Hned na začátku - že jsem debil, to říkám rovnou a prosím, abyste mi to nepřipomínali.
Snad dvacekrát jsem u různých Feld měnil brzdové desky a vždy OK. Minulý týden jsem se vyznamenal- jednu desku jsem dal obráceně (ferodem k válečku, železem ke kotouči). Zpočátku jsem to ani nepoznal, brzdilo to, ani kravál skoro žádný nebyl, ale po cca desátém-dvacátém zabrždění typický kravál jako po úplně sjetých deskách.
Tak si říkám, jestli by neměl výrobce počítat s takovými lamami jako já a jednoduše konstrukčně znemožnit nasazení desky obráceně. Přece jenom jde o brzdy a nemyslím, že jsem na světě jediná lama...
Jaký je váš názor?
obrácenné desky
-
Stefi74 - FK
Re: obrácenné desky
No myslí nato tvarem samotna deska je větší než destička takže nema smysl to nějak značit nepočítaj stim že to někdo otočí
a to že tí to ze začatku nedřelo zato muže asi barva na desce ne
no udělals chybu a myslim že to nema cenu řešit nikdo neni dokonalí neměls svuj den tose stava 
-
Abdul - FK
".....jestli by neměl výrobce počítat s takovými lamami jako já ......."
Výrobca s tým počíta. V návode na obsluhu je napísané niečo o návšteve autorizovaného servisu.
Nič si z toho nerob. Tankujeme častejšie ako meníme obloženia, a kolega natankoval do Š120 naftu.
Výrobca s tým počíta. V návode na obsluhu je napísané niečo o návšteve autorizovaného servisu.
Nič si z toho nerob. Tankujeme častejšie ako meníme obloženia, a kolega natankoval do Š120 naftu.
- izzyx
- Kontaktovat uživatele:
Byvali spoulžák zase natankoval do mercedesu family frost, SPECIAL
Já bych ty destičky taky neřešil sice nevim jak se ti to mohlo stát, od toho máš oči, ale asi všechno de
hlavně že je vše OK.
takovích lidí je dost, co tankujou špatné pohonné hmoty
já na praxi vycucával 50l benzínu z Toyota Rav4 2.0 D4D a přitom měl na víčku nádrže napsáno ONLY DIESEL 
takovích lidí je dost, co tankujou špatné pohonné hmoty
Šmoulujem na to! 
Peugeot 206 1.6 16v 80kw
Peugeot 206 1.6 16v 80kw