zásuvka na diagnostický kabel
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
zásuvka na diagnostický kabel
Zdravím.... chtěl bych se zeptat kde se dá najít na autě zásuvka pro diagnostický kabel.... mam feldu 1,3Mpi 1997 + popř. nemá někdo fotku jak vypadá?
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Re: zásuvka na diagnostický kabel
Lov o pár témat níže jak někdo hledá řj pro centrál, na té fotce je to co ty hledáš 
Učit se ...učit se.... učit se...., říkal jeden pán si myslím, že mu říkali Lenin 
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
jdu lovit 
-
Mailo - FK
při lovu je dobré znát svou kořist ... tak zde ji máš : http://img165.imageshack.us/img165/7072/dsc00444op0.jpg
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Všem děkuji za pomoc
... myslel jsem, že ji asi nenajdu, ale "praštila" mě přímo do očí když jsem strčil hlavu pod palubku. Takže nejdelší čas na hledání bylo otevírání dveří
!!! DIKES
-
smazany clen - FK
No já mám jiný problém, mám 1.3BMM 95 r.v. a nějak ti šmejdi tam při výrobě neudělali svorku na připojení počítače teď mám vážný problém strčil jsem tam motor MPI a potřebuju to napíchnout na počítač a nemám jak, neví někdo zapojení drátů od jednotky k diagnostické přípojce v autě?
Zapojení zásuvky pro diagnostiku:
Pin 16 je +12V, přivedených z pojistky č.1 přes konektor BA, pin 3, šedý drát. Má to být stálé napěti i při vypnutém zapalování.
Pin 4 je kostra, hnědý drát, z ukostření v kabelovém svazku za přístrojovou deskou, které je zapojené na kostřící bod pod palubkou vedle sloupku volantu.
Pin 7 je signál, K-line, drát zelený/bílý, vede na ŘJ imobilizéru, pin 3. Z pinu 2 ŘJ imo vede černý/zelený drát na třípinovou svorkovnici pod kapotou u nádobky s aktivním uhlím, na pin 1, a odtud pokračuje zelený drát na ŘJ motoru na pin 9 větší svorkovnice (52 pinů).
U vozů bez imo jsou propojeny dráty, co by jinak vedly do ŘJ imobilizéru na piny 3 a 2.
Pokud má vůz ABS, je K-line navíc připojena i na pin 7 ŘJ ABS, a pokud má vůz airbag, je K-line navíc ještě spojena s pinem 4 čtyřpinové svorkovnice vedle reléové desky, a odtud s pinem 9 ŘJ airbagů.
Pin 16 je +12V, přivedených z pojistky č.1 přes konektor BA, pin 3, šedý drát. Má to být stálé napěti i při vypnutém zapalování.
Pin 4 je kostra, hnědý drát, z ukostření v kabelovém svazku za přístrojovou deskou, které je zapojené na kostřící bod pod palubkou vedle sloupku volantu.
Pin 7 je signál, K-line, drát zelený/bílý, vede na ŘJ imobilizéru, pin 3. Z pinu 2 ŘJ imo vede černý/zelený drát na třípinovou svorkovnici pod kapotou u nádobky s aktivním uhlím, na pin 1, a odtud pokračuje zelený drát na ŘJ motoru na pin 9 větší svorkovnice (52 pinů).
U vozů bez imo jsou propojeny dráty, co by jinak vedly do ŘJ imobilizéru na piny 3 a 2.
Pokud má vůz ABS, je K-line navíc připojena i na pin 7 ŘJ ABS, a pokud má vůz airbag, je K-line navíc ještě spojena s pinem 4 čtyřpinové svorkovnice vedle reléové desky, a odtud s pinem 9 ŘJ airbagů.
-
vlko21
mikka super, takto polopatisticky som to potreboval aj ja. Velka vdaka...
-
smazany clen - FK
No paráda, takové návody je potřeba, je to 100%tak že jo?
Já jsem našel taky návod ale trochu se liší tak se ptám, nebudu ho sem psát abych někoho nenavedl špatným směrem,
je tam ještě K line K1 a K line K2, jeden tady na foru ten konektor vyfotil a měl zapojený jen +/-/k-line, ale to myslím nemůže komunikovat oboustraně ne?? Tudíž nemůže jít jednotka vyresetovat ani vymazat nějaké chyby ani nic jen číst-"Názor"?. Potřebuju to zjistit přesně, mám už dva týdny rozkopané auto a nejede a jestli ho zítra nezprovozním tak
ho asi odtahnu na vrakoviště, nebo jsem už z toho neštastný.
Já jsem našel taky návod ale trochu se liší tak se ptám, nebudu ho sem psát abych někoho nenavedl špatným směrem,
je tam ještě K line K1 a K line K2, jeden tady na foru ten konektor vyfotil a měl zapojený jen +/-/k-line, ale to myslím nemůže komunikovat oboustraně ne?? Tudíž nemůže jít jednotka vyresetovat ani vymazat nějaké chyby ani nic jen číst-"Názor"?. Potřebuju to zjistit přesně, mám už dva týdny rozkopané auto a nejede a jestli ho zítra nezprovozním tak
ho asi odtahnu na vrakoviště, nebo jsem už z toho neštastný.
-
smazany clen - FK
Máš pravdu, já jsem si tu zástrčku sehnal na vrakovišti a byly tam zapojené jen tři dráty (+, -, k-line), nic víc není potřeba.
-
smazany clen - FK
No zapoměli co se dá dělat, ale zadara jsem ji sehnal na vrakáči a namontil jsem ji sám, dík všem na foru za návody, jinak bych nevěděl co kam ale je to snadné.