Střešní okno,ano či ne?
-
Niko
Re: Střešní okno,ano či ne?
Střěšní okno už nesmí překročit práh mého auta.Měl jsem ho na 120-dával jsem si ho tam sám a bylo to úplně k ničemu.Vadilo mi na něm že jim svítí do auta slunko a oslňuje,v zimě tam zamrzá voda a pěkně to v něm praská jak se ten led láme,větrací účinost žádná sláva a taky je to další cesta kama se vloupají zloději do auta.......... Raději bych dokoupil na Felis klimu a dal folie....... 
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
No vidíš a já ho měl na š120 taky a když jsem kupoval feldu tak okno bylo jednou z podmínek .
Nedám na něj dopustit .Když je pořádně udělaný tak tam nemůže zatejkat.
Nedám na něj dopustit .Když je pořádně udělaný tak tam nemůže zatejkat.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Peedr
- Kontaktovat uživatele:
Já mám elektrické střešní okno Webasto, které se vyklápí nahoru a do půlky vysouvá nad střechu. Pravda je, že ve vysokých rychlostech trochu hlučí (avšak mnohem méně než boční okýnka), ale jinak na něj nedám dopustit. Už si nedovedu představit, že bych jej na autě neměl. Na jízdu ve městě a okreskách v horku je naprosto ideální a nezatéká do něj.
Přesně to co ukazuje Raceman, tak mám, je to Webasto Top Slider (mechanické oproti tomu co píše Peedr), ale jinak je super 
Škoda Felicia 96' | 1.3 BMM 40kW +steroidy| HP Sporting | Rial 16" viewtopic.php?f=16&t=37170
+ family car VW Touran Highline 03' | 2.0 TDI AZV
ex: VW Golf IV Highline 99' | 1.9 TDI AHF | EGR OFF, TA & 18" Turbo Twist
ex: Škoda Felicia GLXi 95' | 1.3 BMM 50kW | Brock 8x14" www.feliciaklub.cz/Jyrgen
+ family car VW Touran Highline 03' | 2.0 TDI AZV
ex: VW Golf IV Highline 99' | 1.9 TDI AHF | EGR OFF, TA & 18" Turbo Twist
ex: Škoda Felicia GLXi 95' | 1.3 BMM 50kW | Brock 8x14" www.feliciaklub.cz/Jyrgen
-
Martin_Happy - FK
Já mám střešní okno a taky sem rád, že tam je. Ale v Golfu sem měl šíbr a připadal mi tisíckrát lepší
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
Tak toho zloděje který leze do auta složitě přes střešní okno bych chtěl vidět. Otevřít zvenčí nejde, a pokud ho mám rozbíjet, tak to je jednodužší rozbít boční okno.Niko píše: a taky je to další cesta kama se vloupají zloději do auta..........
Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
Není důležité vyhrát, ale nasrat toho kdo tě porazil.
-
Peedr
- Kontaktovat uživatele:
Jen tak pro jistotu, jestli dobře chápu terminologii... 
Rozdíl mezi střešním oknem a šíbrem je ten, že střešní okno se vyklápí nahoru, případně vyjíždí nad střechu, kdežto šíbr se zasouvá do vnitřního prostoru mezi střechou a stropnicí?
Rozdíl mezi střešním oknem a šíbrem je ten, že střešní okno se vyklápí nahoru, případně vyjíždí nad střechu, kdežto šíbr se zasouvá do vnitřního prostoru mezi střechou a stropnicí?
šíbr znamená že je to posuvný okno a je jedno kam a jak se posunuje 
-
Pjotr - FK
Narazil jsem na cloveka co prodava tohle:

Co je to za okno,zna ho nekdo? Neni to nektere z problemovych typu nebo k nemu jsou uz nesehnatelne tesneni atd. ? Diky moc za kazde info.

Co je to za okno,zna ho nekdo? Neni to nektere z problemovych typu nebo k nemu jsou uz nesehnatelne tesneni atd. ? Diky moc za kazde info.
