Víčko nalévání oleje do motoru

Simos 2P
135M, 136M
Keke - FK

Víčko nalévání oleje do motoru

Příspěvek od Keke - FK »

Ahoj včera jsem stratil víčko na víku ventilů jak se leje olej a slyšel jsem že z tama uniká podtlak a že by to mohlo i špatně brzdit a že bych s tím radši neměl jezdit,tak se bojim jestli s tím můžu dnes vyjet když v obchodě mají otevřeno až zítra a jestli to má vliv i třeba na spotřebu nebo na něvo jiného:(
Vlada320
Kontaktovat uživatele:

Re: Víčko nalévání oleje do motoru

Příspěvek od Vlada320 »

já s tím jezdil celej den a dá se říct že sjem to nepoznal ;) akorát bych si to zakryl ať ti nelítá olej po motoru.já měl dost zasviněnej motor potom.
Škoda Felicia Kombi 1.3 mpi Lpg 390 000 km, STK za námi a pořád slouží věrně dál, těch 500 tisíc km s ní prostě dám :-)
tgfh - FK

Příspěvek od tgfh - FK »

Jestli máš Feldu rád tak s ní nejeď, zítra si zajeď jiným autem na vrakáč a vem si tam jedno víčko.
Vlastnosti auta by se ale nijak nezměnily ;) nepoznal by jsi to.

Strýc jinak jezdil čtvrt roku bez víčka :evil: a pohoda.
kaskader

Příspěvek od kaskader »

Na brzdy to nema vliv,do posilovače brzd jde vzduch ze sani. :roll:
Mylen

Příspěvek od Mylen »

kedze je to podtlakovy posilovac, tak vzduch ide skor z posilovaca do sania :D a nie zo sania do posilovaca... nakolko v sacom potrubi je podtlak... :roll:
Felicia 1.3MPi LX ;-)
MartinB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartinB »

tgfh píše:Jestli máš Feldu rád tak s ní nejeď, zítra si zajeď jiným autem na vrakáč a vem si tam jedno víčko.
Vlastnosti auta by se ale nijak nezměnily ;) nepoznal by jsi to.

Strýc jinak jezdil čtvrt roku bez víčka :evil: a pohoda.

Nové víčko mě vyšlo cca na 20 korun a fungl nové těsnění na 9 korun.. Od té doby drží tak pevně na víku, že nejde pomalu otevřít :D
Pokud nemáš v blízkoskti vrakoviště, tak si zajeď do nejbližší prodejny nebo na pumpu ;)
Jinak, když mě vypadlo (vystřelilo) víčko, tak to bylo u školy a já jel asi 30 km domů, než jsem to zjistil, akorát když jsem zastavil, tak jsem cítil olejový zápach...
MartinB ;-) a jeho Felí 50 kiloWattová kráska v kombajnu
Můžeš se mrknout ;-)
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... 16&t=15025
Odpovědět