Těsnění a plast na střechu

karoserie, narazniky, skla atd.
Prasak - FK

Těsnění a plast na střechu

Příspěvek od Prasak - FK »

Zdravím členy FK klubu
Mám na své felicii hagusy od výrobce NEUMANN už mají nějaký pátek za sebou a mezi střechou a hagusem je taková guma která vymezuje vůli mezi hagusem a střechou a zároveň bych řek že plní i těsnící funkci. Potřeboval bych tyto gumy sehnat někde nové ty moje už to mají za sebou. Už sem obešel pár obchodu a buď nevědi nebo nevedou apod. Zároveň je podobná guma i pod anténou a tu bych také potřeboval.Takže moje otázka zní dají se tyto gumy někde sehnat ? Zkoušel sem hledat ale přímou odpověď sem nenašel buď hledám špatně nebo to tu oporavdu není.

A ještě připojím jeden dotaz z vnitřní strany střechy. Nedávno se mi uplně rozpadl ten plast co lemuje v interiéru střešní okno. Prostě spuchřel a rozpadl se na milion kousíčků. Otázka zní stejně jako u prvního dotazu dá se ještě někde sehnat ?

Předem děkuju za vaše odpovědi.
103457
Kontaktovat uživatele:

Re: Těsnění a plast na střechu

Příspěvek od 103457 »

Objednat v škodaservisu, našel jsem to normálně v etce.
6U9 860 035 těsnění (hagusy) cena cca 55,-Kč/1ks
Prasak - FK

Takže objednat normálně ve škodovce. To sem si řikal že tam na mě budou koukat jak na blbce co to po nich chci :D ale tak zkusim to. A co pod tu anténu budou to mít taky ?
Já bohužel žádnym ETK od škodovky nedisponuju takže tyhle informace si nenajdu. Nechápu proč nemá škodovka něco takovýho online jako jiný značky.
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferdamravenec »

hele , našel jsi těsnění pod hagusy , klasický na na autě ( tj v e střeše díry nýtovací mat............)
on píše neumann jestli nemyslí "hagusy" tu náhradu za ně (zahrádku) tj opěrky na střeše , přitažené k rámu dveří

zkus kontaktovat přímo výrobce , já jim psal kvůli klíči který jsem vůbec neměl , perfektní komunikace
Prasak - FK

Nene jsou to normálně hagusy napevno ke střeše od Neumanna.
Prasak - FK

Tak dneska sem byl u výrobce a ten nic takovýho prej nedodáva a samostatně bez hagusů neprodává ;) . Zejtra ještě zkusim tu zajít do škodovky.
Odpovědět