[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1823: Undefined array key 10201 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1833: Trying to access array offset on value of type null [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1833: Trying to access array offset on value of type null Subwoofer - FeliciaKlub
Zdravim znalce hudby a repraku
je lepsi si koupi 12 nebo 15 palcovy sub. pri stejnem vykonu.
a podle ceho se kupuje zesilovac podle vykonu rms nebo max.slysel jsem ze zesilovac nesmi byt silnejsi jak sub.nebo by se mohl spalit ale nevim podle ktere hodnoty a jestli je to vubec pravda
diky za rady.
Určo je lepší mít silnější zesilovač než subwofer! je lepší,když zesilovač jede na poloviční výkon než na plno!když máš ale silnej zes musíš opatrně nastavovat GAIN nebo taky LEVEL je to takový volume zesilovače!pak by jsi mohl sub. odpálit!
a co koupit 2 kanal a zapojit na 2 sub priklad sub rms 500 zesak 1000 tim padem se vykon rozdeli(?) takhle by to taky slo? nebo je lepsi sub 500 zes 1000 a pustit na polovicni vykon?JSEM CELKEM S TECH RAD ZMATENEJ VSUDE OKOLO KAZDEJ RIKA NECO JINEHO.
By mě zajímalo jak na tohle muže každý říkat něco jiného..
Vem raději 12" menší bedna,zesík to bude více kontrolovat.. Musíš také koukat kdyby si chtěl 2sw tak jestli to je 2x2,2x4,4ohmy.. Podle toho tkaé vybírat zesík..
mno nekdo ze je lepsi slabsi zes jak sub.a ted slisim zasek opak.a nevite nekdo jak se spocite obsak bedny na sw nekde sem to cetl ale byl jsem hooodne zmatenej a blbej jeste vic jak predtim
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne pát 07. srp 2009 12:22:24, celkem upraveno 1 x.
Ale proč dávat na sw slabší zesík?? Vždyt on pak nezahraje.. Ale Us Blaster bych zapojil na 1ohm.. I když v tvém případě budeš schánět asi něco levnějšího a zapojovat na 4ohmy že??
Ted sem si vzpoměl na jednoho kamaráda.. Ten chtěl sufr silnej sw, kupil si 1kw rms.. A když pak hledal zesík, tak najednou problém že jsou moooc drahé..
zdravím chtěl bych se zeptat:mám subwoofer v uzavřence kterou jsem si stavěl sám v autě to hraje solidně,ale když otevřu kufr tak mi přijde jako by basoval jen minimálně a když dám hlasitost na víc tak na 3/4 tak mi přijde jako by nestíhal a nebo rezonoval nevim takovej divnej zvuk,ale když to zavřu tak v aute to basuje pekne i když to ohulim ,v autě to slyšet neni jen když otevřu kufr a stojim před tím je to normální nebo ne?
Jinak zesík do můstku 300w RMS a SW 300w RMS