xmorfeuz: nn nebudu te nenavidet a ani nezavidim
jak to je? PRÁCE
-
Moltician - FK
Re: jak to je? PRÁCE
jo pracovni rozlet leda supermarket.a tam se clovek zakope. nic tim neziska jen mizerny penize. proste pokud sis tim neustalym odmitanim neprosel a mas stalou praci, tak absolutne jsi mimo vubes nevis jak to tu je V Olomouci. tim zas rikam nic proti tobe.
verim, ze casem taky budu mit normal mzdu a ne tyto vtipne castky,ktere nepokryji ani najemne... jeste ze, ja najem nikdy platit nebudu 
-
Haja - FK
V jednom máš pravdu že kdo si tim neustalým odmitáním neprojde, tak neví jaký to je. Já bydlím taky v okolí Olomouce a přítelkyně-čerstvá absolventka, teď sháněl práci od června 2010 a zadařilo se až v prosinci jako referentka online prodeje v cestovce. Během toho půl roku byla na tolika pohovorech že jsem tomu ani nechtěl věřit a kolikrát co říkala zažitky z pohovorů tak mazec.Všude chtěli jen praxi praxi praxi tak se obvolalo pár známých a praxe i s referencema byla na světě
.Na druhou stranu já si nemám na co stěžovat práci jsem měl už v průběhu studia a postupně jsem začal jsem podnikat a zatím se mi celkem daří, je to sice namáhavější než být někde zaměstnanej ale stojí to zato, navíc k tomu studuju ještě vysokou školu. Takže práce je dost i v Olomouci jen se zvednout nebýt pohodlnej a nebát se 
-
Moltician - FK
kdyz mas znamy tak prace je dyt jsem to tak psal.ale bez ni to vis sam jak si psal o pritelkyni... a to ze podnikas a mas prace dost prece neznamena ze prace dost je i pro ostatni. a mist jak kdy je volnych dost ale vsude chcou tu potentovanou praxi a nebo se po pohovoru ani neozvou. je to porad dokola proste.
Jinak ja bych byl velmi rad kdyby mi to vyslo na te shellce. nevim, co dal napsat
Jinak ja bych byl velmi rad kdyby mi to vyslo na te shellce. nevim, co dal napsat
Já jsem teda ještě nikdy "do práce" nechodil ale za tu dobu, co chodím na brigády, tak snad všude to je o známostech a tam, kde jsem se dostal bez nějaký tlačenky, tak jen proto, že už nikoho dalšího ze známých nebo dětí zaměstnanců nemohli sehnat. Když jsou známý jde všechno rychle a snadno ale pokud člověk se chce někam dostat "poctivě" tak to už tak jednoduchý není a musí toho dost oblítat. Sice bych se do takových penáčů, lidlu atd. dostal třeba za pokladnu ale pro mne by to bylo utrpení celou směnu sedět a nehnout se z místa, radši jsem dycky šel dělat něco fyzicky náročnějšího ale zas se člověk pohybuje, není na jednom místě a líp to utíká a taky to jinak baví.
