Servisní knížka

pokec o všem možném i nemožném
Foglik
Kontaktovat uživatele:

Servisní knížka

Příspěvek od Foglik »

cau, schanim nekoho taty z fora kdo by mi pomohl vyplnit servisni knizku. dneska sem si koupil praznou a potreboval bych ji vyplnit od koupeni az do 115000Km co sem auto koupil. Kdyby byl nekdo ochoten ofotit stranky. Diky
Kulis - FK

Re: Servisní knížka

Příspěvek od Kulis - FK »

Tak sem si díky tobě vzpoměl že mám někde taky servisní knížku,tak sem jí šel najít jako že ti pomohu a já ji mám bohužel vyplněnou jen od 0km do 15 000km takže nepomohu :(
Foglik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Foglik »

alespon neco. vsechno se hodi
Kulis - FK

Ale v tý knížce jsou jen dva záznamy první je prohlídka po 1500km tam nedělali nic a druhá je při 15000km a to je pravidelná roční prohlídka+výměna mot.oleje jinak nic jiného
Foglik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Foglik »

no. alespon neco. snad se ozve jeste nekdo. abych vedel co se priblizne dela

jeste jak mas vyplnenou uvodni stranu?
Kulis - FK

Knížka je po prvním majiteli já jsem druhý.Titulní stránka z druhé strany jsou napsané udaje o vozidle datum prodeje VIN,obsah,vykon,kod motoru a kod barvy pak je tam nejaká stranka která je vytržená takže vlastně tam není :D no a na první stránce kolonka kam se vypisuje jméno a adresa majitele stále tam je zapsán první majitel ,protože od koupi auta ji mám dnes asi teprve po druhé v ruce
goodFela - FK

Příspěvek od goodFela - FK »

Přifařim se sem.. Mam dotaz. Když přijdu do servisu se servisní knížkou, můžou mi vyjet kompletní seznam dílů, který byly měněný? (příp. kdy byly měněný)?
Sadra17

Příspěvek od Sadra17 »

to tu zjistí z vinka ;)
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
goodFela - FK

fakt? super. V pátek valim do servizu :lol:
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

A dej vědět jak jsi pochodil! Pochybuju že budou mít tak dlouho uloženou nějakou dokumentaci o opravě . :lol:
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
goodFela - FK

Tož uvidíme. Já jsem právě k autu dostal jenom papíry od poslední prohlídky. A tak serviska je fakt lajdácky vyplněná. Když už na papírovou verzi pečou, tak v tom PC by to snad mohli mít.

Btw. když to auto bylo v servise poctivě každej rok až do loňskýho jara, tak si myslim, že by to mohli archivovat. Neřeknu takový ty, co jim skončí záruka a pečou na to. ;)
goodFela - FK

Tak dneska jsem byl ve škodovce pro náhradní díly a náhodou jsem tam potkal známýho co dělá v servisu. Zkusil jsem se ho zeptat, jestli to jde udělat. Prej mu mam poslat SMSkou VINko a on mi prej zjistí kompletní servisní historii auta :D
Sadra17

Příspěvek od Sadra17 »

:D jo zjistí to co se dělalo v autorizovaných servisech :pig:
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
goodFela - FK

jasně.. Jenže tohle auto jinde než v autorizovanym servise nebylo ;) To vim stopro.
Cenda85 - FK

Servisní knížka

Příspěvek od Cenda85 - FK »

Zdravím, nevíte někdo, kde by se dala zdarma stáhnout serviska na feldu? nemůžu ji nikde najít Díky za info
Odpovědět