Výměna oleje převodovka
- satik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna oleje převodovka
čauky chtěl bych se zeptat co nalít do převodovky když má auto nalítáno 204tkm??? jakej oil by jste mi doporučilo prosím???
-
martan01
Kluci je mozne ze mam imbus zatku vypuste ?
Nemam klasicky sroub,
Nemam klasicky sroub,
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
ano je to tak 
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
emge
satik: čauky chtěl bych se zeptat co nalít do převodovky když má auto nalítáno 204tkm??? jakej oil by jste mi doporučilo prosím???
Ja som použil Ravenol TSG 75W-90, ten mojej prevodovke sadol. Ľahké radenie aj v zimných mrazoch, bezproblémové radenie vo vysokých otáčkach (pred výmenou bol problém s radením z dvojky do trojky vo vyšších otáčkach), ale auto má najazdené menej ako 100 tis. km.
http://ravenol.de/products?part=157
Skúšal som aj Valvoline Durablend 70W-90, ale ten mi pripadal dosť hustý (presnejšie viskózny), takže s výsledkom som nebol celkom spokojný. Ale do staršej "vybehanejšej" prevodovky by mohol byť dobrou voľbou.
Odporúčam pozrieť technické listy prevodových olejov a porovnať viskozity s tabuľkou oleja Ravenol.
Ja som použil Ravenol TSG 75W-90, ten mojej prevodovke sadol. Ľahké radenie aj v zimných mrazoch, bezproblémové radenie vo vysokých otáčkach (pred výmenou bol problém s radením z dvojky do trojky vo vyšších otáčkach), ale auto má najazdené menej ako 100 tis. km.
http://ravenol.de/products?part=157
Skúšal som aj Valvoline Durablend 70W-90, ale ten mi pripadal dosť hustý (presnejšie viskózny), takže s výsledkom som nebol celkom spokojný. Ale do staršej "vybehanejšej" prevodovky by mohol byť dobrou voľbou.
Odporúčam pozrieť technické listy prevodových olejov a porovnať viskozity s tabuľkou oleja Ravenol.