Pisem sem lebo uz sa skoro rok trapim so spotrebou, a k mechanikom uz ma fakt nebavi chodit, lebo iba vymienam jednu suciastku za druhou "a uvidime".
Mam Feliciu 1.6mpi, a jelikoz som student ktory dochadza 30 km do skoly kazdy den, tak mi to robi celkom starosti. Proste mam vysoku spotrebu..cca 7,5l co na prvy pohlad nie je moc, ale jazdim 90% mimo mesto, a najazdim hodne, takze sa snazim jazdit ekonomicky( aspon pokial ide o cestu do skoly:D)...Nedavno sa mi dostal do ruky palubak, a vsimol som si zaujimavej veci, ze ked idem cestou mimo mesto cca 120km..mam priemernu spotrebu 6,5-7,, a ked idem 85 alebo 90, mam spotrebu skoro taku istu, co ma ide rozhodit. Posledne som si vsimol, ze lambda neukazuje ziadny signal, tak som si poridil druhu,,sice za 400kc z vrakacu ale podla vagu funguje spolahlivo,,teda od 0 po 0,8 co by snad nevadilo...skusal som aj zaslepit elektromagneticky ventil u aktvineho uhlia ale bez vysledku.
Mal niekto podobny problem, resp. vedel by mi poradit?... Ked jazdim do skoly, predtym som to vedelspravit aj za peknych 5 litrov..... ked jazdim bezucelovo tak tomu zasolim poriadne kakao ale to uz je druha vec, vtedy mi na spotrebe nezalezi