Prosim vas mohl by mi nekdo proadit co by to mohlo delat?
Kdyz rano nastartuju auto studeny,tak v pohode....ale kdyz uz je auto aspon torsku zahraty tak se mi stane ze treba za jizdy vyradim a otacky spadnou az auto chcipne....
stava se to jen na volnobeh....obcas s mi to stalo i na miste hned po nastartovani...auto chytne hned,ale otacky spadnou a zdechne to,stalo se mi to i 4x za sebou....ale dela to jen obcas,ne porad....
jeste kdyz je auto zahraty,tak na volnobeh na miste mi kolisaji otacky ze i pohasinaji svetla a treba kdyz to proslapnu tak pri klesani otacek auto i nekdy chcipne,kdyz otacky klesnou hodne...
jinak svicky mam novy a klapka vycistena a vyresetovana
Muze mi prosim nekdo poradit cim by to mohlo byt?
diky moc
Kdyz je zahraty tak obcas chipne
Kdyz je zahraty tak obcas chipne
SERTE METAL V KOSTKÁCH !!!
- vonyt
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kdyz je zahraty tak obcas chipne
kejmo mě to dělá taky
když stojim na místě tak to občas chcípne.. možná to bylo ale tim, že jsem byl na suchu ale to pochybuju asi
Moje zlato - Felicia 1.3 MPi
Hlava, ŘJ, vačka Motor Excel
Odlehčený setrvačník a řemenice
kW - to kdybych věděl
Hlava, ŘJ, vačka Motor Excel
Odlehčený setrvačník a řemenice
kW - to kdybych věděl
tak ja na suchu urco nebyl nikdy kdyz mi to zdechlo...
mam takovej pocit ze to dela od ty doby co sme se vrtali v ty klapce,ale to si nejsem jistej....
mam takovej pocit ze to dela od ty doby co sme se vrtali v ty klapce,ale to si nejsem jistej....
SERTE METAL V KOSTKÁCH !!!
-
emge
Príčin by mohlo byť veľa, ale ak to súvisí s teplotou, problémom by mohol byť snímač teploty a tlaku vzduchu. Je umiestnený v nasávacom potrubí a zanáša sa podobne ako škrtiaca klapka. Na vyčistenie je vhodný tento prípravok:
http://www.liquimoly.cz/detail/cistic-n ... hu-novinka
Ďalej by som odporúčal vyčistiť kontakty na svorkách všetkých snímačov nejakým vhodným čističom na kontakty, napr. Kontakt 61.
A ďalším možným problémom by mohol byť vadný snímač teploty chladiacej kvapaliny. Nezabudni, že ma 2 okruhy. Riadiaca jednotka môže dostávať chybné informácie, aj keď "budíky" ukazujú správnu teplotu.
http://www.liquimoly.cz/detail/cistic-n ... hu-novinka
Ďalej by som odporúčal vyčistiť kontakty na svorkách všetkých snímačov nejakým vhodným čističom na kontakty, napr. Kontakt 61.
A ďalším možným problémom by mohol byť vadný snímač teploty chladiacej kvapaliny. Nezabudni, že ma 2 okruhy. Riadiaca jednotka môže dostávať chybné informácie, aj keď "budíky" ukazujú správnu teplotu.
-
halmosmi - FK
Ako sa dá zistiť že je ten snímač zlý?Alebo dá sa ešte niečím iným vyčistiť,ako tým LIQUI MOLY?