broušení hlavy

Simos 2P
135M, 136M
begby - FK

broušení hlavy

Příspěvek od begby - FK »

nazdar , protíká mi voda do oleje , budu nechávat měnit těsnění pod hlavou a prý je nutný zbrousit hlavu za 1500 , stane se něco když se to neobrousí ? :scratch:
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Re: brušení hlavy

Příspěvek od Kuladmin »

Nemusi kdyz je v poradku jde o to ji poradne ocistit nesmi byt vyzrana a nesmi byt zkrivena !! a kriva!!
URNA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od URNA »

No já osobně bych jí nechal srovnat jestli to teče ;) prevence ;) a za tu cenu bych nechal udělat 3 hlavy :!: je to hrozně moc za 1500kč..
Felda 1.3 a hlavně jí dej napííít!!!! 1náááááááááá 2náááááááááááááá 3 náááááááááááááááááááááááááá
.........
denis15
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od denis15 »

Tak tak, tu desetinku, co ubírají při srovnání nepoznáš, ale bude to 100% rovné a těsnění vydrží. 1500kč je dost.
Pawlick
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pawlick »

Možná trochu blbej doraz lehce mimo téma, ale je to s tou vyžranou hlavou? Vyhnu se tomu používáním doporučené chladící kapaliny a její včasnou výměnou, nebo to je jev, který se prostě děje? Ty kapaliny obsahují inhibitory koroze, tak by se to nemělo dít, ne? Díky
Obrázek Felicia 1.3 LXi BMM 50kW, http://pawlick.rajce.net
URNA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od URNA »

podle mě se tomu nevyhneš...ale jako zase jak často měníš těsnění u hlavy ;) když to jednou uděláš pořádně tak máš od toho pokoj :) pokud to neuvaříš :D viděl jsem to zkoro na všech hlavách..
Felda 1.3 a hlavně jí dej napííít!!!! 1náááááááááá 2náááááááááááááá 3 náááááááááááááááááááááááááá
.........
Tomas6
Kontaktovat uživatele:

Re: broušení hlavy

Příspěvek od Tomas6 »

No nebývá to taková hrůza s tím žraním.Hlavu nechej srovnat stoprocentně a určitě ne za 1500.Tak 300 bych akceptoval.Víc ani halíř.Mi za 1500 udělá celou hlavu i s broušením ventilů,guferama atd...
Suri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suri »

Pawlick - hlavu žerú iba nekvalitné kvapaliny alebo tí čo ich nemenie , ty tam máš akú ? výrobca typ?

videl som veľa vyžratých hláv ale aj veľa dobrých a väčšina bola najlepšia čo jazdila na škodovácku ružovú G12 kvapalinu .
Zrovnanie hlavy stojí maximálne do 500 , 1500 j blbosť a je nutné ho urobiť v 90% prípadov http://surky.rajce.idnes.cz/hlaba/ moja hlava zrovnaná o 0,15
Pawlick
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pawlick »

Suri - jako problém nemám (snad), jen se ptám ze zajímavosti. V autě se pravidelně mění G11 (G48), výrobci různí - origo Škoda, Sheron Antifreeze G48, teď mám koupenej Antifreeze od Druchemy. Ono takhle člověk asi stejně nic nepozná...
Suri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suri »

Pawlick - sheron je s nich najhoršia vyvaruj sa jej a používaj len origo g11 velvanu a máš pokoj , podľa fotiek tvojho motora súdim že bude v dobrom, stave , aký olej používaš?
Pawlick
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pawlick »

Motor vypadá dobře, protože máme auto od výroby v rodině a je o něj náležitě pečováno - výměna oleje každý rok, tj. obvykle 10tkm. Odjakživa to byl Mogul 15W40, nejdřív Felicia, potom ty novější řady jako Extreme, poslední dva roky 10W40, teď mám nakoupenej Total Quartz...
Odpovědět