obrácenné desky

breta1 - FK

obrácenné desky

Příspěvek od breta1 - FK »

Hned na začátku - že jsem debil, to říkám rovnou a prosím, abyste mi to nepřipomínali.
Snad dvacekrát jsem u různých Feld měnil brzdové desky a vždy OK. Minulý týden jsem se vyznamenal- jednu desku jsem dal obráceně (ferodem k válečku, železem ke kotouči). Zpočátku jsem to ani nepoznal, brzdilo to, ani kravál skoro žádný nebyl, ale po cca desátém-dvacátém zabrždění typický kravál jako po úplně sjetých deskách.
Tak si říkám, jestli by neměl výrobce počítat s takovými lamami jako já a jednoduše konstrukčně znemožnit nasazení desky obráceně. Přece jenom jde o brzdy a nemyslím, že jsem na světě jediná lama...
Jaký je váš názor?
Stefi74 - FK

Re: obrácenné desky

Příspěvek od Stefi74 - FK »

No myslí nato tvarem samotna deska je větší než destička takže nema smysl to nějak značit nepočítaj stim že to někdo otočí :shock: a to že tí to ze začatku nedřelo zato muže asi barva na desce ne :scratch: no udělals chybu a myslim že to nema cenu řešit nikdo neni dokonalí neměls svuj den tose stava ;)
Abdul - FK

Příspěvek od Abdul - FK »

".....jestli by neměl výrobce počítat s takovými lamami jako já ......."
Výrobca s tým počíta. V návode na obsluhu je napísané niečo o návšteve autorizovaného servisu.
Nič si z toho nerob. Tankujeme častejšie ako meníme obloženia, a kolega natankoval do Š120 naftu.
izzyx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od izzyx »

Byvali spoulžák zase natankoval do mercedesu family frost, SPECIAL
artin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od artin »

Já bych ty destičky taky neřešil sice nevim jak se ti to mohlo stát, od toho máš oči, ale asi všechno de ;) hlavně že je vše OK.
takovích lidí je dost, co tankujou špatné pohonné hmoty :-) já na praxi vycucával 50l benzínu z Toyota Rav4 2.0 D4D a přitom měl na víčku nádrže napsáno ONLY DIESEL :lol:
Šmoulujem na to! :-)
Peugeot 206 1.6 16v 80kw
Odpovědět