skřípání od kol - vyřešeno: krycí plech brzdy
-
PetrSeky - FK
skřípání od kol - vyřešeno: krycí plech brzdy
Zdarec! Tak na autě povyměnována spousta věcí, naposledy přední brzdy (kotouče, desky, hadičky) No a teď se mi tam vyskytl problém: sem tam při jízdě, rychle, pomalu, doprava, doleva, se od předního kola (možná obou, těžko detekovat) ozývají různé zvuky jako kov na kov, takový tření, drnčení a skřípání. Může to být odfláklá práce v servisu, nějakej problém? Nebo to je těmi kotouči a deskami, že si třeba ještě nesedli? No a jako poslední mě napadá, že když sem měl favorita, byl u třmenů kus krycího plechu, ten když se trochu ohl, sem tam taky drnčel, chytal... Díky za nápady
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Re: tření, drnčení a skřípání od kol
Tak sundej kolo/a a omrkni to ne?
-
PetrSeky - FK
jo, to bych moc rád... ale nemám kde, víme? Na sněhu to dost dobre nende...
-
Marty_pv - FK
Pokud by to bylo něco pod kolem tak ti to stejně po internetu neodstraníme, ne? Takhle na dálku ti těžko někdo poradí, když to sám nesundáš tak se k ničemu nedobereš
-
PetrSeky - FK
Jéé, sundat kolo, asi jsem úplnej idiot, že...
... na sundání kol se dostanu tak za týden, takže zeptat se můžu, ne? Nechci po nikom nic odstraňovat... Prostě zkouším, jestli někdo neměl podobnej problém...
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Se optam a neni to od te doby co si treba prehodil zimaky /disky apod? Vem lopatu odhod snih a sundej kolo a zkoukni to. Lepsi reseni neni.
-
PetrSeky - FK
takže jak slezlo trochu sněhu, sundal sem kolo, vzal šroubovák a přiměreným násilím trošku odehnul ten krycí (či co to má za smysl) plech za kotoučem. A problém vyřešen.
Re: skřípání od kol - vyřešeno: krycí plech brzdy
...pravdepodobne sa ti tam do toho správneho záhybu dostal kamienok a tým odohnutím plechu vyskočil preč. Jas som to mal už dvakrát za 6 rokov. Škripot to robí taký, že sa všetci okoloidúci ľudia za mnou otáčali! 
-
LUH
skřípání na přední nápravě
Ahoj,
chtěl bych poradit. Když je sucho tak mi při jízdě něco skřípe na přední nápravě. Skoro jako by to šlo od tlumičů. A hned jak je mokro tak to přestane.
Poradte mi prosím kde bude chyba.
Díky Luboš
chtěl bych poradit. Když je sucho tak mi při jízdě něco skřípe na přední nápravě. Skoro jako by to šlo od tlumičů. A hned jak je mokro tak to přestane.
Poradte mi prosím kde bude chyba.
Díky Luboš