- MARWiN
- Kontaktovat uživatele:
pak může člověk ještě dělat v McDonaldu nebo KFC
to máš občas i tu fyzicky náročnější práci
tyhle "émerický bufety" u nás naštěstí nejsou 
- MARWiN
- Kontaktovat uživatele:
ale platěj docela dobře, občas jsou ty peníze docela i vydřený
kdo nezažil,nepochopí
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Marwin: No stačí mi když tam občas zajdu a vidím jak tam lítají,tak říkám to bych nedal
Kulis: No a pávě ty žně by mi vadily,já si v létě beru dovolenou a chci někam pryč a ne být na poli od rána do večera
Kulis: No a pávě ty žně by mi vadily,já si v létě beru dovolenou a chci někam pryč a ne být na poli od rána do večera
-
lucistrnad - FK
Nevím jestli to bylo v těchle ,,bufíkách,,ale prej když lidi chtěli jít na WC musel se hlásit,či co 
- MARWiN
- Kontaktovat uživatele:
za čas si zvykneš, v podstatě jde jen o to,že tvůj ,,vedoucí" má za tebe za 1.určitou zodpovědnost a musí vědět kde jsi a za 2.když najednou přijde hafo zákazníků tak mu budeš chybět pak a nemyslim,že je to tak jeno v těhle ,,bufíkách" 
-
Zbynda - FK
v každý kuchyni, kde to frčí je to peklo. Ostatně to se týká i všech ostatních oborů. Já bych asi nevydejchal práci za kasou. Miloval jsem práci za volantem. Zácpy voser, ale za městem........kejzi1 píše:Marwin: No stačí mi když tam občas zajdu a vidím jak tam lítají,tak říkám to bych nedal![]()
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Přesně takMARWiN píše:ale platěj docela dobře, občas jsou ty peníze docela i vydřenýkdo nezažil,nepochopí
-
Prochy20 - FK
Tak já dělám v McD už dva roky, dělám jenom noční takže mám v celku klid, jediná výhoda týhle firmy je že si nedovolej ti neposlat mzdu apod., takhle velká firma si to nemůže dovolit, jinak teď je to v každym mekáči dost špatný, hlavně v Praze, Václavák je zavřenej což je restaurace s největšim byznysem a celkově tržby šly dost dolů, tudíž se dost hlídá produktivita, je nás málo na směnách - nestíhá se, celkově McD za minulej rok je 20 mega v mínusu, člověk se tam dokáže dostat na služnou pozici za slušný peníze ale pak má na krku dost neplacenejch přesčasů atd.
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Zbynda: To věřím,musí to být dobrej blázinec v kuchyni.Ježdění mě baví,ale asi nejvíc jako koníček,protože jako práce nevím,ale zas je pravda že to neskutečně utíká
Já taky do Fabriky nechtěl,pak říkám tak tam půjdu na rok nebo 2 a jsme tam už 6 let,přežily jsme krizi a i v krzi byl podnik v hodně velkým zisku,takže jistota tam je,platí přesně v den který je ve smlouvě a odbory tam máme celkem silný,takže při splácení úvěru na byt je to tak nějak jasný
Já taky do Fabriky nechtěl,pak říkám tak tam půjdu na rok nebo 2 a jsme tam už 6 let,přežily jsme krizi a i v krzi byl podnik v hodně velkým zisku,takže jistota tam je,platí přesně v den který je ve smlouvě a odbory tam máme celkem silný,takže při splácení úvěru na byt je to tak nějak jasný
- MARWiN
- Kontaktovat uživatele:
Jak je to s prací? přestávám studovat,tudíž budu muset být zaměstnán,abych si nemusel sám platit zdravotní,sociální a nevim co všechno ještě. Už nějakou dobu při studiu pracuju na částečnej úvazek,ale tam bych chtěl skončit a najít si něco jinýho,lepšího... Otázka je,jestli můžu jako nestudent pracovat pouze na částečák nebo musísm mít hned plnej úvazek. U částečáku mám výhodu,že je krátká výpovědní lhůta,takže bych mohl defacto hned začít dělat jinde. Poraďte prosím někdo,kdo se v tom trošku vyzná. Dík
- Georgerob
- Kontaktovat uživatele:
S částečnym úvazkem to neni až tak sranda. Záleží na konkrétní situaci a případě, na výši tvýho výdělku na částejčnej úvazek. Pokuď je to tvoje hlavní činnost - zaměstnání na částečnej úvazek, tak za tebe sociální a zdravotní platí zaměstnavatel. Pokuď bys k tomu měl i jinej příjem, tak to platí částečně a navíc z tvýho zisku z dalších příjmů. Jak říkám, zrovna u částečnýho úvazku je to různý, fakt záleží na situaci.
Pokuď kecám, tak mě někdo opravte. Už je to relativně dlouho co jsem to řešil s účetní pro jednoho mýho zaměstnance
Takže jako student můžeš skončit a nastoupit na částečnej úvazek, většinou by to mělo být bez problémů. Jinak kdekoliv na úřadu práce ti poradí.
