ahoj, ja mam taky feldu s klimou a resim uplne totez, cirkulace vzduchu je jen ze si to vzduch nebere zvenku ale uvnitr myslim ze v tom problem nebude. kdyz ji zapnu jde mi vzduchu sice trochu vic ale porad to neni zadna slava. neumim si predstavit v zime az budu potrebovat odmlzit predni sklo

jinak za mrizkou nasavani zadnou diru nemam vypada to tam nasledovne:
http://s11.postimage.org/myj2cnodt/2012 ... 00x450.jpg
u me by to mozna mohlo byt jen zanesenym filtrem (aspon je to dobry zacatek), ten filtr by mel byt prave pod tim zlatym pliskem ale nepodarilo se mi tam dostat. nahore nad tim zkosenim to drzi tri srouby a niz je napevno pet nytu, coz to by jen mohl byt ten filtr v nejakem krytu prinytovany k tomu plechu ale proste jsem ty srouby vysrouboval jeste ze strany baterky na tom neco drzi tak to jsem taky sundal a stejne jsem s tim ani nehnul...
v prirucce jsem nasel obrazek kde myslim ze je presne ten plisek a pisou tam kryt filtru a ze je to "zajisteno zapadkami" ale zadne jsem nenasel a mel jsem strach za to vic zabrat navic se zda ze je to trochu zasoupnute pod tim krytem celeho ventilatoru. nerozebiral jste to nekdo?