Felicii mám teprve pár dnů a proto se chci na zkušenější z Vás obrátit s problémem ohledně předního levého směrového světla / blinkru.
Problém je takový, jednoho dne jsem si konečně udělal čas, že se seznámím s autem a vyrazím na projížďku. Ještě než vyjedu však zjistím, že mi nefunguje přední levý blinkr - na přístrojové bliká jak pominutý, funguje jen boční a zadní směrové blikající vyšší než obvyklou frekvencí. Hodně ten den pršelo a tak jsem si řekl, že to opravím druhý den, že to bude pouze žárovka. Druhý den však blinkr záhy začal fungovat, napadlo mě že na to nějakým způsobem kápla voda a dnes to bude už v pohodě. Nicméně po pár křižovatkách se problém opět objevil. Chvilku jsem auto odstavil a říkám si, že to snad není možný. Chvilku to jde a zase nejde. Jak na potvoru to po asi 5 minutách zkusím a opět funguje. Nechápu čím to může být. Ostatní blinkry jsou bez problémů. Pokud zapnu varovky, problém s předním levým přetrvává.
Napadlo mě, že to budou kontakty. Takže blinkr vytáhnout, očistit kontakty. Pokusím se to vyřešit ještě dnes tím vyčištěním, nicméně i takto sem se rozhodl, že zde přidám svůj příspěvek, aby v případě, že to nepomůže jsem tu měl nachystané Vaše nápady a v budoucnu to mohlo pomoci jiným jako vodítko k řešení problémů.
Díky moc za případné rady.
S pozdravem,
Jarda