Co jste si dnes koupili ?
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Co jste si dnes koupili ?
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
No nevím ,je to tak trochu z ruky tak asi né . 
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Hanz - FK
9mm je houbyemilio52 píše:Krabičku nábojů 9 mm a zítra se jdou vyzkoušet .![]()
obrázek nábojů
-
stony - FK
Tak jsem ještě přikoupil segmenty řazení, gumové víčko nad segmenty a výstelku středu řadící páky a už se řadička ani nehne. Jen pokud chci já, aby se hnula.stony před rokem píše:Já si dneska koupil Kloub řazení, aby mi řadící páka už více neutíkala po autě. Je to lepší tak o 60%, ale ještě to není úplně ono,tak budu muset příkoupit i Segmetny na spodek řadičky. Už taky vypadaly splaskle.
K tomu jsem nedávno měnil ten převodový olej za 75w-90 a celkový výsledek je padání. Spokojenost.
- Mc Cali
- Kontaktovat uživatele:
stony:
" Tak jsem ještě přikoupil segmenty řazení, gumové víčko nad segmenty a výstelku středu řadící páky a už se řadička ani nehne."
Kolik to stojí prosím Tě ?
" Tak jsem ještě přikoupil segmenty řazení, gumové víčko nad segmenty a výstelku středu řadící páky a už se řadička ani nehne."
Miluju Feldu 1,6.......je to vlk v rouše beránčím. o:)
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Asi na střelnici
Ale jednou mě správce poradil místo terče fotku tchýně že se pak člověk lepši trefuje .
To sem ale odmít, protože bych pak doma myslel že jsem na střelnici a průser by byl na světě

Ale jednou mě správce poradil místo terče fotku tchýně že se pak člověk lepši trefuje .
To sem ale odmít, protože bych pak doma myslel že jsem na střelnici a průser by byl na světě

- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Ty jo Emilio to jseš takovej pistolník,jo?To bych do tebe neřekl.... 
-
Marty_pv - FK
emilio52: Ty červený střely jsou nějaký frangible (tříštivý proti odrazům) nebo jenom nějaká forma ptfe potahu pláště?
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Něco jsem zdědil po tátoj chvilku to bylo doma na černo , pak jsem vše zlegalizoval a udělal si papíry .
No a tím to začlo .
Je to jen potah pláště .Jsou to nějaký dovozový ze slovenska tak je mám na vyzkoušení .
Jo a jsou těžší než Sellier a maj i větší prachovou náplň.
No a tím to začlo .
Je to jen potah pláště .Jsou to nějaký dovozový ze slovenska tak je mám na vyzkoušení .
Jo a jsou těžší než Sellier a maj i větší prachovou náplň.

- Ponman
- Kontaktovat uživatele:
To ma Emil na brabcaky a jinou tmavsi havet co se mota kolem baraku. 
Felda,to je auto!!!! Aspoň víš,že jedeš!!!
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jsem docela rád že tu žádná taková havěť vrabčí
v blízkosti není 

-
stony - FK
Ani moc ne. Všechno jsem to objednal přes web autodily Krč.Mc Cali píše:stony:
Ten kloub řazení 180 kč, segmenty 2x 70 kč, výstelka kloubu řazení 45 kč, a ta manžeta kloubu řazení 30 Kč. Takže cca 400 kč na rekonstrukci řadičky zcela dostačuje (když vememe kolik stojí komplet nové řazení, tak je 400 kč v pohodě). Řazení je pevné a přesné. Žádné hledání rychlostí po celém autě a podobně, nebo obtěžování spolujezdce kvůli řazení pětky.
Ale musí se vyměnit všechny tyto části, protože jak jsem zjistil výměna jen některých nemá moc velký efekt.
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne úte 20. dub 2010 19:45:13, celkem upraveno 2 x.
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Á motel Halda.... A kdo že to koupil?Abdul píše:Nie je to priamo moje, ale niekedy som tam chodil na pivo a knedle s vajcom.![]()
![]()
![]()
obrázek
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
- Mc Cali
- Kontaktovat uživatele:
stony:
Díky za info.
Díky za info.
Miluju Feldu 1,6.......je to vlk v rouše beránčím. o:)
- monccou
- Kontaktovat uživatele:
Jsou to přebíjený náboje se třelama ARES EPRX. EPRX je podobný pryskyřici, střely jsou různobarevný a snižuje to strhávání střely ve vývrtu atd. Přebíjim je do .45LC a nic jinýho už nechci. Už jen kůli tomu jak všem spadne čelist když vybalim barevný lentilky a opasek na kterym mám růžovýMarty_pv píše:emilio52: Ty červený střely jsou nějaký frangible (tříštivý proti odrazům) nebo jenom nějaká forma ptfe potahu pláště?
PS: Nepřejte si abych ukázal co jsem si nakoupil já za arzenál
Evoluce včely http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... ?f=16&t=26

...cíl cesty je rázem nepodstatný, vzdálenost vedlejší a každý další kilometr se stává drogou... to je BMW!

