MDF deska - kde koupit??

dotazy a rady na vše kolem hudby
lord_sef - FK

MDF deska - kde koupit??

Příspěvek od lord_sef - FK »

Mam takovy dotaz, kde sehnat MDF desku ve Zlinskem kraji? okoli Valasskeho Mezirici ? volal jsem snad do 10ti - 15ti ruznych stolarstvi, prodejcu drevotrisek apod a nikdo tohle nevede, a kdyz vede - tak to prodavaji po veeelikych kusech, takove platy. Proto se ptam, kde sehnat kousek mdf na plato? diky
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Re: MDF deska - kde koupit??

Příspěvek od smrcek »

To tam nemáte jedinný OBI, Hornbach ani nic podobnýho? Nebo zajdi někam na stavbu a počkej až tam budou zbytky vyhazovat ;) Takhle jsem se dostal ke svému platu z OSB desky já :lol:
Díky za hlasy
FUNice TADY
Z důvodu žabomyších válek a přístupu některých expertů spíše v pozadí.
Faust
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Faust »

hele jestli tam máš někde ikeu a nebo podobné obchodi tak vyhazujou mdf desky s poničených nabytku,ja takhle kupuju v praze desku 1.5m x 1m třeba za 80kč
zapalený hadr v nadrži?jo redbull dá feldě křííííídla :+D
lord_sef - FK

obi ani hornbach tady neni, ale v sobotu okolo toho pojedu, muzu se tam stavit... maji to tam?? a jinak v ikeii taky sem tam neco maji?
Faust
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Faust »

v hormbachu a obi jsem to viděl po malu a věčinou za těžký prachy¨v ikeii to maj věčinou v tom doprodeji slevněných nabydku.mezi i kusama nabytku které se rozbili a s 70% dělaj police atd.s mdf desek
zapalený hadr v nadrži?jo redbull dá feldě křííííídla :+D
lord_sef - FK

ok, jinak v tom hornbachu a obi za tezke prachy znamena za kolik kousek MDF na plato?
ka-spel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

lord_sef píše:ok, jinak v tom hornbachu a obi za tezke prachy znamena za kolik kousek MDF na plato?
Vždyť tam máš ve městě známého výrobce nábytku Jelínka, tak to by byl div, aby si tam nesehnal nějakou kazovou MDF nebo i něco lepšího.
http://www.jelinek.eu/kontakty.php
ex nebožka 1,6 lpg Obrázek
lord_sef - FK

ano, jelinka tady sice mame - ale bohuzel tato firma pouze prodava, byl jsem tam osobne... pry z ceho vyrabeji veci je jejich vec, jejich vec je kde to nakupujou a taky je jejich vec jak se zbavuji odpadu a prebytku... bohuzel :lol:
fancarhifi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fancarhifi »

...v Hostýně nakoupíš MDF tuny ;)
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
Marui - FK

Příspěvek od Marui - FK »

Mám teď doma celou plotnu 22mm MDF, spotřebuji tak pulku... Kdyby jsi chtěl mužu nařezat požadováný rozměr (v profi stolárně, žádné pižlání na dvoře...) A zaslat poštou, už by jsme se domluvili....
ka-spel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

lord_sef píše:ano, jelinka tady sice mame - ale bohuzel tato firma pouze prodava, byl jsem tam osobne... pry z ceho vyrabeji veci je jejich vec, jejich vec je kde to nakupujou a taky je jejich vec jak se zbavuji odpadu a prebytku... bohuzel :lol:
Tak kupují to od 2 Max v Prostějově, resp. Mostkovicích. Dělají tam pro ně moc hezké desky.
ex nebožka 1,6 lpg Obrázek
Odpovědět