Čusík,potřebuju poradit od nějákýho zkušenýho felckaře
Když zapnu na Dědkovi světla stačí jenom obrysovky tak se mě rozsvítí i kontrolka vyhřívání zadního světla.Dočasně jsem to vyřešil vytažením jednoho konektoru na zadním skle,teď v létě je to jedno,ale na zimu se vyhřívání docela šikne a nechci se o něho připravit Teď kontrolka svítí jen když vyhřívání zapnu ,ale samozřejmě nefunguje protože je odpojený.
Neporadí někdo kde hledat chybu.
Díky
Neraduj se ze světla na konci tunelu.S největší pravděpodobností se jedná o protijedoucí vlak !!!
Někde je špatná kostra, tipuji u přístrojové desky. Ukostřovalo se to přes kontrolku vyhřívání zadního skla a přes zadní sklo na kostru v 5. dveřích.
Když jsi odpojil ten konektor na zadním skle, tahle náhradní kostra přestala taky fungovat, a mělo by se to projevit - něco přestalo svítit, např. i jiné kontrolky. Podle toho by se dalo upřesnit, kde je chyba.
Přístrojová deska má kostru na bílém konektoru T10b, pin č. 3.
Tak je to asi nějakej studeňák v zadních dveřích.Vytáhl jsem žárovku z osvětlení SPZ a zhasla i kontrolka vyhřívání.To osvětlení nefunguje a přestal valit i zadní stěrač.
Neraduj se ze světla na konci tunelu.S největší pravděpodobností se jedná o protijedoucí vlak !!!
tak mám stejný problém jako kolega- kontrolka výhřevu mi ale svítí neustále, pokud zapnu světla a nepomáhá ani odpojení drátu od skla. Nejede mi ani stěrač vzadu a nevím jestli je to v té housence někde zlomeny nebo v přístrojovce(relátka, vypínače...) nebo někde u stěrače nebo žárovek na spz
Mates: u mě to byla ta housenka co vede z patých dveří jakoby do střechy auto.V housence byl přetrženej drát co vede na kostru,takže se mě veškerý elektycký věci co jsou v pátých dveří kostřili o vyhřívání.Zkusil bych proměřit kostřící drat co je v pátých dveřích s kostrou co je u levýho zadního světla.Jestli nenaměříš žádnej odpor tak je to jasně někde v tom kostřícím dratu.
měřič zatím nemám, tak jsem šel po kabelech, všechno promazal, ukontroloval a nenašel nikde nic, kostřící kabely jsou ok, jedině, že by to dělal motorek stěrače nebo kostřící bod byl v haj*zlu, což asi těžko... Zkusím natáhnout kabel přímo k stěrači od jinýho kostřícího bodu, jestli povalí a uvidí se...
Ahojte,som tu novy,kupil som Feliciu COMBI asi pred mesiacom ,vsetko v pohode,vcera mi zacala svietit kontrolka ohrevu zadneho okna,prestal fungovat zadny stierac a osvetlenie spz,pozrel som poistky a su v pohode.....dakujem za postrehy
projdi zadní kabelový svazek,viděl bych to na špatnou kostru nebo zlomený drát v půchodce zadních dveří kostra(hnědý drát je právě společný pro celé páté dveře )
Projdi průchodku do 5. dveří .. .s největší pravděpodobností bude KO (kabely vevnitř)
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže--->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Tak mě osud dohonil a mám podobný problém - tzn. zlomený drát v průchodce. Dá se ještě koupit celý svazek z dveří ke svorkovnici origo novej, nebo opravy pouze samo-domo? Pokud jo, co to má za objednací číslo?
emilio52: tak o tom žádná, ale já jsem si říkal že když už mám tu elektriku v 5. dveřích tak strašně dojebanou, že než to celý předělávat, půl dne se s tím patlat a mrznout v garáži tak radši dám pár stovek za novej kabel a za chvíli nemám co dělat.
Smells to si nemyslím.
Pokud to chceš dobře zaletovat a zaizolovat, tak bude stejně nejvhodnější ten svazek vytáhnout. Měl jsem stejný problém s vodičem pro 3tí brzdové světlo. Abych to mohl udělat pořádně, svazek jsem vytáhnul. Musíš před tím než ho začneš tahat ven pochopitelně všechno odpojit a hlavně si na svazek navázat pevnej provázek. Svazek vytáhneš ven, provázek logicky dovnitř. Zpětným tahem za provázek zase naopak natáhneš svazek dovnitř.