Pomoc so zapojením spínacej skrinky
-
mariansk - FK
Pomoc so zapojením spínacej skrinky
Čaute! Prosím vás o pomoc- v noci my vykradli auto, asi ho chceli ukradnúť, lebo poškodili aj kľúčovú-štartovaciu skrinku a vytrhli káble zo spínacej skrinky (ale nenašli tajný vypínač). Preto vás žiadam o schému zapojenia spínacej skrinky aby som ho vedel naštartovať a zobrať do opravy (aby som nemusel volať odťahovku) Ďakujem 
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
-
mariansk - FK
Re: Pomoc so zapojením spínacej skrinky
Ja tam mám 2xčervený kábel jeden má stáli prúd, jeden čierný, jeden bielý, jeden žltý.
A ešte by som sa opýtal- kúpil som novú sadu zámkov a klúčov, a imobilizér zo starého klúča sa má preložiť do nového klúča?
A ešte by som sa opýtal- kúpil som novú sadu zámkov a klúčov, a imobilizér zo starého klúča sa má preložiť do nového klúča?
-
p.s.
- Kontaktovat uživatele:
pokud se ti ho podaří vyloupnout tak si ho přehod jinak neodjedeš ja to nedávno u jednoho pána řešil takto sundal sem ten kroužek immo se spínačky prostrčil sem skrz ten funkční klíč a na obou koncích ho přitáhl umělohmotnejma páskama ke kroužku a ten pak schoval pod palubovku
jinak bys stim musel na počítač aby ti načetli novej klíč
ještě mi napadá pokud by byl ten novej klíč s nenahraným čipem stačilo by dle mě zajít do klíčnictví s oběma klíči a nechat si to přehrát

jinak bys stim musel na počítač aby ti načetli novej klíč
ještě mi napadá pokud by byl ten novej klíč s nenahraným čipem stačilo by dle mě zajít do klíčnictví s oběma klíči a nechat si to přehrát
-
Juridzy - FK
Neměl by někdo schéma jak to tu psal mariansk, aby tam bylo i umístění káblíků od imma (takový ten typ, kdy se ,,čip" musí prvně strčit aby ta dioda přestala svítít a pak startovat
)....