sport. volant - naba
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
sport. volant - naba
Ahojte vseci momentalne resim problem. Mozna to tu uz padlo jenom neumim vyhledavat tak me omluvte... mam volant noveho typu (kulate tlacitko) koupil jsem si novy volant a k nemu mi dneska dal kamos nabu..problem je v tom ze je asi na facko (neboli na stary typ)...ale na volantove tyci se mi zda je takova narazena redukce ktera tisicihran jakoby zvetsuje na vetsi prumer (viz. obrazek)...kdyby to tam nebylo tak tam naboj padne hned...jde to nejak sundat nebo mam holt smulu a musim koupit na novy typ? fakt se mi zda jak by to slo sundat ale newim jak ... diky moc za odpovedi
méně znamená někdy více...

- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: sport. volant - naba
Mě to šlo sundat jednodušše. Maximálně použij trošku násilí, lehce sklepni paličkou.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
ok diky to jsem potreboval vedet zkusim to jeste dneska

- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Takže když shodim tuhle redukci můžu tam napasovat i tenhle volant (na favorita, 120)? Je ten tisícihran za tim plastem stejnej jako na stary felde?
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
no nemam s timto volantem zkusenosti ale z 90% si myslim ze by to melo jit

tenhle mám ve feldě
na staré volantové tyči... ale už čeká na výměnu za Victora 
Škoda Felicia 96' | 1.3 BMM 40kW +steroidy| HP Sporting | Rial 16" viewtopic.php?f=16&t=37170
+ family car VW Touran Highline 03' | 2.0 TDI AZV
ex: VW Golf IV Highline 99' | 1.9 TDI AHF | EGR OFF, TA & 18" Turbo Twist
ex: Škoda Felicia GLXi 95' | 1.3 BMM 50kW | Brock 8x14" www.feliciaklub.cz/Jyrgen
+ family car VW Touran Highline 03' | 2.0 TDI AZV
ex: VW Golf IV Highline 99' | 1.9 TDI AHF | EGR OFF, TA & 18" Turbo Twist
ex: Škoda Felicia GLXi 95' | 1.3 BMM 50kW | Brock 8x14" www.feliciaklub.cz/Jyrgen
-
real - FK
zdravim mam takovou blbou otazku jeden znamej ma doma volant s nabou na BMW nejakej starsi typ je mozny ze by sla na felicii? 
- Michelin1
- Kontaktovat uživatele:
Ne, zadna bmw naba na felu nepasuje 
Fela 1.3 race car, TDi power
http://picasaweb.google.com/info.michelin
-
real - FK
Tak sem se rozhodl pro vymenu toho stareho oskliveho volantu za nejaky novy, volant sem koupil, a obednal jsem nabu, vyrobce nani psal ze je na felicii starej typ ale kdyz sem ji tam dal tak sice natom tisicihranu sedi ale nevypina blinkry, prijde mi ze jak tam je ten zobacek kterej je ma vypinat je moc kratkej, neni mozny ze je to na facelift feldu? 
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
neni mi to taky nevypina blinkry...musis nabu upravit

-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
já taky kupoval nábu na Felicii a normálně mě to blinkry vypínalo...
-
real - FK
Macman a jak ji mam upravit? ten tisicihran je s tim zobackem vcelku
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
ten zobacek zkus nadstavit..nekdo to tu delal...pokud bych chtel at mi to vypina blinkry tak do toho zobacku navrtam dve ditrky a nastavim nejakym pliskem a prinytuju ho...
ted jsem si vzpomel ze faster to upravoval
ted jsem si vzpomel ze faster to upravoval

-
real - FK
-
Faster - FK
Jo jo upravoval. Byl to hnus a nikdo mi to nechtěl vařit, že je to prej kdovíco za matroš. Nakonec, když jsem to všechno změřil, mi došlo, že ten zobáček neni krátkej ale že mu chybí pár čísel do strany. Tak zobáček byl odejit
A vystříhal jsem okroužek z plastu a na něj navařil zobáček podle origo volantu, taky z plastu. To celý jsem navařil do plastu, ve kterym je uloženej plíšek na kontakt pro klakson. Nevypadá to krásně, ale není to stejně vidět, ale hlavně to funguje. A o to mi šlo..Je to nába z trojkovýho golfa
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
taky mam nabu z golfa a nejak jsem to neresil prtz si radsi blinkry vypinam sam a jestli to chybi do strany tak bych to zas resit stejnym zpusobem

