Převodovej olej mi kape u spojky na nohu :)
-
Pufik - FK
Převodovej olej mi kape u spojky na nohu :)
Zdravim, něco pro zajímavost. Jedu si takhle z chalupy domů cca 28km cesta,.. a když přijíždím domu, tak mi najednou něco začalo téct po noze tak kouknu a olej, říkám co ten tu dělá, tak čuchnu, a on převodovej olej,.. tak sem jen zhrůzou vyvalil oči zděsil se co to a kouknu k pedálům a kobereček celý od oleje, polstrování nalevo od spojky celé dost slušně napuštěné převodovým olejem. Tak co stím kouknu pod kapotu a tam bovden který vede od převodovky k otáčkoměru tak celý od oleje a po celém bovdenu tekl olej,.. Tak sem jel ke známému do servisu. Ten na to koukl vyvalil oči a řekl, "to jsem ještě neviděl". Po delší debatní schůzi s ostatníma mechanikama sme usoudily že by mohla byt zavzdušněná převodovka, a taky že jo,.. ventilek převodovky bel ucpaný a zaseklý takže jak se převodovka tlakovala tak olej lezl bovdenem do kabiny a tam někde vytekl a mě kapal na nohu,.. a ještě jak je pěkně lanko v do spirály k otáčkoměru tak ten olej pěkně hnal nahoru,.. Zajímavé co,.. ??

- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Převodovej olej mi kape u spojky na nohu :)
Už se to tu jednou myslím řešilo .Co je mastný nerezne 
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

Kde je prosím ventilek převodovky, tohle slyším poprvé.
Učit se ...učit se.... učit se...., říkal jeden pán si myslím, že mu říkali Lenin 
-
Pufik - FK
pod táhlem spojky, když se sešlápně spojka tak ventilek je vidět,.. jinak se k němu nedá moc dostat