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
Jj. Posunovat = česky šibovat.Raceman píše:šíbr znamená že je to posuvný okno a je jedno kam a jak se posunuje
Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
-
jjenda
- Kontaktovat uživatele:
Koupil jsem Feldu s oknem na tu kličku. Vždycky jsem si přál střešní okno u svých předešlých aut. No , jezdím s ním teď čtvrtý rok a řeknu Ván - nic moc. Sice zatím nikde nezatéká, ale v zimě když je zmrzlé v ledu, tak v něm děsivě praská, z toho oslavovaného větrání mi z nafoukání ztuhnul krk a poslední perlička je když mám na střeše široký box.
To se nedá moc otevřít a čím víc ho otvírám tak tím se zmenšuje zase škvíra mezi boxem a hvízdá to jak tryskáč a na dálnici ho musím zcela zavřít. Jestli bych za něho utratil prachy navíc? Asi ne. Vlastně určitě ne, prtože druhé auto jsem už s oknem nechtěl. To si raději sednu chvíli na zadek a počkám až přejde módní vlna něčeho nového a po zkušenostech prvních nadšenců si vyhodnotím jestli to má pro mne klady. Když se rozhlédnu tady po fóru, tak bych asi s oknem váhal, když dramaticky nepřevažuje většina, co ho chválí.
To se nedá moc otevřít a čím víc ho otvírám tak tím se zmenšuje zase škvíra mezi boxem a hvízdá to jak tryskáč a na dálnici ho musím zcela zavřít. Jestli bych za něho utratil prachy navíc? Asi ne. Vlastně určitě ne, prtože druhé auto jsem už s oknem nechtěl. To si raději sednu chvíli na zadek a počkám až přejde módní vlna něčeho nového a po zkušenostech prvních nadšenců si vyhodnotím jestli to má pro mne klady. Když se rozhlédnu tady po fóru, tak bych asi s oknem váhal, když dramaticky nepřevažuje většina, co ho chválí.
-
jjenda
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jsem zapoměl jednu perličku !!! Dva dny před odjezdem na dovolenou zapomněl náš synek střešní okno zavřít a v noci přišla pěkná bouřka. Ráno jsme hupli do Feldy a bylo to jak zaskem do lavoru. Všude plno vody ( až na palubovce ), modlili jsme se aby někde nezkratovala elektrika a my nestáli někde v cizině na dálnici. Naštěstí v Chorvatsku všechno dodře schne a nic se nestalo, jen jsme měli stále po cestě zapařené zadní okno a já pouštěl v 28 stupních vyhřívání.
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
To ale není vina střešního okna jako takového, ale váš problém, že jste ho nezavřeli/nezkontrolovali 
-
stony - FK
Tohle okno vypadá v interiéru feldy úplně přirozeně. Žádný mastodontAleScout píše:foto: http://img.auto.cz/moje.auto.cz/img/gal ... adc9a3.jpg
- AleScout
- Kontaktovat uživatele:
stony: ted uz mam jine sklo, krasne cire, s tmavou folii. S tim potiskem ctvereckovym se to neda srovnat ...

Škoda Felicia Scout 1.3 GLXI, modrá ledová metalíza (recenze na Moje.Auto.cz)
Škoda Felicia 1.6 GLXI, modrá hlubinná metalíza (recenze na Moje.Auto.cz)
Fotogalerie na AleScout.Rajce.iDNES.cz
-
DannyS - FK
Ten čtverečkový potisk je příšerný a zabiják zdravých očí. 
Lepší to je fakt čiré sklo s tmavou folií.
Lepší to je fakt čiré sklo s tmavou folií.
- AleScout
- Kontaktovat uživatele:

Škoda Felicia Scout 1.3 GLXI, modrá ledová metalíza (recenze na Moje.Auto.cz)
Škoda Felicia 1.6 GLXI, modrá hlubinná metalíza (recenze na Moje.Auto.cz)
Fotogalerie na AleScout.Rajce.iDNES.cz
-
dinkin - FK
střešní okno je dobrá věc když je venku horko
Pri vyšších rychlostech ho je nutné zavřít no 
-
stony - FK
Stejně jako ostatní 4 okna. 