Pokuď kecám, tak mě někdo opravte. Už je to relativně dlouho co jsem to řešil s účetní pro jednoho mýho zaměstnance
Takže jako student můžeš skončit a nastoupit na částečnej úvazek, většinou by to mělo být bez problémů. Jinak kdekoliv na úřadu práce ti poradí.
Grafické studio | www.georgerob-design.cz
▼ BLACK LIST RACEMAN !▼
19.5. odesláno 750,- na elektrickou stahovačku - do teď nemám ani peníze, ani stahovačku.
▼ BLACK LIST RACEMAN !▼
19.5. odesláno 750,- na elektrickou stahovačku - do teď nemám ani peníze, ani stahovačku.
- MARWiN
- Kontaktovat uživatele:
asi jsem to napsal trošku jako blbec,protože s e v tomhle fakt neorientuju, mě jde spíš o to,jestli můžu tady zůstat jako částečnej zatím ,při hledání něčeho lepšího plnýho,protože ,když bych tady teď přešel na plnej,což lze,tak budu mít pak asi 3 měsíční výpovědní lhůtu,a to jiný místo mi 3 měsíce nikdo nepodrží
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
výpovědní lhuta je 2 měsíce ne? nebo aspoň to tak bylo...
jo ale počítá se až od prvního dne následujícího měsíce
takže výpověd podáš třeba 2. února a doba se počítá až od 1. března takže ve výsledku víš že budeš končit ale ještě tři měsíce musíš pracovat 
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne sob 29. led 2011 11:32:32, celkem upraveno 1 x.
Důvod: citace odstraněna, viz pravidlo č. 4
Důvod: citace odstraněna, viz pravidlo č. 4
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
-
Snehulak - FK
tak dost často to jde i na dohodu když se člověk domluví se zaměstnavatelem
-
medvedik
- Kontaktovat uživatele:
Jak pise Snehulak tak vetsinou kdyz je zamestnavatel rozumny tak se da odejit na dohodu a zadny 2 mesice vypovedni lhuty se neresi.
-
gerrik - FK
Co ten pracák, nahlasil jsi to tam? Na který pumpě děláš, kde?
že bych se stavil, i když kvůli těm dotěrným omývačim oken se Shellce v poslední době vyhýbám 
-
Moltician - FK
Jako ja kde delam? na shell Krcman...kdyz se jede na Prerov to je... Vcera jsem podepsal pracovni smlouvu a jiz jsem ve zkusebce...a zatim teda v poho, tak uvidime casem. a vyfasovali sme aji to prima shell obleceni
a mi tam zadnyho mukla na omyvani oken nemame neboj. Budu tam v patek od 6hod do 18hod, tak se nekdo stavte, porad tam nikdo znamej nebyl
no Dude, ty treba 
-
RedmeX - FK
Gratulujem k tomu, že ťa prijali. Ako to vlastne skončilo s januárom, robil si zadarmo, alebo niečo preplatili?
-
gerrik - FK
zajtra su v Olomouci, pak jedu do Lutína, tož se třeba stavím 
-
Moltician - FK
no ja zrovna dneska mam volno ale musim za chvilku jet do ostravy na skoleni SAZKY...takze skoda...jinak budu moc rad, kdyz se tam nekdo stavite...kdo me nezna, pozna me tak ze u hl.vchodu bude stat felda s klubackou nalepkou
jo nejake penize jsem dostal.... uprimne jsem cekal o neco vic ale i tak jsem byl rad.... ale je to uz fuc...koupil se koberec a jine kramy do baraku a je to. dneska se stavim v ikei pro policky do obyvaku a zas jsem na suchu
tak drzte palce at tu sazku najdu
jo nejake penize jsem dostal.... uprimne jsem cekal o neco vic ale i tak jsem byl rad.... ale je to uz fuc...koupil se koberec a jine kramy do baraku a je to. dneska se stavim v ikei pro policky do obyvaku a zas jsem na suchu
- xmorfeuz
- Kontaktovat uživatele:
kdyz te prepadnu das mi do igelitky vic penez ze znamosti ?
