Zdravím všechny z Felicia klubu
Jsem mladý holub, co nastupuje do autoškoly a čeká ho to první vysněné auto.
A už od 15. jsem prostě rozhodnut pro feliciii. Sice jsem zde zaregistrovaný už nějaký pátek, ale pořád si čtu a čtu

, ale přišel čas pro můj(zbytečný??) první příspěvek.
Rozhodnut jsem pro Felicii v kombiku, ale jaký motor

Pokud vím, tak v kombících jsou 1.3(50kw) a 1.6(55KW). Kombíka proto, že babička se jaksi bez vozíku neobejde.
Dále vím, že nejlepší jsou feldy po 98 roce, protože je tam pozink, a celkově by neměly tolik

(kvést) jako feldy před tímto rokem. Navíc plánuju s ní občas jezdit na hory(Kolo, snowboard), tak aby mě(nás) tam vytáhla bez problémů. Zajímaly mě názory vás zkušenějších jaká motorizace je lepší, ale na 1.6 slyším samou chválu a navíc mi to příjde, že do kombíku to nebude na škodu. Jak je to s poruchovostí a spotřebou a celkově když srovnáte 1.6 a 1.3

. A kolik vám příjde rozumné vypláznout za 1.6GLXi v dnešní době? Jasné, že každá felda se trošku odlišuje, nějaký předchozí majitel dal na auto ono, další tamto zničil, ten jí naboural atd...Protože dát za tovární feldu se 170 000 km 50háků je celkem dost podle mě. Rozhodně nejsem ten typ

co si koupí auto a polepí ho kde jakýma chujovinama, pak nakoupí tuzing nárazníky

a pak zjístí, že nemá prachy a auto nejede

. Je mi jasné, že když se mi podaří něco koupit, tak první řadě udělat rozvody, vyměnit olej, prostě dát všechno do pořádku a potom snad lehce něco na tom vymýšlet, ale první řadě se naučit řidit, protože takových

v mém věku jsou spousty. Jsem hodně mimo, když si za feldu v dobrém stavu, bez rzi(není to moc sci-fi

) představuji cca +- 35k

Možná to řeším moc brzo, ale zase na druhou stranu štěstí přeje připraveným jak se říká

.
Tak snad mě za mou premiéru neukamenujete

. Doufám, že jsem svůj příspěvek správně zařadil a nejsem

. Předem díky za nějaké reakce