Vypínání Sony rádia
-
mir77 - FK
Vypínání Sony rádia
Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda je nějaká možnost přenastavit jednu nepříjemnou Sony rádia. Když vypnu motor, vyndám klíček a panel nechám na rádiu, tak při dalším nastartování rádio začne automaticky hrát. Každopádně když panel sundám a poté nasadím, tak po nastartování je rádio vypnuté a musím ho zapínat. Měl jsem v minulosti JVC a to touto "vlastností" netrpělo a tak by mě zajímalo, jestli neni nějaká možnost toto nastavit. Mám stejnou zkušenost s více rádii značky Sony. V současnosti mám Sony MEX-BT2500. Díky za rady.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Vypínání Sony rádia
Já mám CDX-GT 222 a tuto popisovanou závadu nebo vlastnost nemám .Rádio normálně vypnu tlačítkem a zapnu když chci já a né když chce auto. Asi jsem ti moc nepomohl snad bude někdo znalejší .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
mir77 - FK
No, tady jde prostě o to, že když vyndám klíček, sundám panel a pak se k autu vrátím a panel vrátím, tak je rádio Off. Svítí mi jen čas. A musím zapínat. Kdyžto moje ideální představa je, že nasadim display a rádio hned jede. Mno uvidíme, co ostatní. Ale díkes 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
No chápal bych, kdyby se ti rádio nevypínalo a žralo baterku. Ale řešit takovou pikačovinu, jako že musím zmáčknout jeden čudlík navíc aby začalo hrát to je fakt na mě moc...... 
-
PavelZet
- Kontaktovat uživatele:
no však ti to funguje dobře, tak to dělalo i mě. ..nasadíš panel,zmáčneš Source a hraješ...
Škoda felicia 1.3Mpi 1997
-
mir77 - FK
-
PavelZet
- Kontaktovat uživatele:
Holt každá značka má něco co bys chtěl vyměnit z autorádia jiné značky
Škoda felicia 1.3Mpi 1997