zavareni 5 dveri
- Jeronimo
- Kontaktovat uživatele:
Re: zavareni 5 dveri
kam koukáte na ty ceny?? ?????????? Felicia laminaty do laku stoji 6699,-
Auto kelly sou zlodeji a navic auto kelly to kupuje z obchodu felicia-dvere.cz a prodava to dráž.
najedte si na www.felicia-dvere.cz a tam to mate, skvela domluva a lakovani vas tu vyjde na 2100,-kč což vám nikde v lakovne neudelaj. a navic se vsude cukali ze laminat neumi.
Auto kelly sou zlodeji a navic auto kelly to kupuje z obchodu felicia-dvere.cz a prodava to dráž.
najedte si na www.felicia-dvere.cz a tam to mate, skvela domluva a lakovani vas tu vyjde na 2100,-kč což vám nikde v lakovne neudelaj. a navic se vsude cukali ze laminat neumi.
jojo, autokelly si něco přihodí na ceně, ale to každej. oni dostanou ty dveře za 3500kč, vím to. takže si vemte kolik na tom maj. a cena nalakováno 5vrat z obou stran 2000-3000kč běžná cena...
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
- Michelin1
- Kontaktovat uživatele:
Od nich to berou vsichni 
Fela 1.3 race car, TDi power
http://picasaweb.google.com/info.michelin
http://picasaweb.google.com/info.michelin
- AleScout
- Kontaktovat uživatele:
Zavarene pate dvere = hnusne pate dvere, to jsou lepsi rezave originalni 
Pokud menit pate dvere, tak jedine plechove a originalni, jako mam ja - krasne se mi to strojilo, kdyz to vsechno bez problemu pasovalo
A pro ty, kterym se to zda drahe > nekuřte
Pokud menit pate dvere, tak jedine plechove a originalni, jako mam ja - krasne se mi to strojilo, kdyz to vsechno bez problemu pasovalo
A pro ty, kterym se to zda drahe > nekuřte

Škoda Felicia Scout 1.3 GLXI, modrá ledová metalíza (recenze na Moje.Auto.cz)
Škoda Felicia 1.6 GLXI, modrá hlubinná metalíza (recenze na Moje.Auto.cz)
Fotogalerie na AleScout.Rajce.iDNES.cz
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Přesně.nejlepší dveře jsou origo dveře.Já mám zatím původní a myslím že zatím ještě mít budu.
ale na tátovu feldu asi hodím lamináty
ale na tátovu feldu asi hodím lamináty
-
host
a tyto tajwany někdo zkoušel???
http://shop.obautodily.cz/index.php?mai ... ts_id=3698
http://shop.obautodily.cz/index.php?mai ... ts_id=3698
-
host
Tady nejde o to, že není na origo, ale jestli má cenu vrazit prachy za originál na fildu z roku 96, když přes zadek koukáš na silnici.
- Jeronimo
- Kontaktovat uživatele:
Ono je pravda, že origo je origo
jenze v případě Felicií se to těch 5 tých dveří netýká. Se projděte po ulici jak ty origo plechy vypadaj
všechny už jsou zrzavý, a když ne , tak je jejich majitel musí každej tejden pracně vystříkavat až hrůza. Auto je to dobrý ale origo 5. dveře jsou katastrofa. proto se dalo pár chytrých hlav dohromady a zkonstruovaly přesně padnoucí, levnější, nikdy neroznoucí a podstatně lehčí dveře. a komu se to nelíbí, tak si může vybrat 3 druhy vrat, origo design, design alá zavařená lišta, a design alá SPZ na nárazníku. Řekl bych, že není co řešit.
A Aleši......schválně ty vrata nevystříkávej a vubec o ně nepečuj
ty máš plechy a já lamino a za jak dlouho se na nich něco projeví 
A Aleši......schválně ty vrata nevystříkávej a vubec o ně nepečuj
- Jeronimo
- Kontaktovat uživatele:
ono jde i o to, že když si to necháte nalakovat u nich, tak na to máte nekolik let záruku, což pochybuju, že vám nějaký lakýrník dá, ja jsem si chtěl taky koupit jen nelakované lamino a zašel jsem za dvěma lakýrníky a ty mi to nechtěly udělat právě kvuli tomu, že je to laminát.....a o ceně co mi řekli se tu ani nebudu zminovat
- 00Inferno00
- Kontaktovat uživatele:
No vidis, a ja jsem s lakyrou domluveny, ze mi lamino strikne za 1000,- ze v tom nevidi problem.
