Lesteni Sani a kanalku
-
Jenik11 - FK
Lesteni Sani a kanalku
Prosim Nezlobte se na me ze tu zakladam nove tema ale nikde jsem to nemohl najit nebo jsem asi slepej
Chtel jsem se zeptat jestli nekdo my muze poradit lestise se sani co jde od klapy nebo se lesti saci kanalky co jsou v hlave???? dekuji hned jak se dozvim odpoved tak to zamknu nebo smazu. dekuji za pomoc
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lesteni Sani a kanalku
Leštění jako takový (do zrcadlova) prý není dobře (ač je toho plný virt). Ideál je nechat to takový... ne hladký, ale ani tu hrubou šílenost co je tam z výroby. Prostě něco mezitim, takový matný.
A dělá se to v hlavě (sání i výfuk) a v sání kam až dosáhneš.
Olda85 snad odpustí, když sem dám odkaz na jeho fotku - hlava upravená v Motor Excelu, líp to v našich končinách nikdo neudělá. Je tam vidět pěkně ta drsnost: http://olda85.rajce.idnes.cz/Hlava_ME/#P2280772.jpg
A dělá se to v hlavě (sání i výfuk) a v sání kam až dosáhneš.
Olda85 snad odpustí, když sem dám odkaz na jeho fotku - hlava upravená v Motor Excelu, líp to v našich končinách nikdo neudělá. Je tam vidět pěkně ta drsnost: http://olda85.rajce.idnes.cz/Hlava_ME/#P2280772.jpg
-
Jenik11 - FK
takze pokud chapu tak se to udela na hlave obo dvoje kanalky a to hlinikove sani co je pod klapou jen tam kde dosahnu ok??? jo jinak pri tom prouseni dochazi k necistotam nejaka rada at to nejde do vnitr nebo to nevadi tomu??? je mi jasne e tam neco bude ale radsi se zeptam
-
Jenik11 - FK
uz jsem to pochopil v sani v hlave az kam dosahnu ok???
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
No hlavu musíš sundat, na motoru to neuděláš
A pak máš jedno že to dělá bordel, ten pak vyfoukáš kompresorem atd. Kanály pořádně z obou stran (vyndáš ventily), sání kam dosáhneš.
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Nevim oc se snazis ale ideal je prave zvetsit kanaly slicovat hlavu spolu se svody jak s vyfukovymi tak sacimi a dat tomu plynuly tvar pro proudeni smesi. Tak asi tak.
Naposledy upravil(a) Kuladmin dne stř 04. črc 2012 17:16:29, celkem upraveno 1 x.
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Aha, zvětšit kanály, no tak to je dobrá rada
A ať jí nakonec nezapomene vyhodit do šrotu
Pokud to má jezdit v dosavadních otáčkách a ne na rally, tak se nic nezvětšuje.
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Dyt pisu ze nevim oc se snazi.