vykon

Bosch Mono-Motronik
135B, 136B
Lehy

vykon

Příspěvek od Lehy »

Zdravim, u Felicie rv. 96 ... 1,3 nema vykon, netusi nekdo, com by to mohlo byt a co s tim? Diky Lehy
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Re: vykon

Příspěvek od Kuladmin »

co znamena nema vykon?? od pricpany vyfuku az po nepalici jednu svici pres neserizeny vyntily podpaleny ventily ucpany filtry a takhle bych mohl psat jeste tak 1/2 hodiny napis svuj dotaz poradne jinak ti tezko muze nekdo poradit.
Lehy

Příspěvek od Lehy »

auto nastatrtuje, ozyva se lehci skripani a klapani, rozjedu se ale kdyz pak pridavam tak to auto zrychluje hrozne pomalu...... normalne jede i 90-110 (z kopce) do kopce ani to ne ale proste to zrychleni trva hrozne dlouho, jako by se dusila nebo nevim jak to lepe popsat....

Diky Lehy
Surmi - FK

Příspěvek od Surmi - FK »

začal bych vymnenou vzduchoveho a palivoveho filtru,svíček :thumleft:
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

A jeste bych zkontroloval a pripadne seridil ventily.
Lehy

Příspěvek od Lehy »

Mas pls odhad, kolik by tohle vsechno mohlo stat? Diky
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Todle si udelas klidne sam na parkovisti vzduchovej a serizeni ventilu je pohoda trosku horsi je ten palivovej kvuli pristupu ale taky to jde. A v servisu si muzou rict tak snad max 300 za praci + material. Idealni dat filtry MANN! Ale je mozny ze to ve finale bude uplne jinej problem, pokud se nedela prubezna vymena veci ktery se maji delat tak te pak tezky kdyz se musi kvuli zavadam menit 1/2 auta. Treba mas vzduchovej filtr v poradku ale to se zjisti az kdyz se vyjme ven a takhle je to se vsim! Zajed k nekomu kdo tomu rozumi a kdo ti to zhledne pripadne napoji na PC a treba i zmeri tlaky ve valcich apod. Mozna treba mas i jen svicky ko - dalsi penize atd atd.
Surmi - FK

vzduch.filtr-
Starline 105kč
MANN 278kč
Palivový
starline 143kč
mann 238kč
svíčky
Zapalovací svíčka BRISK -Super 46kč (1ks)

CENY z AUTOKELLY
gepard - FK

Příspěvek od gepard - FK »

Co se týče vzduch filtru,tak já kupoval od značky Vikä(jakož i olejovej) a stál 80,-
bobas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobas »

preji uspech s vikou...made in china,kvalita stoji za...mel jsem ho na aute mesic :-)
Surmi - FK

Vikä -to existuje? :D Jinak když jsem koupil filtr starline nebo mann nepřišlo mi ,že byl po roce užívání vidět nějaký rozdíl :idea: Každopádně když peníze jsou tak raději beru od nějakeho lepšího výrobce ;) ,ale když proste nejsou a je to nutne vemu i starline.. (STARLINE mě zatím ještě nezklamal,asi mam štěstí na kus)
NEJSME TAK BOHATÍ ABYCHOM SI MOHLY KUPOVAT LEVNÉ VĚCI :bigsmurf:
gepard - FK

Příspěvek od gepard - FK »

Hmm,co se pamatuju,tak naši do jejich favorita nic jinýho nikdy nekupovali(co se týče olejovýho) no a motor šlape skvěle dál...
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Mann je man a navic u olejovyho ma nejlepe reseny zpetny ventil !!! Takze motor maze okamzite kdezto treba Vika tam ho snad nema vubec a starline snad taky ne !! Zas takova polozka to neni. A palivovy urcite MANN !!!
Kimi - FK

Příspěvek od Kimi - FK »

Měl jsem to samé ,kopec nejelo na rovině sotva 100 km,byl to třetí díl výfuku-uhnil zevnitř a přepážky z izolací to dusily,zvenku vypadal dobře.Ani na diagnostice v servisu to nikdo neodhalil až když se mi výfuk roztrhl jsem byl tzv. doma a felinka opět frčí.
raduzo22 - FK

Příspěvek od raduzo22 - FK »

Kimi : poznal si to nějak na zvuku že ten výfuk byl ve vnitř "žničenej"?
Kimi - FK

Příspěvek od Kimi - FK »

Nepoznal i emise seděly,zkus ho jednoduše odpojit a uvidíš
raduzo22 - FK

Kimi : aha,no zitra budu s autem na jamě tak to poklepu a mělo by to znit jinak. Mám stejnej problém jak nahoře. Auto z ničeho nic stratilo výkon. Nejdřív to začalo tím že mi auto žačalo strašně žrát plyn (mám auto na LPG),tak sem si zajel aby mi to seštelovali,tak mi řekli že to vůbec nejde ať si nejdřív vyčistím škrtící klapku a vyměním těšnění na výfuku, foukalo to tam,jak je ze 4 na 2 takový ty brýle tak se to všechno udělalo a auto vůbec netáhne. Začnu předjíždět auto je v tahu a najednou začne samo spomalovat a to držím plynovej pedál stejně nebo se ho snažím roztáhnout,ani podřazování nepomůže. Mám trochu černou vodu v nádobce na chladící kapalinu,ale ta bylo když sem to auto kupoval,a zdá sem i že je to stejný. Co sem četl tady na fóru tak to může být za
1. špatný svíčky
2. vzduchový filtr
3. těsnění pod hlavou
4. špatná hlava
5. rozsypanej výfuk
6. palivovej filtr
sám su zvědavej co to bude.
raduzo22 - FK

Takže už sem závadu našel,pěkně sem se s tím narápil. Vyměnil sem palivovák, těsnění pod sáním, čistil sem škrtící klapku. Několikrát sem to měl napojený na VAG. Nakonec to byl špatnej šnímač otáček,a to že auto nemělo vůbec žádnej výkon tak to bylo tím že sem měl ukroucený dráty na lambdě.
Odpovědět