...cíl cesty je rázem nepodstatný, vzdálenost vedlejší a každý další kilometr se stává drogou... to je BMW!
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Ale my si to docela přejem ,jen se pochlub.
Ukaž co je novýho v arzenálu! 

- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Já myslel, že ty víšAbdul píše:Nevieš niečo bližšie ako dopadol ?
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
- monccou
- Kontaktovat uživatele:

-
Marty_pv - FK
Pěknej arzenál
Perkusní brokovej dvoják, Sharps 1859 replika, Jericho, vz. 52 a Colt 1873 (Buntline special?) - akorát tu malorážku si nemůžu nějak zařadit
Perkusní brokovej dvoják, Sharps 1859 replika, Jericho, vz. 52 a Colt 1873 (Buntline special?) - akorát tu malorážku si nemůžu nějak zařadit
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Asi to budu muset taky nafotit nějak všechno pohromadě .

- monccou
- Kontaktovat uživatele:
To není brokovnice
Perkusní kulový dvoják Davide Pedersoli KODIAK EXPRESS .58/.58, IAB Sharps 1863 Sporting .54, Jericho 45 .45 AUTO, vz.52 7,62x25mm Tokarev, COLT SAA 1873 .45 Long Colt se 7,5" hlavní, Pavlíček PAV-70 .22 LR
Ale je ještě pár kousků, který se k nim časem připojí
emilio52: nafoť nafoť
Perkusní kulový dvoják Davide Pedersoli KODIAK EXPRESS .58/.58, IAB Sharps 1863 Sporting .54, Jericho 45 .45 AUTO, vz.52 7,62x25mm Tokarev, COLT SAA 1873 .45 Long Colt se 7,5" hlavní, Pavlíček PAV-70 .22 LR
Ale je ještě pár kousků, který se k nim časem připojí
emilio52: nafoť nafoť

- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Mám jen novější, nejstarší je asi FN 7,65 Browning a malorážky Mauser jednoraný. Vše po tátoj ještě z II .světový .
To ostatní sem už kupoval nový .
Sfocením to nechám na zítra na lepší světlo.
Sa58

To ale není moje je to budoucího zeťáka .
To ostatní sem už kupoval nový .
Sfocením to nechám na zítra na lepší světlo.
Sa58

To ale není moje je to budoucího zeťáka .

- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Asi jsem divnej, ale bouchačky mě neba 
-
Marty_pv - FK
monccou: Tak to jsem si naběhl
emilio52: Foto foto foto
emilio52: Foto foto foto
- monccou
- Kontaktovat uživatele:
smrcek: na tom neni nic divnýho. Každýho baví něco jinýho. Ale tohle neni o "bouchačkách", ale o střelbě, která je, ač se to některým paranoikům nelíbí, krásnej a náročnej sport. Lidi co neměly možnost nahlédnout do zákulisí tomu nevěří a sportovní střelce haní, ale umět střílet, dobře střílet je velmi velmi náročné (i drahé). Takový ti falešní pacifisti křičí, že sportovní střelci jsou nenormální, ale můžu říct, že jsou mnohem normálnější než kdokoliv jiný. Sportovní střelba vyžaduje hodně trpělivosti, sebekázně a vnitřního klidu, ale i fyzické kondice... stát 3hodiny na stavu z pětikilovou puškou v rukou je celkem fuška.

- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
monccou: Já neříkám, že to není zábava a už vůbec to neodsuzuji, ale prostě mě to nijak neoslovilo mno
ikdyž v létě když se nudím tak střílim ze slávie na chalupě do plakátů z brava co zbyly po sestřence 
Naposledy upravil(a) smrcek dne úte 20. dub 2010 19:41:12, celkem upraveno 1 x.
-
Martin_Happy - FK
to je blbost že nejsou normální. Střelba je koníček jako každej jinej. Někdo (jako já nebo Ponman) sbírá autíčka, někdo hraje fotbal a někdo střílí. Mě přijde divnější zase fotbal než střelba.
když mě kdysi bavilo karate, tak sem taky nikoho nemlátil jen tak, když sem dělal atletiku taky ze mě nebyl Zátopek, a když si kupuju modýlek tak přece taky nejsem dítě...
když mě kdysi bavilo karate, tak sem taky nikoho nemlátil jen tak, když sem dělal atletiku taky ze mě nebyl Zátopek, a když si kupuju modýlek tak přece taky nejsem dítě...
-
stony - FK
Jelikož je po zimě tak jsem koupil sadu různých sprejů (barev, laků, rezistinů a konzervantů) a pustil jsem se do aktivní ochrany vozu proti korozi.
Pasivní ochrana to je vystříkání dutin.
Aktivní ochrana před korozí to je když se rozebírá co se dá, pak se to šmirgluje, dře, natírá atnikorozí a nakonec lakuje.
No a nakonec jsem si koupil nový holý plech přední masky a ten musím ošetřit nalakovat a vyměnit.
S feldou se člověk nenudí. To není auto, ale hračka.
Pasivní ochrana to je vystříkání dutin.
Aktivní ochrana před korozí to je když se rozebírá co se dá, pak se to šmirgluje, dře, natírá atnikorozí a nakonec lakuje.
No a nakonec jsem si koupil nový holý plech přední masky a ten musím ošetřit nalakovat a vyměnit.
S feldou se člověk nenudí. To není auto, ale hračka.
- monccou
- Kontaktovat uživatele:
Já to mínil pro všechny, protože vždycky se najde jedinec, kterej není schopen nadhledu a tolerace k ostatním. Bohužel je to tak...v Česku musí střelecká veřejnost dost často čelit útokům ze strany medií i veřejnosti. Tito lidé v 99% nemají žádné vědomosti o problematice, ale za to mají spoustu ničím nepodložených argumentů. Jejich demagogie kterou šíří je o to nebezpečnější, že popírá domokratická práva. Tito lidé jsou schopni uvrhnout nás zpět do tenat totality a dělat z lidí tupé ovce, protože tupá ovce se lépe ovládá než ta, která si je vědoma svých práv a povinností. Bohužel. Ale tohle sem nepatří.
emilio52: pěkná kosa. Sice tohle není můj šálek, ale svůj styl a kouzlo to má.
Martin_Happy: kéž by to tak braly všichni. Dokonce bych řekl, že je mnohem nebezpečnější věnovat se teraristice jedovatých plazů než mít doma zbraň. On takový rozvzteklený hádek spustí sám od sebe, což neumí ani ta nejvíc hi-tech zbraň...díky bohu.
smrcek: vzduchovka je taky střelná zbraň. Střílí se různé sportovní disciplíny...ty které známe z olympiády jsou jen jedny z mála.
No ale už tady nebudem OTčkovat...
emilio52: pěkná kosa. Sice tohle není můj šálek, ale svůj styl a kouzlo to má.
Martin_Happy: kéž by to tak braly všichni. Dokonce bych řekl, že je mnohem nebezpečnější věnovat se teraristice jedovatých plazů než mít doma zbraň. On takový rozvzteklený hádek spustí sám od sebe, což neumí ani ta nejvíc hi-tech zbraň...díky bohu.
smrcek: vzduchovka je taky střelná zbraň. Střílí se různé sportovní disciplíny...ty které známe z olympiády jsou jen jedny z mála.
No ale už tady nebudem OTčkovat...

