jak to je? PRÁCE

pokec o všem možném i nemožném
Moltician - FK

Re: jak to je? PRÁCE

Příspěvek od Moltician - FK »

jo pracovni rozlet leda supermarket.a tam se clovek zakope. nic tim neziska jen mizerny penize. proste pokud sis tim neustalym odmitanim neprosel a mas stalou praci, tak absolutne jsi mimo vubes nevis jak to tu je V Olomouci. tim zas rikam nic proti tobe. :lol:

xmorfeuz: nn nebudu te nenavidet a ani nezavidim :lol: verim, ze casem taky budu mit normal mzdu a ne tyto vtipne castky,ktere nepokryji ani najemne... jeste ze, ja najem nikdy platit nebudu ;)
Haja - FK

Příspěvek od Haja - FK »

V jednom máš pravdu že kdo si tim neustalým odmitáním neprojde, tak neví jaký to je. Já bydlím taky v okolí Olomouce a přítelkyně-čerstvá absolventka, teď sháněl práci od června 2010 a zadařilo se až v prosinci jako referentka online prodeje v cestovce. Během toho půl roku byla na tolika pohovorech že jsem tomu ani nechtěl věřit a kolikrát co říkala zažitky z pohovorů tak mazec.Všude chtěli jen praxi praxi praxi tak se obvolalo pár známých a praxe i s referencema byla na světě :D .Na druhou stranu já si nemám na co stěžovat práci jsem měl už v průběhu studia a postupně jsem začal jsem podnikat a zatím se mi celkem daří, je to sice namáhavější než být někde zaměstnanej ale stojí to zato, navíc k tomu studuju ještě vysokou školu. Takže práce je dost i v Olomouci jen se zvednout nebýt pohodlnej a nebát se ;)
Moltician - FK

kdyz mas znamy tak prace je dyt jsem to tak psal.ale bez ni to vis sam jak si psal o pritelkyni... a to ze podnikas a mas prace dost prece neznamena ze prace dost je i pro ostatni. a mist jak kdy je volnych dost ale vsude chcou tu potentovanou praxi a nebo se po pohovoru ani neozvou. je to porad dokola proste.
Jinak ja bych byl velmi rad kdyby mi to vyslo na te shellce. nevim, co dal napsat
p@vel

Příspěvek od p@vel »

Já jsem teda ještě nikdy "do práce" nechodil ale za tu dobu, co chodím na brigády, tak snad všude to je o známostech a tam, kde jsem se dostal bez nějaký tlačenky, tak jen proto, že už nikoho dalšího ze známých nebo dětí zaměstnanců nemohli sehnat. Když jsou známý jde všechno rychle a snadno ale pokud člověk se chce někam dostat "poctivě" tak to už tak jednoduchý není a musí toho dost oblítat. Sice bych se do takových penáčů, lidlu atd. dostal třeba za pokladnu ale pro mne by to bylo utrpení celou směnu sedět a nehnout se z místa, radši jsem dycky šel dělat něco fyzicky náročnějšího ale zas se člověk pohybuje, není na jednom místě a líp to utíká a taky to jinak baví.
MARWiN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MARWiN »

pak může člověk ještě dělat v McDonaldu nebo KFC :D to máš občas i tu fyzicky náročnější práci
p@vel

Příspěvek od p@vel »

tyhle "émerický bufety" u nás naštěstí nejsou :D
MARWiN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MARWiN »

ale platěj docela dobře, občas jsou ty peníze docela i vydřený :) kdo nezažil,nepochopí
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Marwin: No stačí mi když tam občas zajdu a vidím jak tam lítají,tak říkám to bych nedal :lol:

Kulis: No a pávě ty žně by mi vadily,já si v létě beru dovolenou a chci někam pryč a ne být na poli od rána do večera :)
lucistrnad - FK

Příspěvek od lucistrnad - FK »

Nevím jestli to bylo v těchle ,,bufíkách,,ale prej když lidi chtěli jít na WC musel se hlásit,či co :?
MARWiN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MARWiN »

za čas si zvykneš, v podstatě jde jen o to,že tvůj ,,vedoucí" má za tebe za 1.určitou zodpovědnost a musí vědět kde jsi a za 2.když najednou přijde hafo zákazníků tak mu budeš chybět pak a nemyslim,že je to tak jeno v těhle ,,bufíkách" :D
Zbynda - FK

Příspěvek od Zbynda - FK »

kejzi1 píše:Marwin: No stačí mi když tam občas zajdu a vidím jak tam lítají,tak říkám to bych nedal :lol:
v každý kuchyni, kde to frčí je to peklo. Ostatně to se týká i všech ostatních oborů. Já bych asi nevydejchal práci za kasou. Miloval jsem práci za volantem. Zácpy voser, ale za městem........ :dj: pohoda
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

