Nejde benzín do motoru.
-
filco
Nejde benzín do motoru.
Felicie 2 měsíce stála. Před tím žádný problém. Ted motor točí a svíčky jsou úplně suché. Benzín v nádrží je a čerpadlo funguje. Dneska jsem odpojil od karbecu hadici a při startování jsem měl v petce půl litru benzínu. Potam tud benzín jde,dál ne. Jeké můžou být závady? A co dělat dále?
-
xXxTRA - FK
Re: Nejde benzín do motoru.
a jsi si jisty ze to je benzinem? haze to jiskru? vyzkousej
-
filco
Jo jiskra je. Koupil jsem i nové pro jistotu. Můžu startovat 15 sekund-pak svíčky vytáhnu a jsou uplně suché. Jako z obchodu,když jsem je vytáhl z krabičky.
Je to zajímavé,že ten benzín tam nejde vůbec a zničeho nic.
Jo a pojistky jsem taky kontroloval a jsou OK.
Je to zajímavé,že ten benzín tam nejde vůbec a zničeho nic.
-
6host - FK
zkus ocistit vsechny kontkaty a konektory na BMM a privodnich kabelech
-
filco
Očistil jsem. Měl jsem celý ten bazmek venku. Nejede to. Asi to bude něco se vstřikovací tryskou nebo něco s elektronikou,která ji dá impuls k tomu aby vstřikla. To vidím na servis. Já už asi moc nepořeším,ne?
-
robin1 - FK
Síce nemám BMM, ale môže byť chyba aj v tom, že riadiaca jednotka nedostáva signál zo snímača otáčok.
-
xXxTRA - FK
prikladam se taky ke snimaci otacek (poloha klikovky) - je to na prevodovce
-
hurvajsp - FK
taky si myslím chtělo by to kouknout na diagnostiku
-
xXxTRA - FK
sice se nam autor nehlasi, ale jeste me napadla jedna vec, pokud to nebude cidlo otacek, mohl by to byt vstrikovaci ventil, ale to neni pravdepodobne
-
robbi
Nazdarek. hledam tu nejaky info a narazil na tvuj problem. hodim svoji zkusenost do mlyna. auto (felda 1.3 vicebod)mi na ceste zacinalo pocukavat az zdechla a dycky nastartovala a zdechla. hledal jsem zavadu a zjistil ze cerpadlo nebzuci. tak sem ho vymontoval a napojil na baterku a jelo ok. tak sem ho vratil a nic. nasledoval bypass benzinovyho potrubi abych vyloucil trubky a filtr. bylo to cerpadlem v nadrzi ktery chvili bezelo a chvili ne. asi uhliky bo co. koupil sem motorek za 750 namontoval a trada uz jsem najezdil 6000km takze bacha na cerpadlo, celkem mi to dalo zabrat kor pri plny nadrzi benzinu. snad to pomuze. ahoj
-
filco
Autor je marod,tak auto neřeší.
Nicméně snímač otáček jsem zkoušel přehodit a nejede to stejně. Takže to příští týden nechám odtáhnout do servisu a pak napíšu co tomu bylo. Taky se přikládám k tomu vstřikování.
-
filco
Tak to je v servisu a volali mi,že to je vadné vstřikování. A že se musí vyměnit celý ten bazmek(karbec nebo jak to nazvat). Nové to stojí 7000Kč anebo si to mám sehnat na vrakači.
Tak nevím.
Auto na prodej a takové problémy.
Auto na prodej a takové problémy.
Za tři kola na aukru.Třeba tady :
http://aukro.cz/item1311123867_vstrikov ... licia.html
http://aukro.cz/item1311123867_vstrikov ... licia.html
Neraduj se ze světla na konci tunelu.S největší pravděpodobností se jedná o protijedoucí vlak !!!
MUF-Škoda Felicia Trumf,1.3 MPi,50 KW,r.v.2000,
FuFa-Ford Focus Combi,1.6 16V,74 KW,r.v.2001,
Prodáno-Dědek-Škoda Felicia LX,1.3 BMM,40 KW,r.v.1995,
MUF-Škoda Felicia Trumf,1.3 MPi,50 KW,r.v.2000,
FuFa-Ford Focus Combi,1.6 16V,74 KW,r.v.2001,
Prodáno-Dědek-Škoda Felicia LX,1.3 BMM,40 KW,r.v.1995,
-
xXxTRA - FK
jedina cast na vstrikovaci co se muze podupkat je vstrikovaci ventil... kdyby si chtel mel bych tu jeden najit, novy stoji 5k ale ja ti ho necham za symbolickou cenu
kdyztak sz
-
Kaspr
xXxTRA: Ještě před ani ne měsícem si u BMM neuměl najít snímač otáček a co je horší ani nevěděl k čemu je a že to bez něj nepojede viz. diskuze na techwebu a teď tady tvoříš teorie?

-
Matalion - FK
Pokud se snaží točit ale nenakopneš tak zkus proměřit baterku může točit ale přesto může být tak slabá že nestačí na vstřiky.
-
filco
Baterkou to určitě není. No našel jsem 6 inzerátu na to vstřikování od 250 do 700Kč. Tak nějaký koupím.No a pak už to snad bude OK.
A asi to sem nepatří,ale ta felda je na prodej.Má okna v elektrice,klimatizaci(ale chtělo by to naplň),radio sony a letní a zimní kola.
A asi to sem nepatří,ale ta felda je na prodej.Má okna v elektrice,klimatizaci(ale chtělo by to naplň),radio sony a letní a zimní kola.
-
filco
Bylo to tou vstřikovací jednotkou.Koupil jsem starši a auto chytlo hned. To jsem neušil,že to může tak odejít.
-
xXxTRA - FK
Kaspr píše:xXxTRA: Ještě před ani ne měsícem si u BMM neuměl najít snímač otáček a co je horší ani nevěděl k čemu je a že to bez něj nepojede viz. diskuze na techwebu a teď tady tvoříš teorie?![]()
![]()
![]()
pardon za OT, byla moje chyba ze jsem nevedel o cidlu otacek... jinak clovek se rychle uci, kdyz se pohybuje mezi automechanikama a cte chytre knizky a forum...
-
marami8401
jestli ti to nehaze jiskru tak bych skusil kabeli nebo zapalovaci modul.pokud tam nejde benal a mas to vsechno zkontrolovany tak palivovy filtr ja mel to sami