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
možná se někdy stavím... už jsem tě dlouho neviděl... už tě ani nepoznám jak vypadáš
-
Moltician - FK
dneska mam nocni od 18hod do 6hod. tak se stav Raimmi aji ty morfee. jj kdyz prijdes s igelitkou z Lidlu dam ti tam penize a jeste si muzes za kilo natankovat a jako total bonus ti prictu aji smart body, to uz se vyplati ne?
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
stavím se až budu mít cestu, jen tak jet natankovat 100km se mi nechce 
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
aha tak to je jiná a přičteš mi body i za pokec? 
- DuDe
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem furt čučel po olomouckých shellkách jestli tě nezahlídnu a ty děláš v krčmani . Párkrát do měsíce projíždím směr přerov , tak se zastavím pokud tě tam zahlídnu .
-
raduzo22 - FK
Nechci zakládat nové téma tak to napíšu sem.
Kdo by měl zájem pracovat jako Elektrotechnik tak čtěte dále,dozvíte se víc.
Jedná se o práci elektrotechnika oživovače, vyučen nebo maturita SOU nebo SOŠ elektro.Znalost spínaných zdrojů,atd. Umění s mikropájkou. Praxe vhodná.
Náplň : oživení (uvedení do chodu) osazené desky, hledání závad, opravy zdrojů od zákazníka.
Odpovídající finanční ohodnocení.
4-týdny dovolené,stravenky.
Výkon práce Brno venkov, Zastávka u Brna.
Pokud by měl někdo zájem prosím kontaktujte mě zde,nebo na email raduzo22@seznam.cz nebo icq 207 780 103,do předmět prosím napíšte elektrotechnik.
Kdo by měl zájem pracovat jako Elektrotechnik tak čtěte dále,dozvíte se víc.
Jedná se o práci elektrotechnika oživovače, vyučen nebo maturita SOU nebo SOŠ elektro.Znalost spínaných zdrojů,atd. Umění s mikropájkou. Praxe vhodná.
Náplň : oživení (uvedení do chodu) osazené desky, hledání závad, opravy zdrojů od zákazníka.
Odpovídající finanční ohodnocení.
4-týdny dovolené,stravenky.
Výkon práce Brno venkov, Zastávka u Brna.
Pokud by měl někdo zájem prosím kontaktujte mě zde,nebo na email raduzo22@seznam.cz nebo icq 207 780 103,do předmět prosím napíšte elektrotechnik.
-
Moltician - FK
tak a jsou tu nejaky novinky...rusi se non stop provoz a ja myslel ze logicky koncim i ja...ale naopak ja zustavam a jeden bimbas odchazi. takze mam mega radost....
Nechci zakládat nové téma.
Pemýšlím, že bych se ucházel o místo v této firmě , konkrétně mají pobočku v Olomouci.
http://www.jungheinrich.cz/cs/cz/junghe ... chnik.html
Nemáte někdo zkušenost s touto firmou (i jinde v republice) ?
Nerad bych případně vlezl někam, kde by to nestáto za nic...
Pemýšlím, že bych se ucházel o místo v této firmě , konkrétně mají pobočku v Olomouci.
http://www.jungheinrich.cz/cs/cz/junghe ... chnik.html
Nemáte někdo zkušenost s touto firmou (i jinde v republice) ?
Nerad bych případně vlezl někam, kde by to nestáto za nic...
1.3 Mpi, 50kW, 2000, Special,
Servo, klima, ABS, 2x Airbag,
Výroba Tripplingu pro vozidla se sériovým přerušovačem v kladné větvi...Felicia, Octavia
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... &start=150
Servo, klima, ABS, 2x Airbag,
Výroba Tripplingu pro vozidla se sériovým přerušovačem v kladné větvi...Felicia, Octavia
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... &start=150
-
Moltician - FK
nikdy jsem nic o te firme neslysel a ani jsem nevidel zadny auto firemni nebo tak 
asi pohodová práce, nikdy sem neviděl ani neslyšel že by se Jungenheinrich porouchal
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
1.3 BMM kombi LPG