MARWiN píše:ale platěj docela dobře, občas jsou ty peníze docela i vydřený :) kdo nezažil,nepochopí
Přesně tak :thumleft: Vydržel jsem 14 dní, respektive oni se mnou :lol:
Díky za hlasy
FUNice TADY
Z důvodu žabomyších válek a přístupu některých expertů spíše v pozadí.
Prochy20 - FK

Příspěvek od Prochy20 - FK »

Tak já dělám v McD už dva roky, dělám jenom noční takže mám v celku klid, jediná výhoda týhle firmy je že si nedovolej ti neposlat mzdu apod., takhle velká firma si to nemůže dovolit, jinak teď je to v každym mekáči dost špatný, hlavně v Praze, Václavák je zavřenej což je restaurace s největšim byznysem a celkově tržby šly dost dolů, tudíž se dost hlídá produktivita, je nás málo na směnách - nestíhá se, celkově McD za minulej rok je 20 mega v mínusu, člověk se tam dokáže dostat na služnou pozici za slušný peníze ale pak má na krku dost neplacenejch přesčasů atd.
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Zbynda: To věřím,musí to být dobrej blázinec v kuchyni.Ježdění mě baví,ale asi nejvíc jako koníček,protože jako práce nevím,ale zas je pravda že to neskutečně utíká :D

Já taky do Fabriky nechtěl,pak říkám tak tam půjdu na rok nebo 2 a jsme tam už 6 let,přežily jsme krizi a i v krzi byl podnik v hodně velkým zisku,takže jistota tam je,platí přesně v den který je ve smlouvě a odbory tam máme celkem silný,takže při splácení úvěru na byt je to tak nějak jasný ;)
MARWiN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MARWiN »

Jak je to s prací? přestávám studovat,tudíž budu muset být zaměstnán,abych si nemusel sám platit zdravotní,sociální a nevim co všechno ještě. Už nějakou dobu při studiu pracuju na částečnej úvazek,ale tam bych chtěl skončit a najít si něco jinýho,lepšího... Otázka je,jestli můžu jako nestudent pracovat pouze na částečák nebo musísm mít hned plnej úvazek. U částečáku mám výhodu,že je krátká výpovědní lhůta,takže bych mohl defacto hned začít dělat jinde. Poraďte prosím někdo,kdo se v tom trošku vyzná. Dík
Georgerob
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgerob »

S částečnym úvazkem to neni až tak sranda. Záleží na konkrétní situaci a případě, na výši tvýho výdělku na částejčnej úvazek. Pokuď je to tvoje hlavní činnost - zaměstnání na částečnej úvazek, tak za tebe sociální a zdravotní platí zaměstnavatel. Pokuď bys k tomu měl i jinej příjem, tak to platí částečně a navíc z tvýho zisku z dalších příjmů. Jak říkám, zrovna u částečnýho úvazku je to různý, fakt záleží na situaci.
Pokuď kecám, tak mě někdo opravte. Už je to relativně dlouho co jsem to řešil s účetní pro jednoho mýho zaměstnance :)

Takže jako student můžeš skončit a nastoupit na částečnej úvazek, většinou by to mělo být bez problémů. Jinak kdekoliv na úřadu práce ti poradí.
Grafické studio | www.georgerob-design.cz

BLACK LIST RACEMAN !

19.5. odesláno 750,- na elektrickou stahovačku - do teď nemám ani peníze, ani stahovačku.
MARWiN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MARWiN »

asi jsem to napsal trošku jako blbec,protože s e v tomhle fakt neorientuju, mě jde spíš o to,jestli můžu tady zůstat jako částečnej zatím ,při hledání něčeho lepšího plnýho,protože ,když bych tady teď přešel na plnej,což lze,tak budu mít pak asi 3 měsíční výpovědní lhůtu,a to jiný místo mi 3 měsíce nikdo nepodrží
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

výpovědní lhuta je 2 měsíce ne? nebo aspoň to tak bylo...
Sadra17

Příspěvek od Sadra17 »

jo ale počítá se až od prvního dne následujícího měsíce ;) takže výpověd podáš třeba 2. února a doba se počítá až od 1. března takže ve výsledku víš že budeš končit ale ještě tři měsíce musíš pracovat :cyclops:
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne sob 29. led 2011 11:32:32, celkem upraveno 1 x.
Důvod: citace odstraněna, viz pravidlo č. 4
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
Snehulak - FK

Příspěvek od Snehulak - FK »

tak dost často to jde i na dohodu když se člověk domluví se zaměstnavatelem
medvedik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od medvedik »

Jak pise Snehulak tak vetsinou kdyz je zamestnavatel rozumny tak se da odejit na dohodu a zadny 2 mesice vypovedni lhuty se neresi.
gerrik - FK

Příspěvek od gerrik - FK »

Co ten pracák, nahlasil jsi to tam? Na který pumpě děláš, kde? ;) že bych se stavil, i když kvůli těm dotěrným omývačim oken se Shellce v poslední době vyhýbám :)
Moltician - FK

