cervena kontrolka musim otocit klickem 3x aby zacala
diagnostikuj komfort ... vag na adrese 46 a tam poznáš čím to může být. pravděpodobně mikrospínače v některým zámku ale to vag taky řekne ve kterým
- bobas
- Kontaktovat uživatele:
Mam dotaz,byla okta r.v.2004 uz tour? muze mit 1.9tdi 66kw?nebo meli toury jen 1.9tdi 74kw? 
-
Stefi74 - FK
řekbych že toury měli nejdrív 66kw a pozdějc až 74kw ale nevym od kdy
- bobas
- Kontaktovat uživatele:
Prave,ze ja videl nekde ,ze meli jen 1.9tdi74kw,ale mame 66kw,navod k obsluze je tour,a je tam i ta 66kw...
- bobas
- Kontaktovat uživatele:
diky moc 
-
Martased - FK
poradi někdo jak vyměnit řidičovu stahovačku oken? tapec uz mam sundany ale dal uz si nevim rady.
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Sklo drží sevřené mezi dvouma plechama,které sou stáhlé šroubkem M6,ty povolíš a sklo vytahneš nahoru a zajistíš nějak aby ti nesjelo dolů.Já to lepím přes vrch lepící páskou.Pak odpojíš elektriku,povolíš všechny šroubky co ji drží,vyhákneš z plechu dveří a vyndáš ji jak ježka z klece ze dveří ven.Bacha jak budeš montovat sklo zpět aby si v té gumě mezi těma plechama neměl nějaký bordel a nervito to moc nebo ti rupne jak mi kdysi u fábie. 
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Z mého pohledu když jsem to dělal poprvý,tak bylo nejhorší sundat tapec.Pak už je to brnkačka.
-
Martased - FK
tak ten uz mam dole uz jsem nasel aj problem prasklo mi jedno lanko
-
Zbysek - FK
Já jen ještě dodám k tomu co tu ž kluci napsali, že Octavia Tour se ještě stále prodává v provedení 66 + 74kw diesel a 1,6 +1,8T benzín verze.bobas píše:Mam dotaz,byla okta r.v.2004 uz tour? muze mit 1.9tdi 66kw?nebo meli toury jen 1.9tdi 74kw?
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Prasklo lanko?Tak tomu nevěřím.Martased píše:tak ten uz mam dole uz jsem nasel aj problem prasklo mi jedno lanko
-
Martased - FK
jj prasklo lanko smerem k motoru takyjsem se tomu divil ale pak kdyz jsem ho nasel a videl jak je prorezle tak uz sem to zacal chapat ale pro jsitotu jsem koupil celou stahovacku i s motorkem clovek nikdy nevi co se jeste ukaze
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
I s motorkem?Origo?To muselo stát balík.Mění se jen stahovačka.Motorek zůstává starý.Nic mu není.
-
Martased - FK
jj je to origo ja vim ze motorek je ok ale cele to stalo 500 je to od kamosa
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Tak za 500 jedině starší použitou.A jestli novou i s motorkem,tak mu dohodím kšeft na minimálně deset kusů od každých dveří.
-
Martased - FK
pouzivana 2 mesice nez rozstrelil svoji octavku v řijnu to menil a pred silvestrem ji rozstrelil tak jsem ji vzal kdyz me to ruplo bylo to za dobrou cenu jinak co sem se dival tak neorigo stahovacka 600-700 bez motorku 
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
A origo teď bych kecal ale asi 1200.A dát 7kil za čínu a nebo o pětikilo víc za origo která vydrží...Neměnil bych.S těma neorigo špatné zkušenosti.Blbě pasujou a okno nedojede ani dolů.Fuj krámy to sou.
Pokud je to s tou tvojí tak jak píšeš,tak bys měl mít na čas pokoj.
Pokud je to s tou tvojí tak jak píšeš,tak bys měl mít na čas pokoj.
-
Martased - FK
je to tak vezl jsem ho pro ni. doufam ze dobre poslouzi. taky jsem nechtel jit do ciny to mi nestoji za to
-
Martased - FK
zdravim chci si dat tajny vypinac do svoji octavky a nevim co pres nej napojit je to 1.9TDi 66kW slysel jsem ze se to dava na cerpadlo ale bojim se jestli se to nezavzdusni kdyz bych ho nahodou zapomel zapnout a zacal startovat? diky za tipy
na 66 to na čerpadlo dát nejde
když už tak se vypíná relátko řídící jednotky motoru ale jinak je to stejně úplně zbytečný
když už tak se vypíná relátko řídící jednotky motoru ale jinak je to stejně úplně zbytečný
-
Zbysek - FK
Jelikož s tím motorem jde odjet i bez řídící jednotky (lépe řečeno skoro i bez komplet elektriky)
alarm s pagerem abys věděl že se s tím autem něco děje