Co jste si dnes koupili ?
- Fidlla
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co jste si dnes koupili ?
Benzín za 1323,50kč........38,7l............
-
goodFela - FK
Béňo za 300 (31,90 Kč/l).. A jelikož smradi budou zas zražovat, tak začínam o5 řezat éčkem, takže ještě k tomu béňu éčko za 200,20 (24,90 Kč/l)

-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Docela se bojím kam ten benzín až vyleze 
-
goodFela - FK
No... moc pěkný předpovědi zatim nejsou :/ Asi začnu feldu přeučovat na stále větší a větší podíl éčka.
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Asi začnu jezdit na kole
To nic nežere
-
sairuss - FK
kejzi: tomu sam neveris:-D kdyz si narval takovy prachy do auta 
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
sairuss: No asi máš pravdu
goodFelda: No,ale mám levnější provoz
goodFelda: No,ale mám levnější provoz
Kejzi vždyť můžeš jezdit s DPMJ, vyběhneš ke hřbitovu a 36 Tě doveze až do práce 
-
raduzo22 - FK
Novou technickou a emise pro autí,na další dva roky je klid! 
- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
Včera novou registračku za 800,-Kč 
-
tgfh - FK
Sice jsem si to ještě nekoupil, ale brzo si to asi koupím. Je řeč o Shell V-Power Racing 100 za 40,30Kč/l na D1 před OVou.
- madmaik
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
bajna hranice 40kc pokorena jo? 
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
T\y woe,lít tam V power kterej ničemu nepomůže v době kdy benzín leze nahoru 
-
Dexter - FK
no trochu dost na hlavu
kupovat o 7kč dražší benzín kterej je ve feldě k prdu, jede to stejně
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Jsem úplně přehlídl co jsi to napsalp@vel píše:Kejzi vždyť můžeš jezdit s DPMJ, vyběhneš ke hřbitovu a 36 Tě doveze až do práce
- jirkaf
- Kontaktovat uživatele:
Já když vidim ty ceny, tak začnu učit stařenku na Ečko ... dneska vemu 20litrů k těm cca 20ti naturálu co v nádrži už je
VW Passat 1.9 TDi, VW Passat 1.6, Suzuki RM-Z 450, Jawa Pionýr, Jawa Mustang
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
šak oni zdraží i to Ečko 
Tak jsem si pořídíil toto. Umyl jsem dnes dvě auta+čtyři disky a zatím spokojenost. Jen mi nějak praskl plast na nádobce pro šampon. To přikládám nízké teplotě vody.
Cena : 999,- 2 roky záruka tak uvidíme.

Učit se ...učit se.... učit se...., říkal jeden pán si myslím, že mu říkali Lenin 
-
tgfh - FK
Já to jen tak pěkně napsal, bájná hranice 40Kč překonána, přesně tak, od doby co zdrahl benzín už před několika měsícema tankuju tam kde je nejlevněji, samozřejmě nekupuju Power - takže často padá Albert a hlavně LukOil, tam jsem včera tankoval za 33,40Kč, to se ještě dalo, snad se nechystají i v Rusku nepokoje. Jinak nejdražší benzín je tady u nás na Ostravsku, třeba u Parbudic, Litomyšl, Mohelnice apod. se to dá, tam je i Benzina s 33,xx Kč apod.
U nás ve F-M na Agipu, Shellce, Benzině 35-36Kč/l obyč. Naturál 95. Ještě, že je tu ten Albert.
U nás ve F-M na Agipu, Shellce, Benzině 35-36Kč/l obyč. Naturál 95. Ještě, že je tu ten Albert.
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
v Mohelnici bacha, tam jedna pumpa dostala pokutu 1 000 000kč
od té doby je tam nějak prázdno 
Já jsem jeden čas jezdil jen shell pak zase omv (žere to stejně, jede to stejně akorát to od nich stojí o dost víc) a už asi rok jezdím zase jen k petře v jihlavě, kde jsem v pondělí bral N95 za 30,90 czk.
No já bych poprvé tenhle semestr mohl jezdit do školy busem aniž bych měl problémy se spojema ale prostě už to nedokážu abych nechal auto doma a jel busem ale zas většinou někoho vozím, tak mě to vyjde +- na stejný peníze jak kdybych jel busem. Ono stačí, že musím jezdit v Brně MHD ale zase se nemusím trápit s parkováním u školy...kejzi1 píše:Jsem úplně přehlídl co jsi to napsalFuj teda takový slova přede mnou vyslovovat,já trpěl když jsem odvezl auto zpět do půjčovny a jel domů busem
Ale abych pravdu řekl,tak do Bosche se mi to nevyplatí,protože se střídáme se třema klukama z ulice,takže já jedu tak dvakrát do týdne autem,jinak se vozím,takže na cestě do práce ušetřím,horší je to co projezdím okolo
![]()
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Já si dnes koupil papírek od PČR
a litr v řiti
-
tgfh - FK
A víš jaká? Nevěřím, že by to byl LukOil, to musela být nějaká ta úplná obyč. co má cenu benzínu napsanou fixem a co je mimo dálnici ne? Když tak pisni szRAIMMI píše:v Mohelnici bacha, tam jedna pumpa dostala pokutu 1 000 000kčod té doby je tam nějak prázdno
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
No psal jsem to u mě v tématu, ale tak to napíšu i sem. Vyjel jsem si kousek od chaty na asfaltku přes les, kudy auta skoro vůbec nejezdí. A vyrazil jsem si tam s nehomologovanou (bez SPZ) čtyřkolkou. Takže docela pech, že jsem tam potkal pomáhače 
-
goodFela - FK
tak to nase*e... Je vidět, že si pánové nechali mozek doma. Minulej víkend jsem si zastavil ve vjezdu na pole (hodit moč a dát cígo) a jeli okolo švestky. Hned zpomalili a čuměli na mě jak na vraha. Je vidět že nemaj co dělat...