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogboneVici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
- stef99
- Kontaktovat uživatele:
¨Jeronimo píše:ono jde i o to, že když si to necháte nalakovat u nich, tak na to máte nekolik let záruku, což pochybuju, že vám nějaký lakýrník dá, ja jsem si chtěl taky koupit jen nelakované lamino a zašel jsem za dvěma lakýrníky a ty mi to nechtěly udělat právě kvuli tomu, že je to laminát.....a o ceně co mi řekli se tu ani nebudu zminovat
Musis chodit za lakyrnikama,ktery jsou kvalitni a za neco stoji.
Prodej novych a referencnich vozu Skoda se slevou, vice SZ
- 00Inferno00
- Kontaktovat uživatele:
Ja si myslim ze lakovani laminatu nebude takovej problem. Muj lakyrnik / karosar mi hned rekl, ze mi to nastrika a co sem se ptal lakyrniku v praci, tak by se toho taky nebali 
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogboneVici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
-
Dexter - FK
a nemáte někdo zkušenosti s tzv. opravným plechem pátých dveří??? za tu cenu to docela jde.
http://www.elitecat.cz/ArticleSelection.aspx?B=0
http://www.elitecat.cz/ArticleSelection.aspx?B=0
- Jeronimo
- Kontaktovat uživatele:
proč si všichni myslíte že to spravý jen ten plech u lišty?
je pravda že je to tam nejvíce viditelné, jenže už jste se koukaly třeba zevnitř? treba u te stříšky kde je ostřikovač?
koneckonců, beru z vlastní zkušenosti, taky jsem to chtěl zavařit. zvenku se to zdálo že se to dá zachránit, tak sem strhl čalounění
podíval se zevniř
a zjistil sem, že to rezne kolem celeho okna, zejména nahoře u té stříšky, a v té debilní konstrukci 5.tých dveří která se skladá ze dvou plechů napláclými na sebe se stále drřží voda. takže jsem proti origo vrátkum silně zaujat a tomu inzenyrovy co je vymyslel bych dal pár facek.
koneckonců, beru z vlastní zkušenosti, taky jsem to chtěl zavařit. zvenku se to zdálo že se to dá zachránit, tak sem strhl čalounění
Napiš jsem pls, jestli jsi měl nějaké problémy s instalací, co panty? Netrhaj se? Neloupe se barva? 
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Ten lak nevím no.Já dával 1500kč jen za lakování křísla,protože musel dávat asi 3 vrstvy plniče aby zakryl dírky ve spoji
- stef99
- Kontaktovat uživatele:
Lak zavisi jen na: kvalite lakyrnika,kvalite barev, prostoru kde to strika,vybaveni a smozrejme kvalitou samotnyho vyrobku z laminatu..
kdy je vse v poradku je nastrikani hracka
kdy je vse v poradku je nastrikani hracka
- 00Inferno00
- Kontaktovat uživatele:
kejzi1 píše:Ten lak nevím no.Já dával 1500kč jen za lakování křísla,protože musel dávat asi 3 vrstvy plniče aby zakryl dírky ve spoji
- stef99
- Kontaktovat uživatele:
No ano pokud "kazdy" ma doma strikaci box, nekolik let praxe,drahy barvy,drahou pistoli tak to opravdu muze delat "kazdy"Collin píše:stef: Ty to říkáš jak kdyby lakování byla pro každého..
ale kdo tohle spnuje? pouze lakyrnik...
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
00inferno00:No hele většinou si lakýra vezme 1500kč za díl ať je velkej jakkoliv,prostě jde okolo auta,spočítá díly a vynásobí 1500kč
- Jeronimo
- Kontaktovat uživatele:
vsechno tam pasuje....co se týče zámků.....jinak jsou trochu problemy s džáky na plato, SPZ...to si musis vyvrtat a zbytek der na ruzne pruchodky si musistrochu vypilovat....tot vse....a na ten lak mas i zaruku takze bych se nerozhodoval
Nevíte někdo, jestli je ta gumová průchodka na 5. vratech stejná jako průchodky v bočních ?
Mám ju popraskanou jak cyp.
Mám ju popraskanou jak cyp.
CX-60, Pathfinder R51 + bráchovo Pick-up 1.9D, ex 105L, 130GL, 1.3MPi, A3
Účet udržuji pouze pro vzpomínku na dobré časy s Feldou tady na foru.
Průchodky nejsou stejné.
