Felicie 4x4
Felicie 4x4
Zdravim všechny feliciáře
mám takový dotaz jestli někdo nemáte zkušenost nebo nevíte jestly jde na škodu felicii 1.9 D namontovat 4x4 třeba ze škody octavie nebo z něčeho jiného...Já totiž bydlim na horách a docela by se mi hodilo jde ale o to jestly by to šlo:-) děkuji za všechny odpovědi a ať feliny jezdí
přece nejlepší auta:-D tak zatim.Kopecký
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Felicie 4x4
všechno jde ... převař celej podvozek, dej tam jinou předovovku, přidej kardan, jiný nápravy, k tomu pouprav motor ... pohodaa 
Mam takovej dojem, že tě finančně i technicky výjde jednodušší sehnat nějakou 4x4 auto v základu
Mam takovej dojem, že tě finančně i technicky výjde jednodušší sehnat nějakou 4x4 auto v základu
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
-
Marty_pv - FK
Bohužel na feldu bez kompletního předělání podvozku 4x4 neuděláš - jak píše Maty, levnější bude koupit jiný auto který má 4x4 v základu
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Nebo se naučit pořádně jezdit v zimě i s feldou a pak budeš větší frajer než všichni 4x4 
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Feldy nejsou nejlepší auta, ale budiž... Kokta má haldex, tudíž elektronika, tudíž bys musel mít abs čidla spolupracující s haldexem na všech kolech. A beztak to není full 4x4, když se připojuje zadek až při prokluzu... 
To si spíš kup pandu 4x4 nebo nebo nějakej teréňák...
To si spíš kup pandu 4x4 nebo nebo nějakej teréňák...
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
To nevadi ze by to byl haldex ktery by resil az prokluz. Vsak prave to chce mit jen na zimu. Takze naopak je tohle vyhra v zavislosti na spotrebe.
Ale predelavat Feldu kde je potreba RJ ABS, cidlo na kazdem kole (to myslim stalo 1.000,- kus), nemluve o uchyceni cidla ktere je potreba vyresit az po RJ haldexu, kardan atd. Takze cena / vykon vyjde jak bylo psano vyse koupit jine auto.
Ja mam O1 4x4 a nestezuji si, nekolikrat jsem i zapadl, musel jsem si pomoci lopatou a heverem. Ale kdyz auto sedi na brisku tak muze mit treba 10x10 a stejne nevyjede
Ale predelavat Feldu kde je potreba RJ ABS, cidlo na kazdem kole (to myslim stalo 1.000,- kus), nemluve o uchyceni cidla ktere je potreba vyresit az po RJ haldexu, kardan atd. Takze cena / vykon vyjde jak bylo psano vyse koupit jine auto.
Ja mam O1 4x4 a nestezuji si, nekolikrat jsem i zapadl, musel jsem si pomoci lopatou a heverem. Ale kdyz auto sedi na brisku tak muze mit treba 10x10 a stejne nevyjede
Luka$
administrátor
http://www.feliciaklub.cz
Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
administrátor
http://www.feliciaklub.cz
Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
Tohle jsem kdysi řešil s Dedlou a matně si pamatuji, že to jde s použitím podvozky z nějaké tuším Mazdy.
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Ale pořád to zkončí na to, že pro normálního smrtelníka je to zbytečný a finančně a technicky úplně jinde... 
to jo no jen sem se ptal
protože vim že do ničeho jinýho než feldy nepudu tak to alespoň oturbim
tak díky za rady 
-
FELICIAVR6 - FK
Cau, ted jsem resil stejnej problem, puvodne jsem chtel delat feldu VR6 ale nakonec uz se tam zastavuje motor z golfa III 2.0 GTi syncro i se ctyrkolou jen je to hodne narovny, foto sem budu postupne davat
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Hodně štěstí...