Co jste si dnes koupili ?
Re: Co jste si dnes koupili ?
Nikde na webu to není, hledal jsem to taky ani Vodafon,ani Burton, Akce probíhá od minulého týdne na prodejnách GECO-tabák tisk, v supermarketech a tak.
Taky jsem tomu prvně nevěřil, ale je to opravdu pravda, mám to doma a kupodivu nechtěli ani žádné osobní údaje, vůbec nic. Pouze zaplatíš normální cenu za 30 krabiček a ještě si můžeš vybrat jaké.
Taky jsem tomu prvně nevěřil, ale je to opravdu pravda, mám to doma a kupodivu nechtěli ani žádné osobní údaje, vůbec nic. Pouze zaplatíš normální cenu za 30 krabiček a ještě si můžeš vybrat jaké.
Učit se ...učit se.... učit se...., říkal jeden pán si myslím, že mu říkali Lenin 
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Hmmm....to zní zajímavě.A co je to za mobil?
VODAFONE 246,SIM KARTA DIVOKA-200kč, prostě komplet balení, je to v takové velké krabici s cenou 777Kč, uvnitř krabička s mobilem+příslušenstvím+ zabalená SIM, jo a na krabici je taky telefonní číslo té sady. No nekup to a zadarmo!
http://jakymobil.cz/vodafone-246/parametry
http://jakymobil.cz/vodafone-246/parametry
Učit se ...učit se.... učit se...., říkal jeden pán si myslím, že mu říkali Lenin 
Ono sice je to pálka koupit kuřivo na celý měsíc najednou 1950Kč já bral červené dlouhé 65Kč/krabička
ale jestli to kupuji po dvou po třech krabičkách tak to stejně vyjde na stejno.
Jinak kouření škodí zdraví, až zásoby dohulím budu uvažovat o tom, že přestanu
-
Hanz - FK
kuř jako já
. já bych těch 30 krabiček měl na 3-4 měsíce 
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Ty kráso,prohulit 2000 za měsíc,to je mazec,ještě že nekouřím 
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
dřisty laty,,, ja prestal pred trema mesicema, ze dne na den, z niceho nic,,, zatim se drzim akorat sem presel tak trochu na pivo,ale to pry je zdrave po 1-2 kusech denneAleš píše:Ono sice je to pálka koupit kuřivo na celý měsíc najednou 1950Kč já bral červené dlouhé 65Kč/krabičkaale jestli to kupuji po dvou po třech krabičkách tak to stejně vyjde na stejno.
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
hromy: Ty nekouříš? Si ještě pamatuju jak jsem byl pro felu že jsi docela hulil 
-
goodFela - FK
-> Hanz: Tak to jsem na tom ještě líp. Mam krabku tak na 14 dnů 
-> kejzi: Beztak byl z tebe na nervy
-> kejzi: Beztak byl z tebe na nervy
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
kejzi no prave,pomalu a jiste sem hulil cim dal vic,ted uz necudim pres tri mesice,a mam chut jak sadrovy jezek furt
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
-
ka-spel
- Kontaktovat uživatele:
Ty snad píšeš místo mě. Minulý týden je to u mě 3 měsíce co nehulím po 21 letech. Stačil silný streptokok, dryják antibiotika a následný lehčí infarkt a hned se člověk přestane mít chuť. A to jsem hulil tak max. 7 krabek měsíčně. S tím pivem mě píšeš z duše. To si neodpustím a místo vodiček si dávám záležet na kvalitě a gambrihnus apod. nedám do huby.hromyblesky píše:dřisty laty,,, ja prestal pred trema mesicema, ze dne na den, z niceho nic,,, zatim se drzim akorat sem presel tak trochu na pivo,ale to pry je zdrave po 1-2 kusech denne
ex nebožka 1,6 lpg 

-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
goodfelda: šmejde
hromy: Chce to vůli (to se mi to kecá když jsem za celej život nekouřil,teda akorát dýmku,jo)
hromy: Chce to vůli (to se mi to kecá když jsem za celej život nekouřil,teda akorát dýmku,jo)
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
dřisty latyhromyblesky píše: dřisty laty,,, ja prestal pred trema mesicema, ze dne na den, z niceho nic,,, zatim se drzim akorat sem presel tak trochu na pivo,ale to pry je zdrave po 1-2 kusech denne
Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
Není důležité vyhrát, ale nasrat toho kdo tě porazil.
Není důležité vyhrát, ale nasrat toho kdo tě porazil.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem byl nucen koupit nový řetězový kolečko na babetu to starý sice ještě fungovalo
ale nevím jak .
Začalo to rachotit tak sem to doma omrknul a ejhle
tady je jak to vypadalo

