Servisní knížka
- Foglik
- Kontaktovat uživatele:
Servisní knížka
cau, schanim nekoho taty z fora kdo by mi pomohl vyplnit servisni knizku. dneska sem si koupil praznou a potreboval bych ji vyplnit od koupeni az do 115000Km co sem auto koupil. Kdyby byl nekdo ochoten ofotit stranky. Diky
Moje felda... http://feliciaklub.cz/forum/viewtopic.php?f=16&t=23524
-
Kulis - FK
Re: Servisní knížka
Tak sem si díky tobě vzpoměl že mám někde taky servisní knížku,tak sem jí šel najít jako že ti pomohu a já ji mám bohužel vyplněnou jen od 0km do 15 000km takže nepomohu 
- Foglik
- Kontaktovat uživatele:
alespon neco. vsechno se hodi
-
Kulis - FK
Ale v tý knížce jsou jen dva záznamy první je prohlídka po 1500km tam nedělali nic a druhá je při 15000km a to je pravidelná roční prohlídka+výměna mot.oleje jinak nic jiného
- Foglik
- Kontaktovat uživatele:
no. alespon neco. snad se ozve jeste nekdo. abych vedel co se priblizne dela
jeste jak mas vyplnenou uvodni stranu?
jeste jak mas vyplnenou uvodni stranu?
-
Kulis - FK
Knížka je po prvním majiteli já jsem druhý.Titulní stránka z druhé strany jsou napsané udaje o vozidle datum prodeje VIN,obsah,vykon,kod motoru a kod barvy pak je tam nejaká stranka která je vytržená takže vlastně tam není
no a na první stránce kolonka kam se vypisuje jméno a adresa majitele stále tam je zapsán první majitel ,protože od koupi auta ji mám dnes asi teprve po druhé v ruce
-
goodFela - FK
Přifařim se sem.. Mam dotaz. Když přijdu do servisu se servisní knížkou, můžou mi vyjet kompletní seznam dílů, který byly měněný? (příp. kdy byly měněný)?
to tu zjistí z vinka 
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
A dej vědět jak jsi pochodil! Pochybuju že budou mít tak dlouho uloženou nějakou dokumentaci o opravě . 
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
goodFela - FK
Tož uvidíme. Já jsem právě k autu dostal jenom papíry od poslední prohlídky. A tak serviska je fakt lajdácky vyplněná. Když už na papírovou verzi pečou, tak v tom PC by to snad mohli mít.
Btw. když to auto bylo v servise poctivě každej rok až do loňskýho jara, tak si myslim, že by to mohli archivovat. Neřeknu takový ty, co jim skončí záruka a pečou na to.
Btw. když to auto bylo v servise poctivě každej rok až do loňskýho jara, tak si myslim, že by to mohli archivovat. Neřeknu takový ty, co jim skončí záruka a pečou na to.
-
goodFela - FK
Tak dneska jsem byl ve škodovce pro náhradní díly a náhodou jsem tam potkal známýho co dělá v servisu. Zkusil jsem se ho zeptat, jestli to jde udělat. Prej mu mam poslat SMSkou VINko a on mi prej zjistí kompletní servisní historii auta 
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
1.3 BMM kombi LPG
-
goodFela - FK
jasně.. Jenže tohle auto jinde než v autorizovanym servise nebylo
To vim stopro.
-
Cenda85 - FK
Servisní knížka
Zdravím, nevíte někdo, kde by se dala zdarma stáhnout serviska na feldu? nemůžu ji nikde najít Díky za info