Montáž pneu
Montáž pneu
Prosím o pomoc, chci vyměnit zimní za letní, které mám uskladněný ve sklepě. Bohužel jsem si před zimou neoznačil která je která. Proto má otázka. Jak poznám směr otáčení, když šipka na pneu není. Je to pneu Matador MP12. Děkuji za radu
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Montáž pneu
Když tam není šipka tak je to šumák 
Díky za radu, pak je to teda bez problému - montuju ja mě napadne. Díky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
já bych jen poměřil vzorky, s lepším dopředu, horším dozadu a hotovo... akorát já teda vždy před nasazením nechám převážit všechny kola...
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Obecně známo, kola s menším počtem závaží dopředu, s větším počtem dozadu. Čím více závaží, tím horší vyváženost kola a tím větší pravděpodobnost, že nějaké závaží odpadne a auto pak bude vibrovat, ap.
Pokud jsi v loňské sezoně hodně najel, tak je vhodné alespoň přední kola nechat převážit.
Pokud jsi v loňské sezoně hodně najel, tak je vhodné alespoň přední kola nechat převážit.
Pneu jsem kupoval v dubnu 2010. Takže najeto mají tak 7000km. Kouknu ještě na ty závaží, a kde jich bude nejmíň, dám je dopředu. Díky
- Hanuš
- Kontaktovat uživatele:
pokud mas klasicke brzdy na felde a disky jsi nemyl na podzim, tak spinave od brzd jsou predni a ciste jsou zadni bubny 
Dobre auto nepoznas po ctvrt mili, ale po dvaceti letech!!!