Začalo to rachotit tak sem to doma omrknul a ejhle
tady je jak to vypadalo
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Hanz - FK
Tak dneska model Felicie od Abrexu, ale přijde až za měsíc protože sem si ho u nich nechal stříknout na bílo. 
-
goodFela - FK
Pěkná. Ale co furt maj všichni s těma logama Monster?? 
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
to budou měsíc stříkat takovej malej model jo?Hanz píše:Tak dneska model Felicie od Abrexu, ale přijde až za měsíc protože sem si ho u nich nechal stříknout na bílo.
-
goodFela - FK
Víš jakou dá práci odstrojit celý auto, pak to stříknout a zase zpátky nastrojit? 
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
no to asi dá hodně práce, asi čím menší tím víc práce 
- 00Inferno00
- Kontaktovat uživatele:
Jen aby jsi nezemřel na zavzdušněníZdenda19895 píše: dřisty latyJá přestal kouřit ze dne na den, z ničeho nic v březnu 1983. A to jsem kouřil až šedesát cigaret denně. S alkoholem jsem se rozešel ještě o 13 měsíců dříve.
Podotýkám, že v tom nebyla žádná nemoc, léčení ani nic podobného. Jen jsem se rozhodl.
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogboneVici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
-
Hanz - FK
Já nevimRAIMMI píše: to budou měsíc stříkat takovej malej model jo?
-
chipp - FK
Dík, a k monstru,protože všichni borečci jezdí asi v barvách monstru jako keník bločků, nejt adamsů, vale rossi když zkoušel auto atd...goodFela píše:Pěkná. Ale co furt maj všichni s těma logama Monster??
a když jsme u monstrů, tak jsem ještě taky né dnes,ale o víkendu dostal (koupili jsme) k mým krásným narozenínám toto:

- Jirka.Kolouch
Teď jsem dojel. Byli jsme obhlédnout tuto:
http://otomoto.cz/show?id=C19041067
Hrůza, děs. Špinavá, dorvaná a hlavně už dost rezavá...
Pak toto:
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ia/8580219
Původně náš favorit, ale... Střecha u šíbru dopraskaná (kitovaná po bouračce), bok střechy taky - auto šlo přes střechu, pak to i bazarista přiznal. Spravované řidičovy dveře, př. blatník, loupaly se PZ dveře + lišta nad SPZ, přední a zadní nárazník dělaný, vepředu každá plastová mřížka jiná. Ale nejhorší, že jak auto leželo, tak střechu jen vykitovali ( půl centimetru kitu), takže to logicky prasklo a kolem šíbru teklo. Mokrý strop a podlaha. Jinak interiér celkem pěkný, skoro plná palba, motor šel taky suprovně, táhnul. Na druhou stranu zvlněné kotouče, kopala spojka,... A taky se mi zdály hodně rozosené kola.
Původní cena byla 163 000,-, pak ji shodili na 107 900,-, když jsem se na to začal dívat a netvářil jsem se, tak připustili, že za 100 by ji dali, nakonec, když jsme odcházeli, tak nám řekli, že za 95 tis. nám ji pustí. Jenže takové auto jsme nehledali - s čím by bylo X hodin práce a utopených peněz. Navíc opravená střecha stejně znova a znova bude praskat - měnit bych ji nechtěl. Kdyby byl obraný bok, tak neváhám a řeknu, že bereme. Jenže střecha je fakt za trest.
Takže nakonec jsme vybrali toto (zítra dám více foto do karty s mojí Feldou):
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ia/8901724

Najeto sice nějakých 293 tis., nicméně auto měl jeden člověk, až doteď servisované u prodejce (plná serviska včetně všěch blbostí). Auto rok stálo, takže turbo netáhlo hnedka tak jak má, ale snad se to vzpamatuje a když ne, tak půjde na repas. Kilometrů je sice dost, ale jsou dosti věrohodné (třeba interiér je fakt pořád jak nový). Navíc to jezdilo asi hlavně dálnici - doťupkovaná kapota od kamínků a tak. Takové auto jsme hledali - něco, co je v TOP stavu a našlo se Teď jen, aby sloužilo.
Záloha je složená, zítra ráno pro to jedu. Pak jen naleštím, nafotím a jezdit
A radši poctivých 300 000 km než stočených 150, ne?
http://otomoto.cz/show?id=C19041067
Hrůza, děs. Špinavá, dorvaná a hlavně už dost rezavá...
Pak toto:
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ia/8580219
Původně náš favorit, ale... Střecha u šíbru dopraskaná (kitovaná po bouračce), bok střechy taky - auto šlo přes střechu, pak to i bazarista přiznal. Spravované řidičovy dveře, př. blatník, loupaly se PZ dveře + lišta nad SPZ, přední a zadní nárazník dělaný, vepředu každá plastová mřížka jiná. Ale nejhorší, že jak auto leželo, tak střechu jen vykitovali ( půl centimetru kitu), takže to logicky prasklo a kolem šíbru teklo. Mokrý strop a podlaha. Jinak interiér celkem pěkný, skoro plná palba, motor šel taky suprovně, táhnul. Na druhou stranu zvlněné kotouče, kopala spojka,... A taky se mi zdály hodně rozosené kola.
Původní cena byla 163 000,-, pak ji shodili na 107 900,-, když jsem se na to začal dívat a netvářil jsem se, tak připustili, že za 100 by ji dali, nakonec, když jsme odcházeli, tak nám řekli, že za 95 tis. nám ji pustí. Jenže takové auto jsme nehledali - s čím by bylo X hodin práce a utopených peněz. Navíc opravená střecha stejně znova a znova bude praskat - měnit bych ji nechtěl. Kdyby byl obraný bok, tak neváhám a řeknu, že bereme. Jenže střecha je fakt za trest.
Takže nakonec jsme vybrali toto (zítra dám více foto do karty s mojí Feldou):
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ia/8901724

