po nastartovani jde ihned do plnych otacek(bez plynu)

Bosch Mono-Motronik
135B, 136B
6host - FK

po nastartovani jde ihned do plnych otacek(bez plynu)

Příspěvek od 6host - FK »

zdravim,
delal sem GO(nejen motoru) a po nastartovani(napred jsem to chvili tahnul se zarazenym kvaltem, aby se olej dostal vsude kde ma), jsem to zkusil nastartovat, okamzite otacky vylitnou az na doraz(to sem samozrejme nezkousel a hned chcipnul), bez plynu,
mam tedy dotaz cimt o muze byt - co jsem se docetl tak bud monomotronicem nebo RJ, pred rozebranim to jelo uplne normlane a rj jsem ani nevyndaval(jen na pul roku odpojil od baterky) monomotronic jsem mel polozen na policce) takze je mi divne ze by jen tak z niceho nic odesel, taktez i RJ,
a posledni dotaz je(ale beru to jako nepravdepodobne) kdyz bych omylem prohodil hadice privod a vraceni paliva , muze to delat toto(spis si ale myslim ze by to vubec nechytlo, ale neznam konstrukci monomotronicu)? popr. cim jinym by to jeste mohlo byt?

diky za rady
Skury
Kontaktovat uživatele:

Re: po nastartovani jde ihned do plnych otacek(bez plynu)

Příspěvek od Skury »

Zaseklý plynový lanko?
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
6host - FK

to neni, to sem kontroloval, funguje v poradku
Dedla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dedla »

6host:
To by ti nějaká netěsnost sání (mezi klapkou a hlavou) musela kurewsky nasávat falešnej vzduch.
Úpravy řídících jednotek motorů Felicia
Ex. Felda http://www.youtube.com/watch?v=b5al6XngGWo Kejzi dík!
VW Sharan TDI : "Dospělé auto pro dospělého člověka".
http://www.youtube.com/watch?v=CkJzc2D2 ... re=related
Nemám rád SZ...
6host - FK

mhm to se mi taky moc nezda, utahoval sem vsechno , a ta asi 1-2cm tlusta podlozka mezi monomotronicem a sanim asi neni treba po odmontovani sani menit ?!
6host - FK

takze vyreseno, na bovdenu plynovyho lanka v miste kde je prvni uchyt na klapce je aretacni podlozka , dal sem ji do riti tak aby klapka byla uplne zavrena a uz to frci skoro jak ma (asi 1150 ot/min)(ale neni mi to jasny, driv to s takto natavenou klapkou jezdilo a ted ne? ze by se nejakym zpusobem zkratilo plynovy lanko?)), druhy problem byl v tom ze se mi pri deinstalaci podarilo ulomit ,,nahubek" v monomotronicu k hadici vedouci z boxu cerneho uhli, a tahle malinkata dirka delala s otackama taky dost solidni divy(litaly mezi 500-2000 casto chcip) coz by me nenapadlo ze by mohlo mit az tka obrovsky vliv, no ucim se :salut:
Hanz - FK

Příspěvek od Hanz - FK »

tak to si ale pro jistotu zkontroluj jestli se klapka otvírá jak má, aby ses tu za chvilku neptal proč to nejede :D
6host - FK

neotvira :) to vim a je mi to jasne a samozrejme to budu resit ale hlavne ze to netoci nekam k 5tis
Hanz - FK

Příspěvek od Hanz - FK »

no co, před jízdou musíš zahřát motor :lol: :shaking2:
6host - FK

no kdybych s tim jezdil rally tak bych to bral jako vyhodu, takhle se mi to moc nelibilo :D
Odpovědět