Vypínání Sony rádia

dotazy a rady na vše kolem hudby
mir77 - FK

Vypínání Sony rádia

Příspěvek od mir77 - FK »

Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda je nějaká možnost přenastavit jednu nepříjemnou Sony rádia. Když vypnu motor, vyndám klíček a panel nechám na rádiu, tak při dalším nastartování rádio začne automaticky hrát. Každopádně když panel sundám a poté nasadím, tak po nastartování je rádio vypnuté a musím ho zapínat. Měl jsem v minulosti JVC a to touto "vlastností" netrpělo a tak by mě zajímalo, jestli neni nějaká možnost toto nastavit. Mám stejnou zkušenost s více rádii značky Sony. V současnosti mám Sony MEX-BT2500. Díky za rady.
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Re: Vypínání Sony rádia

Příspěvek od emilio52 »

Já mám CDX-GT 222 a tuto popisovanou závadu nebo vlastnost nemám .Rádio normálně vypnu tlačítkem a zapnu když chci já a né když chce auto. Asi jsem ti moc nepomohl snad bude někdo znalejší .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
mir77 - FK

No, tady jde prostě o to, že když vyndám klíček, sundám panel a pak se k autu vrátím a panel vrátím, tak je rádio Off. Svítí mi jen čas. A musím zapínat. Kdyžto moje ideální představa je, že nasadim display a rádio hned jede. Mno uvidíme, co ostatní. Ale díkes ;)
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

No chápal bych, kdyby se ti rádio nevypínalo a žralo baterku. Ale řešit takovou pikačovinu, jako že musím zmáčknout jeden čudlík navíc aby začalo hrát to je fakt na mě moc...... :o
PavelZet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavelZet »

no však ti to funguje dobře, tak to dělalo i mě. ..nasadíš panel,zmáčneš Source a hraješ...
Škoda felicia 1.3Mpi 1997
mir77 - FK

:D Njn, víš jak, sednu do auta, nasadim panel, nastartuju, připoutám se, rozsvítim světla a jedu... a v půlce cesty zjistim, že mi nehraje rádio :D To je na palici :D Jo, jasný, je to píč ....:D Ale stejně, se... mě to :D
PavelZet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavelZet »

:) njn,a teď by taky někdo mohl říct:"sednu do auta, nasadim panel, nastartuju, připoutám se, rozsvítim světla a rádio mi hned hraje, tak ho musím vypínat pomocí Off a to tlačítko je hrozně malinký...."
Holt každá značka má něco co bys chtěl vyměnit z autorádia jiné značky :lol:
Škoda felicia 1.3Mpi 1997
mir77 - FK

:) njn, hold se nedá nic dělat :D za pokus to stálo :D
Odpovědět