Najeto sice nějakých 293 tis., nicméně auto měl jeden člověk, až doteď servisované u prodejce (plná serviska včetně všěch blbostí). Auto rok stálo, takže turbo netáhlo hnedka tak jak má, ale snad se to vzpamatuje a když ne, tak půjde na repas. Kilometrů je sice dost, ale jsou dosti věrohodné (třeba interiér je fakt pořád jak nový). Navíc to jezdilo asi hlavně dálnici - doťupkovaná kapota od kamínků a tak. Takové auto jsme hledali - něco, co je v TOP stavu a našlo se Teď jen, aby sloužilo.
Záloha je složená, zítra ráno pro to jedu. Pak jen naleštím, nafotím a jezdit
A radši poctivých 300 000 km než stočených 150, ne?
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá pěkně na ty km. Správnej motor
Cenovka je taky pěkná, tak ať slouží 
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
- Jirka.Kolouch
Auto jsem byl s tatíkem vybírat pro ně
Moje není. Budu se o to auto akorát starat a sem tam se vozit, ale mně pane neříká - bohužel
Upřímně je to ta nejhezčí Octa, kterou jsme dneska viděli. Kilometrů je dost, ale to auto na to fakt nevypadá. Snad bude držet
Já osobně bych možná vzal i tu modrou Laurinu a opravil si ji, jenže naši chtěli auto sednout a jezdit. Tato byla fakt moc pěkná
Zítra ji budu asi leštit a umývat, tak nahážu fotky po koupi a po vyčištění
Upřímně je to ta nejhezčí Octa, kterou jsme dneska viděli. Kilometrů je dost, ale to auto na to fakt nevypadá. Snad bude držet
Já osobně bych možná vzal i tu modrou Laurinu a opravil si ji, jenže naši chtěli auto sednout a jezdit. Tato byla fakt moc pěkná
Zítra ji budu asi leštit a umývat, tak nahážu fotky po koupi a po vyčištění
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
jestli dlouho stála tak bude zatuhlá regulace u turba, ta se sama nerozhejbe chce to promazat... jinak pěkná za pěnou cenu 
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
ac jsem si nic nekoupil nekolik tydnu krom benzinu tak jsem dneska predcasne dostal darek ktery potesil tak se musim pochlubit

méně znamená někdy více...

- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
a proc sis nedal "do ramecku" jak stoji na poli s tim mega naraznikem na 14" ?

FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
- Aspire
- Kontaktovat uživatele:
Super 
Škoda Felicia Safe line Trumf 1.3MPi 50kW 68PS Úpravy jsou zbytečné...
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Tak jelikož mě po pár měsících Symbian v Nokii C6 omrzel a já chci nějaké aplikace na Android,tak jsem si pořídil HTC Desire
Takže C6 půjde do světa

