výměna pátých dveří

karoserie, narazniky, skla atd.
eggoide

výměna pátých dveří

Příspěvek od eggoide »

Ahoj, mam 1.6 Combi, zatéká mi do kufru přes páté dveře. Už mi to hodně leze na nervy a začínám se smiřovat s investicí do nových dveří .
Rád bych se zkušenějších zeptal jestli mám nějakou jinou možnost? Doporučili byste plastové dveře? Kolik tak může celá výměna stát včetně laku apod? Má to u 10 let starého auta smysl nebo se mám radší smířit se zatuchlým smradem a počkat až bude na nové auto? DIky moc:)
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Re: výměna pátých dveří

Příspěvek od emilio52 »

Tak jestli nejsou prohnilý tak by stačilo nový těsnění. Nebo zkusit vrakoviště určitě tam najdeš nějaký zachovalý .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Jura_Favorit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jura_Favorit »

eggoide píše:Má to u 10 let starého auta smysl nebo se mám radší smířit se zatuchlým smradem a počkat až bude na nové auto?
Na tohle ti nikdo neodpoví, nejsme jasnovidci a opravdu nevíme, na jak dlouho ještě chceš Felicii mít, jaké s ní máš plány do budoucna atd. ... Co pro jiného má smysl, pro druhého vůbec. Tyto otázky fakt zbožňuju :roll:

Jinak pokud laminátové, doporučuju českou výrobu - co mám zkušenost, tak polské většinou moc nesedí. Nevýhoda laminátu je v tom, že se s ním člověk nedomluví, neohneš ho jak plech.
Naposledy upravil(a) Jura_Favorit dne stř 16. úno 2011 13:10:41, celkem upraveno 1 x.
Škoda Favorit 1.3 MPi (136 GLXi) MOTOR EXCEL - profil, rajče.net
Škoda Favorit Pick-up 135 LX
Škoda Favorit 135 L
Škoda Octavia combi 1.9 TDI elegance
Škoda Superb combi 2.0 TDI 4x4 SCOUT - daily car
Marty_pv - FK

Příspěvek od Marty_pv - FK »

Pohledej na fóru, nemusí ti tam nutně týct přes dveře (pokud nejsou vyloženě prohnilý skrz nebo u dolního okraje skla
eggoide

Příspěvek od eggoide »

Sorry za ty recnicke otazky:)
Muj dotaz byl primarne miren na ty laminatove dvere a jejich vymenu. Bohuzel vim ze zateka skrz shnile dvere, takze
vymena tesneni nepomuze. Ale po spravne pripomince ze s plechem se da jeste neco delat a kdyz si vezmu ze az zacnou
ty nove dvere zase reznout tak uz bude asi zbytek auta na prach, asi precejen pujdu do plechovych.
Diky za rady
Odpovědět