Pomoc so zapojením spínacej skrinky

Sem vše ostatní co se nevejde jinam
mariansk - FK

Pomoc so zapojením spínacej skrinky

Příspěvek od mariansk - FK »

Čaute! Prosím vás o pomoc- v noci my vykradli auto, asi ho chceli ukradnúť, lebo poškodili aj kľúčovú-štartovaciu skrinku a vytrhli káble zo spínacej skrinky (ale nenašli tajný vypínač). Preto vás žiadam o schému zapojenia spínacej skrinky aby som ho vedel naštartovať a zobrať do opravy (aby som nemusel volať odťahovku) Ďakujem :oops:
Jura_Favorit
Kontaktovat uživatele:

Re: Pomoc so zapojením spínacej skrinky

Příspěvek od Jura_Favorit »

Stačí takto?

Obrázek
Uploaded with ImageShack.us
Škoda Favorit 1.3 MPi (136 GLXi) MOTOR EXCEL - profil, rajče.net
Škoda Favorit Pick-up 135 LX
Škoda Favorit 135 L
Škoda Octavia combi 1.9 TDI elegance
Škoda Superb combi 2.0 TDI 4x4 SCOUT - daily car
mariansk - FK

Příspěvek od mariansk - FK »

Ja tam mám 2xčervený kábel jeden má stáli prúd, jeden čierný, jeden bielý, jeden žltý.
A ešte by som sa opýtal- kúpil som novú sadu zámkov a klúčov, a imobilizér zo starého klúča sa má preložiť do nového klúča?
p.s.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od p.s. »

pokud se ti ho podaří vyloupnout tak si ho přehod jinak neodjedeš ja to nedávno u jednoho pána řešil takto sundal sem ten kroužek immo se spínačky prostrčil sem skrz ten funkční klíč a na obou koncích ho přitáhl umělohmotnejma páskama ke kroužku a ten pak schoval pod palubovku
jinak bys stim musel na počítač aby ti načetli novej klíč
ještě mi napadá pokud by byl ten novej klíč s nenahraným čipem stačilo by dle mě zajít do klíčnictví s oběma klíči a nechat si to přehrát :?: :?: :?:
Juridzy - FK

Příspěvek od Juridzy - FK »

Neměl by někdo schéma jak to tu psal mariansk, aby tam bylo i umístění káblíků od imma (takový ten typ, kdy se ,,čip" musí prvně strčit aby ta dioda přestala svítít a pak startovat :D )....
Odpovědět