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
třeba jsi tam zakopával nějakou mrtvolu ne?
Musej všechno prověřt
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
goodFela: a to na mě ještě zkoušeli "hodnej polda, krypl polda". Ještě jsem tomu pomohl že jsem u sebe neměl ani občanku ani řidičák, teď já vypadám na 15... A vrcholem všeho bylo, když mi oznámili, že mám propadlou občanku. Dneska jsem měl prostě den 
-
goodFela - FK
-> Maty: to víš.. největší gauner
-> Honza_t: Tak to jsi tomu dal. Příště radši uhni do pole a zmiz
-> Honza_t: Tak to jsi tomu dal. Příště radši uhni do pole a zmiz
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
nj, tak to je pár metrů za chatou, tak jsem si doklady nebral, když je po mě chtěli, tak jsem si pro ně došel, ale že mám ještě k tomu občanku propadlou, to jsem nějak nepočítal, to už zavání nějakým spiknutím
Příště fakt zmizet a je klid 
-
sisin - FK
Červenou Oktávku II 1:1 1.9 TDI 77KW 2007 combi,98 597 tkm.....a dlouho si nic kromě nafty,cigaret a trochu chlastu nekoupím

Naposledy upravil(a) Návštěvník dne pon 07. bře 2011 19:38:28, celkem upraveno 2 x.
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Sisin: Tak gratulace
Uka fotky
Uka fotky
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
-
sisin - FK
Díky,byla to akce hrrrr,vůbec jsem ji nechtěl hned koupit,ale byla to láska na první pohled a já jsem nemohl odolat. Fotky dám až budu mít pěkné RZ(rodinná známá na magistrátě) mi udělá radost a nechá mě si vybrat a jak budou přehozené tak nafotím rodinné vozy,našich,mojeho,švygry a tetky a schválně jestli poznáte co na nich bude stejného 
PS:fotky sice nějaké mám,ale Moraváci by mě za ty značky ukamenovali
PS:fotky sice nějaké mám,ale Moraváci by mě za ty značky ukamenovali
-
octavan - FK
Já toto.Sice už před měsícem ale dnes jsem nechal přetěsnit čerpadlo 
http://octavan.rajce.idnes.cz/BMW/#PA100055_3.jpg
http://octavan.rajce.idnes.cz/BMW/#PA100055_3.jpg
-
sisin - FK
Aleš píše:Tak jsem si pořídíil toto. Umyl jsem dnes dvě auta+čtyři disky a zatím spokojenost. Jen mi nějak praskl plast na nádobce pro šampon. To přikládám nízké teplotě vody.![]()
http://img810.imageshack.us/img810/1574/14846803301.jpg
za litr se to dá,kde to měli a jaké to má parametry? Na jaro musím taky koupit něco podobného
Rychle kupuj, moc času nemáš a má už poslední.
http://aukro.cz/mycka-eurotec-1650w-110 ... 80330.html
Jinak vše OK, dva roky záruka , faktura, bleskové dodání. Ty samé prodává jěště jiný člověk daleko dráž i v obchodě. Co se týče značky EUROTEC, jsem goolil hodně dlouho, prd jsem vygooglil. O wapce jsem uvažoval delší dobu procházel jsem co se dalo, četl jsem nějaké zahraniční postřehy na ty RAC a CHELLENGE, a všude na to nadávali, navíc pokud si prohlédneš přesné typy a pogoogliš tak vše je čina pod různými barvami. Nejvíc mne zaujala poznámka o myčce za cenu zahradní hadice
Jako dalšího kandidáta jsem měl http://www.narex-makita.cz/tlakove-mycky/makita-hw101/ ale jsou dost drahé, a jeden prodejce který má sice slušnou cenu tak není podle zastoupení Makity kde jsem volal jejich odběratelem, že prý to tahá z Polska. Takže nevím jak by to bylo se zárukou.