sám jsem 5 let závodně střílel standardní i lehkou malorážku na 50 metrů a potvrzuji že je to náročný a dost drahý.
tenkrát jedna rány vyška na 2-10 korun podle střeliva kdo jak byl náročnej a za jeden závod se střílí 60 ostrých ran plus tréning a nástřel takže 100 ran za jeden závod je takový minimum
jinak dnes byl u mě pošťák a přivezl mi novej KKL kabel protože ten původní jsem buď někam dobře uklidil a nebo byl v autě a pad zlodějům do ruky a pak ještě dorazilo nové 5.1 audio od geniusu v černý barvě, které nahradilo původní, první 10 let starý model ve dřevě od Geniusu na kterým se už nedala citlivě regulovat hlasitost díky vydřenýmu potenciometru jinak by tu sloužil ještě minimálně dalších pár let
tenkrát jedna rány vyška na 2-10 korun podle střeliva kdo jak byl náročnej a za jeden závod se střílí 60 ostrých ran plus tréning a nástřel takže 100 ran za jeden závod je takový minimum
jinak dnes byl u mě pošťák a přivezl mi novej KKL kabel protože ten původní jsem buď někam dobře uklidil a nebo byl v autě a pad zlodějům do ruky a pak ještě dorazilo nové 5.1 audio od geniusu v černý barvě, které nahradilo původní, první 10 let starý model ve dřevě od Geniusu na kterým se už nedala citlivě regulovat hlasitost díky vydřenýmu potenciometru jinak by tu sloužil ještě minimálně dalších pár let
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:

- monccou
- Kontaktovat uživatele:
FN 1910 7,65mm Browning...jestli se nemýlim... velmi pěkná pistolka. Měl jsem možnost si z ní vystřelit a na to že jí je 100let funguje perfektně. Pan Browning byl hlavička.
MAUSER DSM 34 .22LR
druhou malorážku nevim, ale pažba je typicky americká, muška na rampě, ten lučík a závěr...nějakej starší Remington???
ta brokovnice je nádherná...systém uzamčení a zámkové desky anglická škola, ale pažba a kouhouty jsou spíš německé ...co je to? ... Belgie? nebo Ferlach? ikdyž i český puškaři dělali takový zbraně
zbytek je snadnej:
CZ KADET
ČZ vz. 70 7,65mm Browning
CZ 75 D COMPACT 9mm Luger
dvě bodla na Mauser 98 a zavazák
MAUSER DSM 34 .22LR
druhou malorážku nevim, ale pažba je typicky americká, muška na rampě, ten lučík a závěr...nějakej starší Remington???
ta brokovnice je nádherná...systém uzamčení a zámkové desky anglická škola, ale pažba a kouhouty jsou spíš německé ...co je to? ... Belgie? nebo Ferlach? ikdyž i český puškaři dělali takový zbraně
zbytek je snadnej:
CZ KADET
ČZ vz. 70 7,65mm Browning
CZ 75 D COMPACT 9mm Luger
dvě bodla na Mauser 98 a zavazák

-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Tak si tak říkám kdo si co koupil a oni tady machrujou se zbraněma
Radši ale mlčím aby je na mě nepoužily 
-
Dexter - FK
- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
monccou:sepřipravuješ na III.WV
- monccou
- Kontaktovat uživatele:
To se rozhodně nepřipravuju. Zbraně mám z čistě sportovního zájmu a protože už hodně let je mim koníčkěm balistika a konstrukce zbraní. Člověk člověka zabíjel dřív než vůbec uměl mluvit, takže spojovat zbraně, ač je to na snadě, priorativně s válkou je trochu zavádějící. Osobně se necítím jakoliv ohrožen abych se musel ozbrojovat pro svou nebo něčí ochranu. Nikdy jsem na nic živého nevystřelil a pevně doufám, že to nikdy nebu muset udělat. Pravda je, že mám veškerá oprávnění pro nošení zbraně k ochraně života, ale tu potřebu necítím. Pokud bych se dostal do situace, kdy bych viděl jak se nějakej hajzl snaží např. zabít mou přítelkyni nebo jí znásilnit, zbraň bych použít neváhal... ale ruku na srdce, to by udělal každej kdo má jen trochu kuráže a je ochoten bránit toho koho má rád před zlem. Doufám však že taková situace nenastane.

- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Ty malorážky jsou obě Mauser Ta spodní byla špatně čitelná někdo se snažil vybrousit číslo .Hledalo se to pod lupou a našlo se, jen číslo dostala nový .Brokovnice je po mým dědoj a jelikož už měla slabý hlavně tak byla zmáčknutá a spoustu let byla na půdě.Když jsem ji tam našel tak táta trochu ty hlavně vytáh a od tý doby visí za zdi spolu s parožím .Kdo je výrobce absolutně netuším.

- Venda002
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem si dovezl od člena Jajinek semišové sedačky a tapecy z Newface
-
Dandula007 - FK
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
bezdratovej set klavesnice a mysi k pc a gamepad...dneska jsem si na nejakou dobu pripojil pc k tv
méně znamená někdy více...