MDF deska - kde koupit??
-
lord_sef - FK
MDF deska - kde koupit??
Mam takovy dotaz, kde sehnat MDF desku ve Zlinskem kraji? okoli Valasskeho Mezirici ? volal jsem snad do 10ti - 15ti ruznych stolarstvi, prodejcu drevotrisek apod a nikdo tohle nevede, a kdyz vede - tak to prodavaji po veeelikych kusech, takove platy. Proto se ptam, kde sehnat kousek mdf na plato? diky
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Re: MDF deska - kde koupit??
To tam nemáte jedinný OBI, Hornbach ani nic podobnýho? Nebo zajdi někam na stavbu a počkej až tam budou zbytky vyhazovat
Takhle jsem se dostal ke svému platu z OSB desky já 
- Faust
- Kontaktovat uživatele:
hele jestli tam máš někde ikeu a nebo podobné obchodi tak vyhazujou mdf desky s poničených nabytku,ja takhle kupuju v praze desku 1.5m x 1m třeba za 80kč
zapalený hadr v nadrži?jo redbull dá feldě křííííídla :+D
-
lord_sef - FK
obi ani hornbach tady neni, ale v sobotu okolo toho pojedu, muzu se tam stavit... maji to tam?? a jinak v ikeii taky sem tam neco maji?
- Faust
- Kontaktovat uživatele:
v hormbachu a obi jsem to viděl po malu a věčinou za těžký prachy¨v ikeii to maj věčinou v tom doprodeji slevněných nabydku.mezi i kusama nabytku které se rozbili a s 70% dělaj police atd.s mdf desek
zapalený hadr v nadrži?jo redbull dá feldě křííííídla :+D
-
lord_sef - FK
ok, jinak v tom hornbachu a obi za tezke prachy znamena za kolik kousek MDF na plato?
-
ka-spel
- Kontaktovat uživatele:
Vždyť tam máš ve městě známého výrobce nábytku Jelínka, tak to by byl div, aby si tam nesehnal nějakou kazovou MDF nebo i něco lepšího.lord_sef píše:ok, jinak v tom hornbachu a obi za tezke prachy znamena za kolik kousek MDF na plato?
http://www.jelinek.eu/kontakty.php
ex nebožka 1,6 lpg 

-
lord_sef - FK
ano, jelinka tady sice mame - ale bohuzel tato firma pouze prodava, byl jsem tam osobne... pry z ceho vyrabeji veci je jejich vec, jejich vec je kde to nakupujou a taky je jejich vec jak se zbavuji odpadu a prebytku... bohuzel 
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...v Hostýně nakoupíš MDF tuny 
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
-
Marui - FK
Mám teď doma celou plotnu 22mm MDF, spotřebuji tak pulku... Kdyby jsi chtěl mužu nařezat požadováný rozměr (v profi stolárně, žádné pižlání na dvoře...) A zaslat poštou, už by jsme se domluvili....
-
ka-spel
- Kontaktovat uživatele:
Tak kupují to od 2 Max v Prostějově, resp. Mostkovicích. Dělají tam pro ně moc hezké desky.lord_sef píše:ano, jelinka tady sice mame - ale bohuzel tato firma pouze prodava, byl jsem tam osobne... pry z ceho vyrabeji veci je jejich vec, jejich vec je kde to nakupujou a taky je jejich vec jak se zbavuji odpadu a prebytku... bohuzel
ex nebožka 1,6 lpg