Ale stím co mám jsem za ty peníze maximálně spokojen, malé dlouhá hadice 5m, ty ostatní třeba mají jen 3m a běhaš s wapkou kolem auta a taháš šňůry a hadice, je to malé, lehké, má to kovové spojky,kovové čerpadlo, 1650W motor, standartní stříkací tlak 70Bar-sleze ti i barva ....na auto ,kolo, dobrá věc na to, že to vytáhnu cca 5x za rok na chvilku.
http://aukro.cz/mycka-eurotec-1650w-110 ... 80330.html
Jinak vše OK, dva roky záruka , faktura, bleskové dodání. Ty samé prodává jěště jiný člověk daleko dráž i v obchodě. Co se týče značky EUROTEC, jsem goolil hodně dlouho, prd jsem vygooglil. O wapce jsem uvažoval delší dobu procházel jsem co se dalo, četl jsem nějaké zahraniční postřehy na ty RAC a CHELLENGE, a všude na to nadávali, navíc pokud si prohlédneš přesné typy a pogoogliš tak vše je čina pod různými barvami. Nejvíc mne zaujala poznámka o myčce za cenu zahradní hadice
Jako dalšího kandidáta jsem měl http://www.narex-makita.cz/tlakove-mycky/makita-hw101/ ale jsou dost drahé, a jeden prodejce který má sice slušnou cenu tak není podle zastoupení Makity kde jsem volal jejich odběratelem, že prý to tahá z Polska. Takže nevím jak by to bylo se zárukou.
Ale stím co mám jsem za ty peníze maximálně spokojen, malé dlouhá hadice 5m, ty ostatní třeba mají jen 3m a běhaš s wapkou kolem auta a taháš šňůry a hadice, je to malé, lehké, má to kovové spojky,kovové čerpadlo, 1650W motor, standartní stříkací tlak 70Bar-sleze ti i barva ....na auto ,kolo, dobrá věc na to, že to vytáhnu cca 5x za rok na chvilku.
Učit se ...učit se.... učit se...., říkal jeden pán si myslím, že mu říkali Lenin 
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Nové nikdy nepoužité originální páté dveře na Favorita za pouhé pětikilo

-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Jura: Na feldu bys neměl za ty prachy? 
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
já prodával svoje z Favorita, 3 měsíce starý i nalakovaný byly top stav ty 3 měsíce byli ježděný v létě a začal jsem na 1500kč a nikdo je nechtěl že jsem byl nakonec rád že jsem se jich zbavil za 200kč a to byly komplet nastrojený i s novýma vzpěramaJura_Favorit píše:Nové nikdy nepoužité originální páté dveře na Favorita za pouhé pětikilo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
RAIMMI: To je docela zvláštní, co vím, tak nové originály už nikde nejsou až na jeden krámek v západních Čechách, kde stojí kolem pěti tisíc, k sehnání.. Ono pár obchodů na netu je sice má v nabídce, ale ve skutečnosti už je sehnat nedokážou, zkoušel jsem (nebo kolegové z FavK) všechny... Proto mě docela udivuje, že nebyl zájem o ty tvé
Kejzi: bohužel, ale jestli chceš, mám tu jedny shnilé a klidně ti je dám zadáčo
Kejzi: bohužel, ale jestli chceš, mám tu jedny shnilé a klidně ti je dám zadáčo
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
mě to právě taky udivovalo, čekal jsem že mi za 1500kč urvou ruce a nakonec po půl roce jsem byl rád že jsem se jich zbavil, a to jsem je měl xkrát na aukru, tady na FK, na bazos.cz a podobně a nic
až jsem se naštval a dal na aukru od koruny takse vyšplhaly na 200kč 
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
RAIMMI: tady i na Aukru? Tak to jsem asi musel být tou dobou permanentně v lihu nebo někde mimo net, že jsem je nekoupil já 
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
jj měl jsem to i tady a na aukru snad 10x 
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Jura: Shnilý nechci,to už táta má
Ale já mu to zas nějak polepím,má to na to jeho pohrkávání.Říkal že feldu nechá dokud bude dělat a až půjde do důchodu (4 roky) tak koupíme něco jinýho a je pravda že když vidím kde a jakým stylem v práci jezdí a co v autě všechno vozí,tak to fakt nemá smysl
To už mu vždycky tak jednou za půl roku sednu do auta,řeknu co má všechno špatný,opravíme a jezdí dál 
- RomanZ
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja si dnes koupil 3litri fridexu 2 l destilovane vody a jednu hadici k chladici a to tu spodni...jsem si nikdy nevsiml ze diky posilovaci rizeni ji mam jinou...tak se musela vcera obednat a dorazila dnes rano..
Oldfahrschulewagen -1.3 GLXi rv. 98 - bylo uz slouzi jinde
Fahrschulewagen - Thalia II 1.2 16v privileg rv. 11
Tramvaj - XM turboD12 rv.93
KaraVelka - Caravelle 2.5 TDi(stribrny) rv.97
Fahrschulewagen - Thalia II 1.2 16v privileg rv. 11
Tramvaj - XM turboD12 rv.93
KaraVelka - Caravelle 2.5 TDi(stribrny) rv.97
-
dinkin - FK
-
dinkin - FK