Mít v autě 4 kličky nebo pět to už je jedno.
Mít v autě 4 kličky nebo pět to už je jedno.
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
A proč?dinkin píše: Pri vyšších rychlostech ho je nutné zavřít no
-
Marty_pv - FK
Zdenda19895 Proti oknům je to asi menší hluk, ale já jsem si na to při vyšších rychlostech nezvykl. Na pohodovou jízdu nebo když je echt horko jsem za něj zase rád
-
DannyS - FK
Kdyby měl někdo zájem o střešní okno z FoFrMana Solitíka - na kličku - nebo z Felinky new face - s růžicí -, tak obojí mám kompletní a zcela volné pro případného zájemce. 
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Stav,foto,cena?
-
DannyS - FK
Stav je dobrý, cena 1.000,-Kč za každé a fotky budou až o víkendu po Velikonocích, jelikož obojí leží u našich v boudě na Jičínsku v severových. Cechách.
Možná to má vyšší cenu, ale já se toho chci co nejdříve zbavit a když to někomu poslouží, tak tím lépe, než aby se to válelo ladem a prášilo se na to.
Možná to má vyšší cenu, ale já se toho chci co nejdříve zbavit a když to někomu poslouží, tak tím lépe, než aby se to válelo ladem a prášilo se na to.
-
igor_glx - FK
Já střešní okno namontované mám a dělá mi radost. Na autě bylo ve výbavě=ihned (z výroby). Vytahuje to vzduch ven a zas tak moc to nehučí, tj. míň než otevřené boční okna. A vlétě to trochu pomáhá, táhne to vzduch ven z auta. Mám to z tou přední hranou na "pevno", zadní hrana se zvedá (není to tedy ten typ jak je na obrázku, není vysouvací/zasouvací...). Lze to ale blbě zavřít a pak tím trochu zatýká, ale zatím jsem to neřešil, když to zavírám, tak to dolíhá OK (r.v. 1996). Zas tak velké na prolezení to není, tak snad mi to tím nikdo nevykrade... Ale co se krádeže týká, někdo mi vykradl feldu bez rozbití skel, přes páčení předních řidičových dveří. čistá práce. tak pak je asi jedno, jestli okno střešní máte nebo ne....
- Jirka.Kolouch
Zkoušeli jste někdo dávat na Felicii velký plátěnné otvírací střešní, jako měla Felda Blue sky? Vím, že origo asi nebude k dostání, ale mám možnost mít velké plátěnné střešní na elektrický pohon z Mazdy 323 za pár stovek, tak jestli ho mám zkusit dobastlit... Co vy na to?
-
Martin_Happy - FK
jestli ho tam náhodou nenabastlíš, tak ho koupim 
-
vjost - FK
Pánové, pánové...mám střešní okno a začalo mi jím zatékat do auta, ale jak jsem momentálně zjistil, tak je více druhů. a bojím se, abych si nekoupil těsnění, které mi nic nevyřeší. Vzhledem k tomu, že jsem již 3. majitel a 2. majitel už auto se střešním oknem zakoupil, tak nemám šajnu, jestli je to originál od škodovky, nebo dodatečně montované. Je to felicia r.v. 94 1.3 BMM. Tak jestli máte nápady co je a co není originál 
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
dodej foto zavírání
A jinak na skle je určitě typ okna vyznačen . Koukám že jsi taky hradečák tak to zkus tady se zeptat ,byl jsem tam se š 120 a pohoda .
http://www.autosklo-hak.cz/kontakty/hradec-kralove
A jinak na skle je určitě typ okna vyznačen . Koukám že jsi taky hradečák tak to zkus tady se zeptat ,byl jsem tam se š 120 a pohoda .
http://www.autosklo-hak.cz/kontakty/hradec-kralove
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
vjost - FK
http://vjost.rajce.idnes.cz/Felda Foto zavírání. Je to mobilem, ale snad se to dá