Zdravím členy FK klubu
Mám na své felicii hagusy od výrobce NEUMANN už mají nějaký pátek za sebou a mezi střechou a hagusem je taková guma která vymezuje vůli mezi hagusem a střechou a zároveň bych řek že plní i těsnící funkci. Potřeboval bych tyto gumy sehnat někde nové ty moje už to mají za sebou. Už sem obešel pár obchodu a buď nevědi nebo nevedou apod. Zároveň je podobná guma i pod anténou a tu bych také potřeboval.Takže moje otázka zní dají se tyto gumy někde sehnat ? Zkoušel sem hledat ale přímou odpověď sem nenašel buď hledám špatně nebo to tu oporavdu není.
A ještě připojím jeden dotaz z vnitřní strany střechy. Nedávno se mi uplně rozpadl ten plast co lemuje v interiéru střešní okno. Prostě spuchřel a rozpadl se na milion kousíčků. Otázka zní stejně jako u prvního dotazu dá se ještě někde sehnat ?
Předem děkuju za vaše odpovědi.
Těsnění a plast na střechu
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Těsnění a plast na střechu
Objednat v škodaservisu, našel jsem to normálně v etce.
6U9 860 035 těsnění (hagusy) cena cca 55,-Kč/1ks
6U9 860 035 těsnění (hagusy) cena cca 55,-Kč/1ks
-
Prasak - FK
Takže objednat normálně ve škodovce. To sem si řikal že tam na mě budou koukat jak na blbce co to po nich chci
ale tak zkusim to. A co pod tu anténu budou to mít taky ?
Já bohužel žádnym ETK od škodovky nedisponuju takže tyhle informace si nenajdu. Nechápu proč nemá škodovka něco takovýho online jako jiný značky.
Já bohužel žádnym ETK od škodovky nedisponuju takže tyhle informace si nenajdu. Nechápu proč nemá škodovka něco takovýho online jako jiný značky.
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
hele , našel jsi těsnění pod hagusy , klasický na na autě ( tj v e střeše díry nýtovací mat............)
on píše neumann jestli nemyslí "hagusy" tu náhradu za ně (zahrádku) tj opěrky na střeše , přitažené k rámu dveří
zkus kontaktovat přímo výrobce , já jim psal kvůli klíči který jsem vůbec neměl , perfektní komunikace
on píše neumann jestli nemyslí "hagusy" tu náhradu za ně (zahrádku) tj opěrky na střeše , přitažené k rámu dveří
zkus kontaktovat přímo výrobce , já jim psal kvůli klíči který jsem vůbec neměl , perfektní komunikace
-
Prasak - FK
Nene jsou to normálně hagusy napevno ke střeše od Neumanna.
-
Prasak - FK
Tak dneska sem byl u výrobce a ten nic takovýho prej nedodáva a samostatně bez hagusů neprodává
. Zejtra ještě zkusim tu zajít do škodovky.