ABS pálí pojistky
ABS pálí pojistky
Zdravím, mám problém s abs.
Po zapnutí zapalovaní svítí klasicky ABS a brzdy (vykřičník), když jsem to hodil na VAG tak ten mi vypsal chybu palubní napetí sv. 30. Tak jsem hend zkontroloval pojistky u motoru a prostřední 30A byla vyplálená, ale tady nastává problém, když jsem chtěl pojistku vyměnit tak jsem ji jeste ani nezasunul a hned se spálila. Neví někdo v čem by mohl bý problém ? Jinak k jednotce se bez problemu pripojim a i signal z jednotlivych cidel je OK
Po zapnutí zapalovaní svítí klasicky ABS a brzdy (vykřičník), když jsem to hodil na VAG tak ten mi vypsal chybu palubní napetí sv. 30. Tak jsem hend zkontroloval pojistky u motoru a prostřední 30A byla vyplálená, ale tady nastává problém, když jsem chtěl pojistku vyměnit tak jsem ji jeste ani nezasunul a hned se spálila. Neví někdo v čem by mohl bý problém ? Jinak k jednotce se bez problemu pripojim a i signal z jednotlivych cidel je OK
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: ABS pálí pojistky
zkus se podivat na kontakty jak u pojistek tak na baterce. Nezapomen na kostru.
pravdepodobne zoxidovane tak to vystrikej spejem na kontakty.
A dej vedet zda to pomohlo.
pravdepodobne zoxidovane tak to vystrikej spejem na kontakty.
A dej vedet zda to pomohlo.
Luka$
administrátor
http://www.feliciaklub.cz
Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
administrátor
http://www.feliciaklub.cz
Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
Kontakty jak na baterce tak u pojistek dokonce i na jednotce od abska jsem vystrikal vycistil a pord nic stale pali pojistky. meril jsem i napeti v dire na zapalovani je 14V a na baterce cca to same
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
odpoj zadní kabelový svazek a pak to zkus ,
S odpojenou pumpou uz se nic nstane, pojistka se nevypálí, takže kabely by měly být OK, asi nezbývá než vyměnit pumpu že ?
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
jen pro sychr meril si dobijeni? zda altik dava tolik kolik ma?
Jasne, vzdy koelm 14V, takze jedine co me napada je ta pumpa
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
me jeste napada kdyz je to takhle vse v motoroverm prostoru nenavstivilo te tam zviratko a nezakouslo kabely apod?
-
GrounZero - FK
jestli máš 1.3mpi tak tu pumpu tady mám, úplně novou i s těsněním 
Prave ze kdyz jsou kabely odpojene od pumpy tak se nic nepali-z toho soudim ze kabely jsou ok a nejsou nikde zkratovane ani prerusene.......mam 1.9, ale ppump yby snad mely bet stejne ne ?
na 1.9 snad ani cerppadlo v nadrzi neni ne? Taky se do stejne nadrze vejde vic nafty nez benzinu 
Nikdo tady o nádrží nemluvil 
su blb, nejak jsem se zapomenul u jinyho tematu
co se da delat 
takze druhy pokus. Mam pocit, ze jsem nekde videl, ze tu pumpu kdosi kuchnul, vycistil motorek od bordelu z uhliku a jelo to dal. Podobne, jak resil myslim Atnarfus s klapkou pro 1.6 (a vyresil). Asi to bude taky tenhle problem - zaneseny komutator motoru v pumpe.
takze druhy pokus. Mam pocit, ze jsem nekde videl, ze tu pumpu kdosi kuchnul, vycistil motorek od bordelu z uhliku a jelo to dal. Podobne, jak resil myslim Atnarfus s klapkou pro 1.6 (a vyresil). Asi to bude taky tenhle problem - zaneseny komutator motoru v pumpe.
Měl bych dotaz, mám feldu 1,3 bez ABS, ale mám možnost od koupit od známého komplet ABS, ale je to z 1,6 , je vůbec možné si to do auta dodat ? děkuji
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Tak dodelat jde vse sic to nebudes mit v papirech .... ale je to hodne veci co musis vymenit. Vcetne naboju kol a hodne dratu atd atd atd
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
elektrika tak složitá není jsou to 4dráty zapojit do stávající , ale musíš si vzít z toho auta hlavní svazek (za přístrojovkou) a instalaci abs vymotat ,
nevím jak je to s brzdovejma trubkama ,
nevím jak je to s brzdovejma trubkama ,