Lesteni Sani a kanalku

Simos 2P
135M, 136M
Jenik11 - FK

Lesteni Sani a kanalku

Příspěvek od Jenik11 - FK »

Prosim Nezlobte se na me ze tu zakladam nove tema ale nikde jsem to nemohl najit nebo jsem asi slepej :D Chtel jsem se zeptat jestli nekdo my muze poradit lestise se sani co jde od klapy nebo se lesti saci kanalky co jsou v hlave???? dekuji hned jak se dozvim odpoved tak to zamknu nebo smazu. dekuji za pomoc
Honza_t
Kontaktovat uživatele:

Re: Lesteni Sani a kanalku

Příspěvek od Honza_t »

Leštění jako takový (do zrcadlova) prý není dobře (ač je toho plný virt). Ideál je nechat to takový... ne hladký, ale ani tu hrubou šílenost co je tam z výroby. Prostě něco mezitim, takový matný.

A dělá se to v hlavě (sání i výfuk) a v sání kam až dosáhneš.

Olda85 snad odpustí, když sem dám odkaz na jeho fotku - hlava upravená v Motor Excelu, líp to v našich končinách nikdo neudělá. Je tam vidět pěkně ta drsnost: http://olda85.rajce.idnes.cz/Hlava_ME/#P2280772.jpg
Jenik11 - FK

takze pokud chapu tak se to udela na hlave obo dvoje kanalky a to hlinikove sani co je pod klapou jen tam kde dosahnu ok??? jo jinak pri tom prouseni dochazi k necistotam nejaka rada at to nejde do vnitr nebo to nevadi tomu??? je mi jasne e tam neco bude ale radsi se zeptam
Jenik11 - FK

uz jsem to pochopil v sani v hlave az kam dosahnu ok???
Honza_t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_t »

No hlavu musíš sundat, na motoru to neuděláš :) A pak máš jedno že to dělá bordel, ten pak vyfoukáš kompresorem atd. Kanály pořádně z obou stran (vyndáš ventily), sání kam dosáhneš.
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Nevim oc se snazis ale ideal je prave zvetsit kanaly slicovat hlavu spolu se svody jak s vyfukovymi tak sacimi a dat tomu plynuly tvar pro proudeni smesi. Tak asi tak.
Naposledy upravil(a) Kuladmin dne stř 04. črc 2012 17:16:29, celkem upraveno 1 x.
Honza_t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_t »

Aha, zvětšit kanály, no tak to je dobrá rada :thumright: A ať jí nakonec nezapomene vyhodit do šrotu ;) Pokud to má jezdit v dosavadních otáčkách a ne na rally, tak se nic nezvětšuje.
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Dyt pisu ze nevim oc se snazi. ;)
Odpovědět