Tak mám malý pokračování...
Nebylo moc času, ale říkal jsem si, že to nebude nic složitýho a časově náročnýho. Jenže jsem si nějak neuvědomil, že budu muset odšroubovat třmeny, aby šel kotouč sundat (teda si to myslím po zběžným pohledu, manuál jsem nezkoumal), nevím proč jsem si myslel, že to jen vyklopím jako když měním desky...a na to jsem neměl připravenou pořádnou golu - evidentně ty třmeny nikdo nikdy nesundával a ty šrouby vypadaly hódně nepřívětivě. A dělal jsem to před domem = jen origo zvedák = asi bych si netroufl s těma šroubama pořádně cuknout. Takže jsem to prozatím odpískal a příště u fotra v garáži na hydraulice a kozičkách. Ještě uvažuju příště stříknout nějakým povolovačem závitů - není to blbost?
No a zároveň jsem zjistil (na jednom kole), že tam ten pojistnej šroubek mám, avšak hlava ulomená - jak jsem sundal kolo tak vypadla. Takže pokud to chci doladit, tak budu muset ten zalomenej dřík dostat ven. Druhý kolo jsem včera nerozdělal, ale při výměně na letní se mi tehdy kotouč pootočil. Já tehdy udělal závěr, že tam šroub není...teď si myslím, že tam bude stejně jako na tom prvním kole taky zalomenej, jen ta hlavička už byla fuč, nebo sem si nevšiml jak vypadla...
Tak to jsou ty moje drobný úkony, vždycky se něco vyvrbí a buď není čas to dořešit hned, nebo nejsou připravený díly, nářadí...jojo, to jsou zážitky...