Průchodka pro 5.dveře má číslo 6U0 971 840
Průchodky do LPř a PZ dveří do 10.95 mají číslo 6U0 971 615, od 11.95 6U0 839 851
Průchodky do PPř a LZ dveří do 10.95 mají číslo 6U0 971 616, od 11.95 6U0 839 852
Průchodky do LPř a PZ dveří do 10.95 mají číslo 6U0 971 615, od 11.95 6U0 839 851
Průchodky do PPř a LZ dveří do 10.95 mají číslo 6U0 971 616, od 11.95 6U0 839 852
Díkymikka píše:Průchodky nejsou stejné.
CX-60, Pathfinder R51 + bráchovo Pick-up 1.9D, ex 105L, 130GL, 1.3MPi, A3
-
petrjisa - FK
zdar, nechci vytvaret novy tema tak to prdnu sem. kdyz si necham zavarit lištu a znak na 5. dveří nebudu s tim mit problem u toho zlyho pana na STK? myslim halvne kvuli zamku dveri, pred lety mi kamard rikal ze to neprojde pokud to nejde otevrit zvenku jenom zevnitr od ridice. A pak by jeste zajimalo jak se to vyresi s osvetlenim SPZ jestli jsou karosari tak sikovny ze tam vymyslej neco aby tam mohli zustat puvodni svetylka. hledal sem a cet ale nedocet sem se k tomuhle tema nic. pokud spatne hledam omlouvam se. a dekuji za kazdou zkusenost od vas.
-
Jenky - FK
Kuli tomuhle se z STK vyhnat nenech,laciny verze Fabii I taky meli otevirani jen ze vnitr packou,kdyz ti to bude fungovat zevnitr,nemuze bejt problem,ovsem,za to,ze nemas osvetlenou RZ uz te vyhnat muzou.I kdyby nebyl karosar sikovnej,rozmeris si,odvrtas si,dopilujes si....neni to nic tezkyho.Osadis lampicky a ses v suchu.
-
Maggots - FK
Nebudu zakladat novy tema :
Dnes jsem poridil origo plech .5 dvere a chci poradit : Zavarit nebo ne ? Kdyz sem to tu projizdel a videl tu bilou felinu jak to ma zrezly i tak , tak nevim co si o tom mam myslet , pomuze to vubec ? Ta cerna lista zase krasne prechazi na linii svetel , ale zase nechci abych za 2 roky mel 5 dvere znova v haji . Fakt nevim ...
Dnes jsem poridil origo plech .5 dvere a chci poradit : Zavarit nebo ne ? Kdyz sem to tu projizdel a videl tu bilou felinu jak to ma zrezly i tak , tak nevim co si o tom mam myslet , pomuze to vubec ? Ta cerna lista zase krasne prechazi na linii svetel , ale zase nechci abych za 2 roky mel 5 dvere znova v haji . Fakt nevim ...
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
vykašli se na to, je to tuzing
akorát budeš provokovat poldy
-
Vrba - FK
Ono je to celkem jedno. Když ti ty dveře neshnijou u lišty, tak ti shnijou u těsnění okna, na spodní hraně, nebo prostě někde jinde...
-
oh01
- Kontaktovat uživatele:
A co takhle neřešit důsledek, ale příčinu?
Vystříkej dutiny, nech to pořádně nalakovat a měl by si mít pokoj na delší čas 

-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
záleží na tobě , jak je napsáno že shnijou tak to je pravda pokud neuděláš pořádnou ochranu zevnitř a pořádnej lak zvenčí
prej je dost dobrá barva alkyton ale schne nejmíň tejden
prej je dost dobrá barva alkyton ale schne nejmíň tejden
-
Maggots - FK
To je fakt , kdyz to nezacne reznou u listy ,tak jinde , no necham to udelat poradne , lepsi otrit obcas vytekly olej , nez rez : ) ,,, barvu uz mam koupenou , uz sem si nechaval delat i pr. blatniky , myslite ,ze mam koupit nove veci na ty nove dvere ? Nebo staci proadne osetrit ty veci ze starych dveri ?
Edit : Nebo me jeste napadlo : Videl jsem ,ze tu cernou listu mel nabarvenou v barve dveri a tim padem bylo vse plynule a voda tekla dolu co myslite ?
Edit : Nebo me jeste napadlo : Videl jsem ,ze tu cernou listu mel nabarvenou v barve dveri a tim padem bylo vse plynule a voda tekla dolu co myslite ?