No a v týdnu mou nejdražší vstupenku na zámek

No a v týdnu mou nejdražší vstupenku na zámek

- Hanuš
- Kontaktovat uživatele:
103457 - podobnou zabavu budu mit taky letos. Nastesti cepy uz mam vymene. Co stoji nove silentbloky na ramena? nejake doporuceni na vyrobce? Jdou silentbloky normalne vymenit v domacich podminkach, nebo potreba spesl naradi?
Dobre auto nepoznas po ctvrt mili, ale po dvaceti letech!!!
-
goodFela - FK
Píšeš skoro 3 tisíce.. To jako za všechno??
Já chci taky 
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Mě čeká asi jen pravá strana,levou dělal hromy,ale pravá je asi načatá,nasvědčují tomu vibrace.Domluvil jsme se s kamarádem na stk že tam mám zajet a mrknem co je v háji 
- madmaik
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
me byz a trojku stacily ty ramena
co sou zac???
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
Pokud jsou to ty co si myslim, ze to jsou tak jsou to opiskovana origo ramena.
- jirkaf
- Kontaktovat uživatele:
Ty\ ramena nejsou nový ale opískovaný ne? nebo je nekdo prodává takhle?
VW Passat 1.9 TDi, VW Passat 1.6, Suzuki RM-Z 450, Jawa Pionýr, Jawa Mustang
já tam vidim tak 1500,- v dílech nepočítám ramenagoodFela píše:Píšeš skoro 3 tisíce.. To jako za všechno??Já chci taky
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
- Suri
- Kontaktovat uživatele:
jo sranda17 ale nie každý montuje na auto to čo nájde pri smetiaku
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Ramena origo škoda, použitá, otryskaná a pozinkovaná od Jenkyho za 700,-Kč.
Zbytek je buď origo nebo česka druhovýroba:
silentbloky ramene zadní i přední origo škoda 2x155,-Kč a 2x70,-Kč 450,-Kč
zarážka pryžová do misky úchytu origo škoda 2x 63,-Kč 126,-Kč
držák stabilizátoru 2x125,-Kč 250,-Kč
gumové pouzdro stabilizátoru origo škoda 2x 78,-Kč 156,-Kč
lůžko stabilizátoru origo škoda 4x30,-Kč 120,-Kč
kulový čep ramene 2x250,-Kč 500,-Kč
kulopý čep tyče řízení 2x 350,-Kč 700,-Kč
------------------------------------------------------------------------------------------------
Celkem 3.002,-Kč
Když jsem vkládal ten topic, tak jsem zapomněl na tu vložku do misky úchytné, není na obrázku je nalisovaná v misce na rameni.
Něco jsem koupil v obyč mototechně a zbytek ( kterej měli v motototechně jen čínu ) objednal ve škodovce.
Zbytek je buď origo nebo česka druhovýroba:
silentbloky ramene zadní i přední origo škoda 2x155,-Kč a 2x70,-Kč 450,-Kč
zarážka pryžová do misky úchytu origo škoda 2x 63,-Kč 126,-Kč
držák stabilizátoru 2x125,-Kč 250,-Kč
gumové pouzdro stabilizátoru origo škoda 2x 78,-Kč 156,-Kč
lůžko stabilizátoru origo škoda 4x30,-Kč 120,-Kč
kulový čep ramene 2x250,-Kč 500,-Kč
kulopý čep tyče řízení 2x 350,-Kč 700,-Kč
------------------------------------------------------------------------------------------------
Celkem 3.002,-Kč
Když jsem vkládal ten topic, tak jsem zapomněl na tu vložku do misky úchytné, není na obrázku je nalisovaná v misce na rameni.
Něco jsem koupil v obyč mototechně a zbytek ( kterej měli v motototechně jen čínu ) objednal ve škodovce.
- Suri
- Kontaktovat uživatele:
103457 kolego keby máš trochu rozumu tak kúpiš vika ramená a dáš to tam :-DD
nebrať vážne je to reakcia na sadru
- Fidlla
- Kontaktovat uživatele:
ja koupil benoš za 500kč,2x opěrka hlavy-GLX-semiš,střešní madlo spolujezce,stropní světlo i se zpoždovačem, a centrál....... 1300kč
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Však jsem o nich uvažoval, byly by komplet bez práce a to jen za polovinu ceny. Ale nějak mě pálily peníze v kapse, tak jsem si pustil žilou.Suri píše:103457 kolego keby máš trochu rozumu tak kúpiš vika ramená a dáš to tam :-DD
Jo a vlastně jsem si ještě pořídil novou LCD Tv
http://www.videoplaneta.cz/d/lg-37ld420 ... medium=ppc
a ten včerejší tenis Kvitové byl na ní parááádní
-
goodFela - FK
Za trojku moc dobrej nákup 
Jinak jak tu píšeš o Vika ramenou.. Myslíš to ironicky? Rád bych vyměnil i silenty, ale nechce se mi to nechávat přelisovat. Klidně do SZ 
- Suri
- Kontaktovat uživatele:
vika ramená sú oprava pred vrakáčom alebo na krátku dobu , po 1,5 roku sú silenbloky ko , čep držal , inak rameno je proti origu riadna fušerina - niektoré zvary a uchytenie zadného silentu napríklad , ale za tie prachy taká lepšia čína
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Mě se osvědčily od viky akorát spodní čepy, chladič a drážkovanej řemen - ty drží, ale ostatní nevydrží nic
Prej ještě olejová vana ujde. Dost věcí jsem od nich za chvíli měnil, taže pokud je to v mých finančních možnostech, tak už dávám jen origo, nebo radši vrakáč.