Felicie 4x4

:)
kopi95
Kontaktovat uživatele:

Felicie 4x4

Příspěvek od kopi95 »

Zdravim všechny feliciáře :-) mám takový dotaz jestli někdo nemáte zkušenost nebo nevíte jestly jde na škodu felicii 1.9 D namontovat 4x4 třeba ze škody octavie nebo z něčeho jiného...Já totiž bydlim na horách a docela by se mi hodilo jde ale o to jestly by to šlo:-) děkuji za všechny odpovědi a ať feliny jezdí :-D přece nejlepší auta:-D tak zatim.Kopecký
Maty
Kontaktovat uživatele:

Re: Felicie 4x4

Příspěvek od Maty »

všechno jde ... převař celej podvozek, dej tam jinou předovovku, přidej kardan, jiný nápravy, k tomu pouprav motor ... pohodaa :)

Mam takovej dojem, že tě finančně i technicky výjde jednodušší sehnat nějakou 4x4 auto v základu :P
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Marty_pv - FK

Příspěvek od Marty_pv - FK »

Bohužel na feldu bez kompletního předělání podvozku 4x4 neuděláš - jak píše Maty, levnější bude koupit jiný auto který má 4x4 v základu
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

Nebo se naučit pořádně jezdit v zimě i s feldou a pak budeš větší frajer než všichni 4x4 :lol:
Díky za hlasy
FUNice TADY
Z důvodu žabomyších válek a přístupu některých expertů spíše v pozadí.
Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

Feldy nejsou nejlepší auta, ale budiž... Kokta má haldex, tudíž elektronika, tudíž bys musel mít abs čidla spolupracující s haldexem na všech kolech. A beztak to není full 4x4, když se připojuje zadek až při prokluzu... ;)

To si spíš kup pandu 4x4 nebo nebo nějakej teréňák... :)
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
Luka$
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luka$ »

To nevadi ze by to byl haldex ktery by resil az prokluz. Vsak prave to chce mit jen na zimu. Takze naopak je tohle vyhra v zavislosti na spotrebe.
Ale predelavat Feldu kde je potreba RJ ABS, cidlo na kazdem kole (to myslim stalo 1.000,- kus), nemluve o uchyceni cidla ktere je potreba vyresit az po RJ haldexu, kardan atd. Takze cena / vykon vyjde jak bylo psano vyse koupit jine auto.

Ja mam O1 4x4 a nestezuji si, nekolikrat jsem i zapadl, musel jsem si pomoci lopatou a heverem. Ale kdyz auto sedi na brisku tak muze mit treba 10x10 a stejne nevyjede ;)
Luka$
administrátor
http://www.feliciaklub.cz

Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
favo

Příspěvek od favo »

Tohle jsem kdysi řešil s Dedlou a matně si pamatuji, že to jde s použitím podvozky z nějaké tuším Mazdy.
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

Ale pořád to zkončí na to, že pro normálního smrtelníka je to zbytečný a finančně a technicky úplně jinde... ;)
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
kopi95
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kopi95 »

to jo no jen sem se ptal :-) protože vim že do ničeho jinýho než feldy nepudu tak to alespoň oturbim :-D tak díky za rady :-)
FELICIAVR6 - FK

Příspěvek od FELICIAVR6 - FK »

Cau, ted jsem resil stejnej problem, puvodne jsem chtel delat feldu VR6 ale nakonec uz se tam zastavuje motor z golfa III 2.0 GTi syncro i se ctyrkolou jen je to hodne narovny, foto sem budu postupne davat
FELICIAVR6 - FK

Příspěvek od FELICIAVR6 - FK »

Jinak podle odhadu ta prestavba vyjde tak na dvacku
Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

Hodně štěstí...
Odpovědět