-
HorisFelda - FK
Jen přidám poznatek pro ty který to zajímá. Kámoš má feldu kombi. Koupil jí s nahnilejma pátejma dveřma (klasika) a rovnou se rozhodl zavarit úplně do hladka. Viděl jsem tu přidanou fotku a kámoš to měl po roce to stejný. Takže vařil znova a to tak, že úplně od spodku dveří až do prostřed znaku navařil jeden kus plechu, perfektně dokytoval a teď už dva roky ani flíček rezu. Ono totiž nezáleží jen na kvalitě práce při vaření ale taky na kvalitě práce lakýrníka. Můj táta si kdysi sám vyvařoval komplet celýho mercedesa křídláka plynem (požíval na to takový nažloutlý dráty který se dodnes válej v garáži a musel je namáčet do nějakýho bílého prášku, nejsem znalec takže ty názvy vám neřeknu) a po kvalitnim laku s nim jezdil 7let bez jedinýho flíčku rezu než ho prodal. A jen bych rád upozornil, laminové dveře nejsou schválené do provozu homologací i když to na e-shopech některý tvrděj. le zase je fakt že jsem se ještě nesetkal s tim že by při nehodě benga nebo pojišťovna něco namýtaly.
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
A nevyjde levněji koupit nějaké zachovalejší dveře z vrakoviště, než ty staré vařit?
-
HorisFelda - FK
Když trefíš hodně dobrej kup tak určitě. Já osobně je nechám přez zimu ještě rozpadnout a po zimě si taky nejspíš seženu na vrakáči, přímo v barvě. Většinou chtěj za pěkný dveře 2.500,- až 3.500,- a máš je i v barvě kterou potřebuješ.
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Jen abys vedel: tak to nejpravdepodobneji nevaril ale spis pajel mosazi (to jsou ty draty) a ten prasek je borax.HorisFelda píše:Jen přidám poznatek pro ty který to zajímá. Kámoš má feldu kombi. Koupil jí s nahnilejma pátejma dveřma (klasika) a rovnou se rozhodl zavarit úplně do hladka. Viděl jsem tu přidanou fotku a kámoš to měl po roce to stejný. Takže vařil znova a to tak, že úplně od spodku dveří až do prostřed znaku navařil jeden kus plechu, perfektně dokytoval a teď už dva roky ani flíček rezu. Ono totiž nezáleží jen na kvalitě práce při vaření ale taky na kvalitě práce lakýrníka. Můj táta si kdysi sám vyvařoval komplet celýho mercedesa křídláka plynem (požíval na to takový nažloutlý dráty který se dodnes válej v garáži a musel je namáčet do nějakýho bílého prášku, nejsem znalec takže ty názvy vám neřeknu) a po kvalitnim laku s nim jezdil 7let bez jedinýho flíčku rezu než ho prodal. A jen bych rád upozornil, laminové dveře nejsou schválené do provozu homologací i když to na e-shopech některý tvrděj. le zase je fakt že jsem se ještě nesetkal s tim že by při nehodě benga nebo pojišťovna něco namýtaly.
Zdravím všechny.
Mám páté dveře absolutně bez koroze, ale je jen otázkou času, kdy se dostaví. Proto mě asi nemine sundání té černé lišty, jak to pod ní rezaví. Ale jelikož neznám nikoho se svářečkou, tak se chci zeptat, jestli mám někoho přeci jen shánět nebo si vystačím s karosářským tmelem na zahlazení těch direk. Spíš se jedná asi o zámek. Bude muset ven, ale nevím, jestli tam nebude třeba vařit.Napište někdo zkušenosti a rady. Díky moc.
Mám páté dveře absolutně bez koroze, ale je jen otázkou času, kdy se dostaví. Proto mě asi nemine sundání té černé lišty, jak to pod ní rezaví. Ale jelikož neznám nikoho se svářečkou, tak se chci zeptat, jestli mám někoho přeci jen shánět nebo si vystačím s karosářským tmelem na zahlazení těch direk. Spíš se jedná asi o zámek. Bude muset ven, ale nevím, jestli tam nebude třeba vařit.Napište někdo zkušenosti a rady. Díky moc.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Zavařit plechem, vykitovat, vybrousit nalakovat. A stejně to pod tím bude reznout a kit bude praskat. Je to zbytečná práce. dneska se dají sehnat laminátové dveře už od 15 stovek, tak nemá cenu plechové opravovat.
http://aukro.cz/pate-dvere-viko-kufr-fe ... 37860.html
http://aukro.cz/pate-dvere-viko-kufr-fe ... 37860.html
Dobře, díky. Takže nechám to být a pak koupím laminátové. Časem teda 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Vystříkej je zevnitř rezistinem, to je jediná šance, jak jim trochu pomoct.