Jako ja kde delam? na shell Krcman...kdyz se jede na Prerov to je... Vcera jsem podepsal pracovni smlouvu a jiz jsem ve zkusebce...a zatim teda v poho, tak uvidime casem. a vyfasovali sme aji to prima shell obleceni :lol: :lol: a mi tam zadnyho mukla na omyvani oken nemame neboj. Budu tam v patek od 6hod do 18hod, tak se nekdo stavte, porad tam nikdo znamej nebyl :lol: :lol: :lol: no Dude, ty treba :lol:
RedmeX - FK

Příspěvek od RedmeX - FK »

Gratulujem k tomu, že ťa prijali. Ako to vlastne skončilo s januárom, robil si zadarmo, alebo niečo preplatili?
gerrik - FK

Příspěvek od gerrik - FK »

zajtra su v Olomouci, pak jedu do Lutína, tož se třeba stavím ;)
Moltician - FK

no ja zrovna dneska mam volno ale musim za chvilku jet do ostravy na skoleni SAZKY...takze skoda...jinak budu moc rad, kdyz se tam nekdo stavite...kdo me nezna, pozna me tak ze u hl.vchodu bude stat felda s klubackou nalepkou :lol: :lol:
jo nejake penize jsem dostal.... uprimne jsem cekal o neco vic ale i tak jsem byl rad.... ale je to uz fuc...koupil se koberec a jine kramy do baraku a je to. dneska se stavim v ikei pro policky do obyvaku a zas jsem na suchu :alien: tak drzte palce at tu sazku najdu
xmorfeuz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xmorfeuz »

kdyz te prepadnu das mi do igelitky vic penez ze znamosti ?
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

:lol: :lol: :lol:

možná se někdy stavím... už jsem tě dlouho neviděl... už tě ani nepoznám jak vypadáš :lol:
Moltician - FK

dneska mam nocni od 18hod do 6hod. tak se stav Raimmi aji ty morfee. jj kdyz prijdes s igelitkou z Lidlu dam ti tam penize a jeste si muzes za kilo natankovat a jako total bonus ti prictu aji smart body, to uz se vyplati ne?
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

stavím se až budu mít cestu, jen tak jet natankovat 100km se mi nechce :D
Moltician - FK

vsak nemusis tankovat, jen pokecame :lol: :lol: :lol:
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

aha tak to je jiná a přičteš mi body i za pokec? :D
Moltician - FK

klido ;) ;)
DuDe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DuDe »

Já jsem furt čučel po olomouckých shellkách jestli tě nezahlídnu a ty děláš v krčmani . Párkrát do měsíce projíždím směr přerov , tak se zastavím pokud tě tam zahlídnu .
Moltician - FK

jj ok ok. budu tam utery do 18.hod a streda od 18.hod.
raduzo22 - FK

Příspěvek od raduzo22 - FK »

Nechci zakládat nové téma tak to napíšu sem.

Kdo by měl zájem pracovat jako Elektrotechnik tak čtěte dále,dozvíte se víc.
Jedná se o práci elektrotechnika oživovače, vyučen nebo maturita SOU nebo SOŠ elektro.Znalost spínaných zdrojů,atd. Umění s mikropájkou. Praxe vhodná.
Náplň : oživení (uvedení do chodu) osazené desky, hledání závad, opravy zdrojů od zákazníka.
Odpovídající finanční ohodnocení.
4-týdny dovolené,stravenky.

Výkon práce Brno venkov, Zastávka u Brna.

Pokud by měl někdo zájem prosím kontaktujte mě zde,nebo na email raduzo22@seznam.cz nebo icq 207 780 103,do předmět prosím napíšte elektrotechnik.
Moltician - FK

tak a jsou tu nejaky novinky...rusi se non stop provoz a ja myslel ze logicky koncim i ja...ale naopak ja zustavam a jeden bimbas odchazi. takze mam mega radost....
a13sh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od a13sh »

jestli to neni pro bimbase vetsi vyhra
Moltician - FK

no a neni to neni vyhra pro nej...
Alf

Příspěvek od Alf »

Nechci zakládat nové téma.
Pemýšlím, že bych se ucházel o místo v této firmě , konkrétně mají pobočku v Olomouci.
http://www.jungheinrich.cz/cs/cz/junghe ... chnik.html

Nemáte někdo zkušenost s touto firmou (i jinde v republice) ?
Nerad bych případně vlezl někam, kde by to nestáto za nic...
1.3 Mpi, 50kW, 2000, Special,
Servo, klima, ABS, 2x Airbag,

Výroba Tripplingu pro vozidla se sériovým přerušovačem v kladné větvi...Felicia, Octavia
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... &start=150
Moltician - FK

nikdy jsem nic o te firme neslysel a ani jsem nevidel zadny auto firemni nebo tak :lol:
Sadra17

Příspěvek od Sadra17 »

asi pohodová práce, nikdy sem neviděl ani neslyšel že by se Jungenheinrich porouchal
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
Odpovědět