Barvení tapeců a stropnice
-
jarous - FK
Re: Barvení tapeců a stropnice
a mužeš my poradit prosím jakou tu barvu koupit na ty plasty jelikož ty spreje sou opravdu drahy a ty tapecy ja tu pravě četl že když mam 95 že tam jsou ty chloupky aby to nedělalo bordel víš chtěl bych interier do černo-červená tak my porad jakou tu barvu mužeš i odkaz pokavad budeš mít díky moc
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Není nic levnýho, všechno je drahý, plechovka balakrylu stojí kolem 130,-Kč a spotřebuješ minimálně 2.
Základ na plasty cca 150,-Kč barva ve spreji cca 130,-Kč, uděláš s tím cca 1m čtvereční. Předtím to musíš dokonale odmastit. Je s tím spousta práce a stojí to majlant. Je to zde již všechno popsané, jak barvit plasty i jak barvit tapecy.
Základ na plasty cca 150,-Kč barva ve spreji cca 130,-Kč, uděláš s tím cca 1m čtvereční. Předtím to musíš dokonale odmastit. Je s tím spousta práce a stojí to majlant. Je to zde již všechno popsané, jak barvit plasty i jak barvit tapecy.
na to se vyprdni ze mas chlupatek tapec...napust to balakrylem,pak to vem smirglem az to vytvrdne a znvoa to natri....a bude to pekne hladky....muzes to i pak vzit bezbarvym lakem ve spreji...
SERTE METAL V KOSTKÁCH !!!
-
jarous - FK
takze to muzu teda natřít tim balakrylem ty tapecy ale ja sem tu koukal si hodinu a onatřeni tech plastu tady nenasel asi jsem slepej
jinak ty tapecy teda udělam jak říkaš mam vínnovou feldu jako by mel dát tu barvu na tapec aby to ladilo jestli muzu poprosit o radu
dej si tam barvu jaka se ti libi 
ty plasty nenatirej,pokud je chces barvit,tak je nastrikej....odmastit,zaklad na plasty,barva,lak a kdyz si budes hodne chtit hrat tak zbrus ty vroubky at to mas pekne hladky
kdyz to natres tak tam budou videt tahy stetcem podle me....tapec natri,ale plasty ne
ty plasty nenatirej,pokud je chces barvit,tak je nastrikej....odmastit,zaklad na plasty,barva,lak a kdyz si budes hodne chtit hrat tak zbrus ty vroubky at to mas pekne hladky
kdyz to natres tak tam budou videt tahy stetcem podle me....tapec natri,ale plasty ne
-
jarous - FK
cau jak si říkal abych stříknul ten tapec tak to cháapu nechat zvrdnout ale jakým šmirglem to mam zbrousit pod vodu nebu hrubějším diky za kladnou odpověd
ja nerikal striknout,ale natrit tim balakrylem
podiv se co sme si psali 
az to natres poradne,treba dve vrstvy,tak az to zatrdne tak to hruby zbrus nejakym jemnejsim smirglem a pak to zase natri....a bude to hladky....
az to natres poradne,treba dve vrstvy,tak az to zatrdne tak to hruby zbrus nejakym jemnejsim smirglem a pak to zase natri....a bude to hladky....
-
madeincz76 - FK
Re: bude to stačit?
Very very very nice,supr prácičkaRE5PECT - FK píše:Já pár fotek mám dělal sem to nedávno dvě vrstvi první 1:1 ale nepomohlo to druhá 2:1 a výsledek ................... 103... má pravdu pokud zesvětlujete bude to tvrdší.
-
pindak - FK
koupil sem jen litrovku balakrylu, to mi asi nevyjde na 4 tapecy co?? 
-
Skarn35
No tak to si děláte kozy? Já tady premejšlim jak to protahovat látkama a vy na hulváta balakryl? A funguje to stejně dobře i na stropnice? :o
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
hele ty kozo zkus si to přečíst a zjistíš si to sám. Máš to napsané přímo v názvu topicu.