po nastartovani jde ihned do plnych otacek(bez plynu)
-
6host - FK
po nastartovani jde ihned do plnych otacek(bez plynu)
zdravim,
delal sem GO(nejen motoru) a po nastartovani(napred jsem to chvili tahnul se zarazenym kvaltem, aby se olej dostal vsude kde ma), jsem to zkusil nastartovat, okamzite otacky vylitnou az na doraz(to sem samozrejme nezkousel a hned chcipnul), bez plynu,
mam tedy dotaz cimt o muze byt - co jsem se docetl tak bud monomotronicem nebo RJ, pred rozebranim to jelo uplne normlane a rj jsem ani nevyndaval(jen na pul roku odpojil od baterky) monomotronic jsem mel polozen na policce) takze je mi divne ze by jen tak z niceho nic odesel, taktez i RJ,
a posledni dotaz je(ale beru to jako nepravdepodobne) kdyz bych omylem prohodil hadice privod a vraceni paliva , muze to delat toto(spis si ale myslim ze by to vubec nechytlo, ale neznam konstrukci monomotronicu)? popr. cim jinym by to jeste mohlo byt?
diky za rady
delal sem GO(nejen motoru) a po nastartovani(napred jsem to chvili tahnul se zarazenym kvaltem, aby se olej dostal vsude kde ma), jsem to zkusil nastartovat, okamzite otacky vylitnou az na doraz(to sem samozrejme nezkousel a hned chcipnul), bez plynu,
mam tedy dotaz cimt o muze byt - co jsem se docetl tak bud monomotronicem nebo RJ, pred rozebranim to jelo uplne normlane a rj jsem ani nevyndaval(jen na pul roku odpojil od baterky) monomotronic jsem mel polozen na policce) takze je mi divne ze by jen tak z niceho nic odesel, taktez i RJ,
a posledni dotaz je(ale beru to jako nepravdepodobne) kdyz bych omylem prohodil hadice privod a vraceni paliva , muze to delat toto(spis si ale myslim ze by to vubec nechytlo, ale neznam konstrukci monomotronicu)? popr. cim jinym by to jeste mohlo byt?
diky za rady
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: po nastartovani jde ihned do plnych otacek(bez plynu)
Zaseklý plynový lanko?
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
-
6host - FK
to neni, to sem kontroloval, funguje v poradku
6host:
To by ti nějaká netěsnost sání (mezi klapkou a hlavou) musela kurewsky nasávat falešnej vzduch.
To by ti nějaká netěsnost sání (mezi klapkou a hlavou) musela kurewsky nasávat falešnej vzduch.
Úpravy řídících jednotek motorů Felicia
Ex. Felda http://www.youtube.com/watch?v=b5al6XngGWo Kejzi dík!
VW Sharan TDI : "Dospělé auto pro dospělého člověka".
http://www.youtube.com/watch?v=CkJzc2D2 ... re=related
Nemám rád SZ...
Ex. Felda http://www.youtube.com/watch?v=b5al6XngGWo Kejzi dík!
VW Sharan TDI : "Dospělé auto pro dospělého člověka".
http://www.youtube.com/watch?v=CkJzc2D2 ... re=related
Nemám rád SZ...
-
6host - FK
mhm to se mi taky moc nezda, utahoval sem vsechno , a ta asi 1-2cm tlusta podlozka mezi monomotronicem a sanim asi neni treba po odmontovani sani menit ?!
-
6host - FK
takze vyreseno, na bovdenu plynovyho lanka v miste kde je prvni uchyt na klapce je aretacni podlozka , dal sem ji do riti tak aby klapka byla uplne zavrena a uz to frci skoro jak ma (asi 1150 ot/min)(ale neni mi to jasny, driv to s takto natavenou klapkou jezdilo a ted ne? ze by se nejakym zpusobem zkratilo plynovy lanko?)), druhy problem byl v tom ze se mi pri deinstalaci podarilo ulomit ,,nahubek" v monomotronicu k hadici vedouci z boxu cerneho uhli, a tahle malinkata dirka delala s otackama taky dost solidni divy(litaly mezi 500-2000 casto chcip) coz by me nenapadlo ze by mohlo mit az tka obrovsky vliv, no ucim se 
-
Hanz - FK
tak to si ale pro jistotu zkontroluj jestli se klapka otvírá jak má, aby ses tu za chvilku neptal proč to nejede 
-
6host - FK
neotvira
to vim a je mi to jasne a samozrejme to budu resit ale hlavne ze to netoci nekam k 5tis
-
Hanz - FK
no co, před jízdou musíš zahřát motor

-
6host - FK
no kdybych s tim jezdil rally tak bych to bral jako vyhodu, takhle se mi to moc nelibilo