-
real - FK
Faster: takze nezalezi natom jak je ten zobacek vysokej ale jak je dlouhej?
zdarec...chci si koupit nabu s volantem....ale jak sem tak brouzdal po nete,tak sem narazil na zadrhel ze to nemusi vyhazovat samo blinkry....
mam facelifta 99...kdyz si na to koupim nabu...konkretne na www.hifik.cz bude mi to blinky vyhazovat? a co obnasi montaz naby a vyhozeni stareho volantu?
diky za odpoved
mam facelifta 99...kdyz si na to koupim nabu...konkretne na www.hifik.cz bude mi to blinky vyhazovat? a co obnasi montaz naby a vyhozeni stareho volantu?
diky za odpoved
SERTE METAL V KOSTKÁCH !!!
-
real - FK
kdyby si umel cist
tak ukazuju jakou nabu si chci koupit....a chtel bych vedet jestli s ni bude problem..popripade kde a jakou si mam koupit 
- Michelin1
- Kontaktovat uživatele:
hmm vidim akorat hlavni stranku hifik 
Fela 1.3 race car, TDi power
-
Faster - FK
real: teď přesně nevim jestli dobře chápu jak to myslíš
Ten zobáček nemá problém s délkou ( měřený od středu náby nahoru) Ale má problém že je umístěnej blízko ke středu..měl by od něj být dál, směrem k okraji náby...Když si vezmeš tu nábu a vedle toho origo volant a třeba posuvku nebo metr, poznáš to 
-
real - FK
bBIKEr: nj jenze z tyhle fotky ty naby ti nikdo presne nerekne jestli ti vypinat blinkry bude nebo ne...zkus napsat prodejci a poinformuj se tam
, ikdyz nekdy se jim taky neda verit, me treba prodejce psal to ze ta naba nema na vypinani blinkru zadny vliv
Faster:
jasny uz vim jak to myslis, me se ale zdalo ze zrovna v tomhle by problem byt nemusel, myslel sem ze ten zobacek naten bilej plastik co vylejza od blinkru smerem ke stredu vklidu dostane ale nebylo mi jasny proc ten blinkr nevypne
diky za radu 
Faster:
-
Faster - FK
Jojo, ono se to zdá, taky jsem nechápal..nejlepší je vyrobit rozměrově něco podobnýho jako na origo volantu a tamtu parodii na nábě dát pryč...Mě to prostě jednoho dne rozčílilo že se to s tim nikam nehejbe a volant tu je v krabici, tak jsem to vzal a za 15 minut to ty blinkry vypínalo 
hodil by sem prosm vas nekdo detailni fotky cele naby? vnitrek atd....nejlepe na facelift....diky 
-
real - FK
Faster: nj ale moje naba je resena tim zpusobem ze celej ten spodek i s tisicihranem je z jednoho kusu kovu a tam neni naco ten novej krouzek nasadit a lepit to tam mi prijde divny
-
real - FK
-
Faster - FK
Jo no, ta je úplně nová. Tu mojí jsem kupoval ze speedpra za 300, tak mě tolik nemrzelo že na ní budu dělat úpravy..asi by to tam nějak šlo vymyslet, ale asi už by nebyla tak pěkná jako teď 
- Majklaz
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, mám stejný problém jak v úvodním příspěvku. Nejde mi sundat ta redukce na tisícihran - zkoušel jsem bouchat paličkou ze stran aby se to uvolnilo, pak jsem tahal kombinačkama a nic. Nějaký tip jak to stáhnout dolů? Páčit šroubovákem jsem se taky pokoušel, ale ne moc, přeci jen jsem to páčil o plast...
Po hoodně dlouhý době vyťukávání a páčení šroubovákem se to nakonec povedlo tátovi, tak už radu nepotřebuju. Je divný, že teď to tam jde tak krásně nasunout
Po hoodně dlouhý době vyťukávání a páčení šroubovákem se to nakonec povedlo tátovi, tak už radu nepotřebuju. Je divný, že teď to tam jde tak krásně nasunout