Ahoj, mam 1.6 Combi, zatéká mi do kufru přes páté dveře. Už mi to hodně leze na nervy a začínám se smiřovat s investicí do nových dveří .
Rád bych se zkušenějších zeptal jestli mám nějakou jinou možnost? Doporučili byste plastové dveře? Kolik tak může celá výměna stát včetně laku apod? Má to u 10 let starého auta smysl nebo se mám radší smířit se zatuchlým smradem a počkat až bude na nové auto? DIky moc:)
výměna pátých dveří
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: výměna pátých dveří
Tak jestli nejsou prohnilý tak by stačilo nový těsnění. Nebo zkusit vrakoviště určitě tam najdeš nějaký zachovalý .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Na tohle ti nikdo neodpoví, nejsme jasnovidci a opravdu nevíme, na jak dlouho ještě chceš Felicii mít, jaké s ní máš plány do budoucna atd. ... Co pro jiného má smysl, pro druhého vůbec. Tyto otázky fakt zbožňujueggoide píše:Má to u 10 let starého auta smysl nebo se mám radší smířit se zatuchlým smradem a počkat až bude na nové auto?
Jinak pokud laminátové, doporučuju českou výrobu - co mám zkušenost, tak polské většinou moc nesedí. Nevýhoda laminátu je v tom, že se s ním člověk nedomluví, neohneš ho jak plech.
Naposledy upravil(a) Jura_Favorit dne stř 16. úno 2011 13:10:41, celkem upraveno 1 x.
-
Marty_pv - FK
Pohledej na fóru, nemusí ti tam nutně týct přes dveře (pokud nejsou vyloženě prohnilý skrz nebo u dolního okraje skla
Sorry za ty recnicke otazky:)
Muj dotaz byl primarne miren na ty laminatove dvere a jejich vymenu. Bohuzel vim ze zateka skrz shnile dvere, takze
vymena tesneni nepomuze. Ale po spravne pripomince ze s plechem se da jeste neco delat a kdyz si vezmu ze az zacnou
ty nove dvere zase reznout tak uz bude asi zbytek auta na prach, asi precejen pujdu do plechovych.
Diky za rady
Muj dotaz byl primarne miren na ty laminatove dvere a jejich vymenu. Bohuzel vim ze zateka skrz shnile dvere, takze
vymena tesneni nepomuze. Ale po spravne pripomince ze s plechem se da jeste neco delat a kdyz si vezmu ze az zacnou
ty nove dvere zase reznout tak uz bude asi zbytek auta na prach, asi precejen pujdu do plechovych.
Diky za rady